Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #86973952 #118 üzenetére

Hoznak fura döntéseket néha a cégek. :U Volt itt egy HW óriásplakát, amin egy ember lába volt, az egyik lábon balettcipővel a másikon meg semmi, és hát elég gusztustalan, koszos-gombás láb volt. Az egyik ismerősöm mesélte, hogy a céges belső üzenőfalon kitették a megjelenés előtt, és a kommentek mind negatvak voltak, mindenki le volt döbbenve, hogy egy ilyet hogy lehet publikálni. Ennek ellenére, mivel valami manager ötlete volt az egész, az áttolta, és ment nagyüzemben reptereken, metróban, de még a céges menzán is ott virtott a falon :U Valakinek érdeke, akkor át fogják verni, és kész.

A 3.1 azért meglepő nekem, emrt mgé az sem esett le, hogy a 3.0.5 kiment volna rendesen a legtöbb készülékre, nem voltak nagyon hírek róla. Nyilván béta még, csak azt nem gondoltam, hogy a következő 2 hónapban publikussá válik.

petipetya: Oké, majd szólj, ha van valami :K

törölt tag

válasz #86973952 #115 üzenetére

Igen, ez nem igazán jó, hogy ennyire fragmentálják a saját termékeiket. Gondolom a szolgáltatók is beleszólnak az egyes funkciók meglétébe, meg az adott ország esetén egyesével döntenek róla, hogy bekerüljön-e.

törölt tag

válasz #86973952 #65 üzenetére

Meglátjuk majd. Még nem nagyon tudtam kipróbálni, de elvileg a 3.1 még nagyon nincs végleges fázisban, meg is lepett kicsit, hogy ezzel jött tesztre már a MA-hoz, azt hittem, hogy eleinte még 3.0.5 lesz rajta, és majd nyár elején kapja az újat meg.

(#71) porterocka: Nem erre gondoltam, ez a HiCare, hanem van elvileg egy ilyen Google Now jellegű asszisztens is, de lehet, hogy az egyelőre csak a kínai verzióban lesz benne?

MMMMMM: Mennyit éltél kínaiak közt? Én kb 4 éve élek Shanghaiban, és elkeserítő, hogy Kína legnagyobb városában mennyi tapló van. Hogy egy 10 ezer embert foglalkoztató irodában az egyetemet végzett mérnökök ahogy belépnek a WC-be vagy teakonyhába (!!), már megy a *hhhhrrrrrrrr* és köp a szemetesbe, lefolyóba, piszoárba, vagy csak simán a WC padlójára(!!), szerintem nagyon lehangoló tud lenni. Az, hogy az utakon nem létezik jobbkéz, index, körülnézés, csak duda és agresszív nyomulás, meg vezetés közben olvasás/csetelés... És nem csak egy-két tapló van az utakon, mint otthon, hanem az autósok 90%-a ilyen, és ráadásul nem is tudnak vezetni rendesen. Minden egyes alkalommal, amikor hazamegyek, és kocsiba ülök, elmorzsolok egy könnycseppet, hogy a budapesti sofőrök milyen udvariasak és mennyire figyelnek a közlekedési szabályokra.
    De szólj, ha csak én nem vettem észre, hogy otthon is ilyenek az emberek :U

(#93) porterocka: Mondjuk az sajnos elég látványos, ahogy átvesznek pár dolgot, főleg az almától (magazin feloldás alulról felhúzós menüje, lebegő gomb, főképernyőre kitolt összes ikon stb), vagy ahogy mondjuk a HTC designt kölcsönözték a Mate7-hez, meg az X1(?) tablethez. Ettől még lehet jó egy készülék, de mondjuk nekem nem tetszik, amikor feltűnően átvesznek máshonnan dolgokat, főleg külsőségeket. Elég nagy cégről beszélünk, tessék megpróbálni valami saját, jellegzetes külsőt alkotni, amiről messziről látszik, hogy tőlük való. Egy szifonról messziről látszik, hogy szifon (főleg a 4-5), egy HTC-ről messziről látszik, hogy HTC (szoftver és külső), Nokia is elég egyedi, Sony is. Erről ha levennék a logót, akkor pont ugyanúgy lehetne Oppo, Coolpad, Lenovo, vagy a tucat másik kisebb kínai gyártó egyikének telefonja, és még az EMUI-ról sem lehetne megmondani, hogy EMUI, mert például a ColorOS meg a többiek pont így néznek ki. Szerintem ezen túl kellene lépniük, ha igazán a nagy gyártók közé akarnak tartozni.

• Fitzgerald

veterán

válasz #86973952 #105 üzenetére

Attól hogy nem ismered a készülék származási helyét, annak körülményeit, még nem feltétlenül lesz használtabb, mint pl. egy refurbished Sony telefon, amit elvisznek garanciáztatni a premier után egy héttel, a szervizben szétkapják, majd más, ugyanolyan típusú készülék/ek alkatrészeiből összefércelnek egy újat, amit utána elküldenek a szolgáltatónak, azok meg újként eladják. Páff.
    Ez konkrétan így megy, a néhai Sony Ericsson-nál dolgozó ismerősömtől származik az infó, első kézből.
    Kb. ennyire lehetsz biztos benne, hogy új készüléket veszel (semennyire).
    A 2 év gari meg persze, sokaknak fontos. Ezt megértem.
    De hogy ez nem indokolhat meg egy ilyen árazást, abban is biztos vagyok, főleg egy olyan készülék esetében, aminek azért közel nincs olyan szerviz háttere ebben az országban, mint az emlegetett brandeknek.
    Amúgy meg hogyne lehetne összehasonlítani őket?
    Ugyanazért a pénzért játsszanak....

• Fitzgerald

veterán

válasz #86973952 #89 üzenetére

Nem jó az analógia, még mindig nem használt készülékről beszélek. Újakról, 1 év garival. Attól még hogy az általam említett készülékek tavaly jelentek meg, még nem elavultak, és ez a tavalyi hardver jelenleg bármelyik kínait elveri, ha az összteljesítményt nézzük. Tökre elbeszélünk egymás mellett.

@GSPLR

Nem valószínű hogy tudnál olyat mondani, amire ne tudnék rákontrázni duplán, úgyhogy igazad van. Tényleg ne menjünk bele. Főleg az ár/érték ok hsz-ed után.
    Azt meg nem hiszem, hogy sok mindenkinek fogod itt eladni, hogy ez a cucc jobb az S6-nál, a Note 4-nél.
    Ez egy jó cucc, csak nagyon vastagon fogott a gyártó ceruzája, amikor ráírták a kezdőárat.

• xmaas

őstag

válasz #86973952 #97 üzenetére

Jolvan mindegy foloslege vitatkozni tudom hogy en vagyok a hulye hogy ilyenekbe tudok belekotni , de ugye azert van jo par gyarto aminek nem muszaj masolnia semmilyen sztilusjegyet masik gyartoktol , se home gombnak a formajat se semmi mast
    De semmi baj nektek van igazatok nem masolgattak semmit a hiba az en szememben van ez egy tokeletesen egyedi keszulek teljesen innovativ sztilusjegyekkel azonnal rohanok a boltba megvenni ahogy kiadjak sot az osszes embert akit ismerek erre a keszulek vasarlasara fogom buzditani mert egy csoda , en kerek elnezeset komolyan hogy mertem belekotni ezekbe a dolgokba

• xmaas

őstag

válasz #86973952 #93 üzenetére

Elsonek csak azok a muanyag csikok ami atszelik a hatlapot peldaul , masodik azok a hangszoro racsok elhelyezkedes ,formaja azt ne mondja senki hogy nem I6/S6 rol masolttak annyi hogy kicsit buzeraltak rajtuk hogy ne legyen 100% ugyan az ha csak nekem tunik fel akkor elegge fanboy szagu az egesz ervelesetek
    .Es kepzeljetek nincs se I6 se S6 sot igazabol elegge utalom Applet/Samsungot szoval nem igazan vagyok elvakult fan hogy ezert kossek bele

(#95) GSPLR Mirol beszel ? Annyit mondtam hogy az aki megveszi ezt a keszuleket 170 ezer forintert ezzel a hardverrel kameraval stb az hulye finoman szolva ha nem var kicsit inkabb amig megtudja venni ugyan ennyiert a S6 ot ami letapossa ezt a keszuleket finoman szolva minden szempontbol az baromira lenyegtelen hogy majd ennek is lefog menni az ara .
    Vagy van boven jobb alternativa olcsobban masik gyartoktol is a par honapos modelekbol amik ugyan ugy lealazzak ezt az akarmit
    A masik meg felso kategoria meg csucskategoria hogy jonn ide ? Ha mar kategoriakrol beszelunk had ne nezzek hulyenek a vasarlot hogy ennyiert akarnak eladni egy kozepes erteku keszuleket amikor van sokkal jobb a piacon olcsobban .

Es nemtudom mit kell kotekedni ennyire szerintem eleg jo erveket hoztam fel bizony van mit kritizalni ezen a keszuleken ha ennyire elvakult huvely fanok vagytok es fajdalmat okozok azzal hogy nemvagyok elegedett a keszulekkel hat nagyon sajnalom de attol meg ugyan ugy ez a sajat velemenyem

• Fitzgerald

veterán

válasz #86973952 #86 üzenetére

Nyilván, de nem az lenne a logikus, hogy a konkurens készülékekhez árazzuk a saját cuccunkat?
    Attól függetlenül, hogy mikor jelenik meg a készülék.
    Megfordítom a dolgot:
    Mondj nekem egy okot, hogy miért kéne mondjuk 3 hónap múlva 120000-ért ezt vennem, és nem a 0 perces S5-öt, G3-at, Oneplus One-t (90-100000-ért mindegyik), vagy az akkor már biztosan 150 rongy alatt megvásárolható Note 4-et? Ezek mindegyike jóval komolyabb tudású készülék. A Note 4 kivételével mindegyik számottevően olcsóbb már most is, mint amennyi ennek az ára lesz 3-4 hónap múlva.
    Ok nincs 2 év gyártói gari.
    Amiatt?
    Szeretem én a kínai telefont, (G3 előtt 2 évig csak azt használtam), de nem 170 meg 120 ezerért, ilyen tudás mellett.

törölt tag

válasz #86973952 #5 üzenetére

Biztos dolgoznak még a szoftveren. A 3.1 még nincs teljesen kész szerintem.

Amúgy a navigációs sávot nem lehet, hogy a Touchplus miatt nem lehet eltűntetni cask úgy? Vegyék meg az emberek a kiegészítőt inkább.

Személyi asszisztens van benne, vagy az csak a kínaiban lesz?

• Shyciii

veterán

válasz #86973952 #35 üzenetére

Szoftveresen, aha. Addig állj féllábon míg szoftveresen meg nem oldják, hogy olyan képe legyen nappal, mint az S6-nak, vagy a Note-oknak, vagy HTC M8-nak, LG G-knek, de még a Moto X is részletgazdagabb fotókat csinál nappal, Xiaomi Mi 4-es is.

• Hunt3r22

őstag

válasz #86973952 #23 üzenetére

Múlthéten mutattak 15-20 országot ahol azonnal kapni lehetett.
    Többi ország 1 hónap múlva.

Initial launch countries include China, Colombia, France, Germany, Mexico, Spain, South Africa, Turkey, UAE, and the United Kingdom, among others.

De amúgy ha a videót leállítod 1:24:08-nál nagyjából el lehet olvasni:

Itt

• Bone123

HÁZIGAZDA

válasz #86973952 #1 üzenetére

Nem látok semmilyen testreszabási opciót a kapcsolópanelen.

A build szám, GRA-L09V100D001C900B039.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés