- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz
Fitzgerald #143 üzenetére
Bejössz ide ahol olyan emberek vannak akik szeretik , használják a Huawei termékeit, és itt oltogatod őket a gyengébb grafikus csip miatt, az Exynoshoz képest gyengébb proci miatt, mégis mit vártál? Nem rossz ez a GPU, CPU, párosítás, elmarad a csúcstól, de nem annyival, hogy ennyire sarazni kellene, én egy Honor 6-ot használok és mindenre bőven elég, sima a játékok futtatása nem akad semmit, szóval nem értem mi az ami miatt itt fel vagy háborodva, mivel jelenleg ez a soc mindenre elég!
Amúgy, anno húsz évvel ezelőtt a tűzbe be a tűzből kijöttem azelőtt, ha érdekel mint mutatvány!
-
monti0222w
addikt
válasz
Fitzgerald #134 üzenetére
Ha már ennyire fikázod a P8-t, akkor jogosan gondolom, hogy a túl hypolt S6 a stílusod vagy az álmod!
Bone123: Én igen! :
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
Hogyhogy miért tennéd???? Hát mer mongya! Nézz mélyen a szemébe, hosszan, nagyon hosszan... Pár perc és úgy megszugerál, hogy lehet, több samut is veszel, nem csak egyet!!
Vuffli!
-
GSPLR
senior tag
válasz
Ennyi? Azt hittem többre vagy képes.
-
GSPLR
senior tag
válasz
Fitzgerald #130 üzenetére
Ne magyarázkodj, ebből nem jössz ki. Engem ne etess a rossz szövegeddel.
-
monti0222w
addikt
válasz
Fitzgerald #130 üzenetére
Akkor végy samsungot 200 valahány ezerért!
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald #106 üzenetére
Ugyanazokat a köröket futjuk értelmetlenül. A jogi részébe meg inkább bele se mennék., ahogy a beszerzésbe, vagy egyebekben sem. 2014 -ben már simán felkúszott a középső kategóriás hardver 100.000 Forintra. Ezen az áron lehet venni újnak árult készüléket, ami még mindig jóval erősebb. Ennyi. Ebben eddig sem volt meglepetés.
Nem a legjobb az árazása. Magasabb, mint "kellene". Ugyanakkor ez tudatos a Huawei -nél, korábban is így volt. Bőven van miből letörni. Ráadásul úgy néz ki működőképes az üzletpolitika.
Szerintem kivétel nélkül minden új telefonra lehet azt mondani, hogy más forrásból be lehet szerezni nagyobb tudású készüléket. Ehhez még túlárazni sem kell az adott telefont. Talán az alsó- és a csúcskategóriában kisebb erre az esély.
2008 -ban, amikor az Xperia X1 -et vettem a hivatalos ára 200.000 körül mozgott, nem hivatalosan már 140.000 - 160.000 körül ment (nem magyar menüvel). Aztán 3 év múlva még mindig el lehetett adni 50.000 - 70.000 körül (nem vicc). Közben meg már voltak olyan modellek (bár már megjelenéskor is), ami lazán rávert hardverben ennyiért. Mondjuk annak a telefonnak nem is az volt a lényege, a hiábi ellenére sem. Ez meg a másik oldal.
DE az általad említett dolog így volt 20 éve is, amikor még a Motorola 5200/7200, vagy az Ericsson 197/198 volt a menő. Akár nézhetjük a Sony J6, vagy a Motorola A 008 időszakát is.
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald #102 üzenetére
Értem hogy mire gondolsz, pont ezért hoztam fel a G2 példát, vagy a Snapdragon 410 vagy 615 -ös modelleket 100.000 körüli árral. Így alakul a piac. Pl. Samsung A széria. ÉS ennek semmi köze Kínához. Az emberek többségének meg nagyon nem mindegy, hogy valamire 1 vagy 2 év garancia van.
Az meg hogy valaki megvesz egy készüléket 1 év bolti garanciával, aminek semmit nem tud származásáról, előéletéről, az nem új készülék. Ráadásul a többség még mindig szolgáltatónál vásárol. Többit nem is ragoznám tovább, mert nagyon nem ide tartozik. Már ez sem igazán.
Nem egy olyan készülék van, ami fél, 1 éves, vagy akár lassan 2 (nem a készülék annyi idős, hanem azóta van piacon), és halálra veri (most már) árban a mostani középső kategóriát. Ezen nincs mit ragozni, ezt aláírom. Ettől még nem lehet összehasonlítani. Ennyi erővel lehetne írni olyan telefont is, aminek Kínába, Kóreába, vagy Timbuktu -ba szól a garanciája, meg vele szembe lehet állítani néhány csúcsmodellt aminek Magyarországra. Árban ott is lesz eltérés bőven, a feltételek viszont nem lesznek azonosak.
-
GSPLR
senior tag
válasz
Fitzgerald #88 üzenetére
A jóval komolyabb kifejezés egy kicsit erős túlzás... De te tudod. Nem fogok egyenként belekötni a felsorolt készülékeidbe, pedig menne. Maradjunk annyiban, hogy neked nem kell majd ez a telefon. Ezért jó, hogy sok márka közül választhatsz. Én simán kicsengetném érte az összeget, ha most állnék telefonváltás előtt, de az majd jövőre lesz esedékes.
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald #88 üzenetére
Az okot azt Neked kell eldöntened, nem nekem. Akkor pl. a G3 már 1 éves készülék lesz.
Ennyi erővel oda lehetne állni az autógyártókhoz, hogy 2 éve vetted az autódat és miért adják ennyibe az új modelleket, a tiéd meg miért csak annyit ér. Kibontod a készüléket és már nem ér annyit. Nézd meg a Samsung, vagy bármilyen másik márka előző évi vagy idei árazását.
G2 áráért középső kategóriás hardverrel vannak telefonok a piacon. ÉS lefogadom, hogy még nagyon sok ilyen hardverrel rendelkező telefon fog megjelenni 100.000 körül. Lassan a G2 már 2 éves telefon lesz, és folyamatosan esni fog az ára.
Szerintem teljesen értelmetlen erről beszélni, ez már elég régóta így működik. Összehasonlítani meg végképp nem lehet.
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald #85 üzenetére
Mert nincs egymáshoz mérhető összehasonlítási alap. Egy több hónapos készülék bolti garanciás árát hasonlítod egy éppen megjelenő hivatalos garanciáshoz. Nem azonosak a feltételek.
HA mindenképp a Note 4 árához szeretnél viszonyítani, akkor az induló hivatalos árat kellene nézni, nem fusi garanciával. DE leginkább úgy lehetne összehasonlítani, ha ez is fél éves készülék lenne, bolti garanciával.
Nyilván nem egy kategória, de nem értem hogy mérhető egy használpiaci ár egy hivatalos megjelenési árhoz.
-
Hunt3r22
őstag
válasz
Fitzgerald #79 üzenetére
Fölösleges akkor ilyen telefonokat felhozni mellé, mert ez hivatalos ára neki.
-
Hunt3r22
őstag
válasz
Fitzgerald #55 üzenetére
Hol kaphatsz Note 4-t 150k körül 2 év gyártói garival?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest