- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pjotr
senior tag
válasz
lacy027 #20138 üzenetére
Mi ez a Bluetooth hiba? Nekem is van egy mi band, nagy nehezen parositom. És itt jöttem rá, hogy a Bluetooth és a wifi együtt nem működik. Ha bekapcsolom és csatlakoztatom a Bluetooth hangszórót, 35 Mbit-rol 3-10 Mbit köze zuhan a letöltés sebessége wifin akármit csinálok. Ha indítok egy zenét, akkor meg 0,3 Mbit. Mi a szar lehet ez? Volt valakinek hasonló problémája?
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
lacy027 #18139 üzenetére
Itt írnak erről:
http://forums.androidcentral.com/android-4-1-4-2-4-3-jelly-bean/295531-nlpwakelock-running-my-battery-down.htmlNa ugye, "NLP wakelock", "Google service", ... GPS!
-
lacy027
tag
válasz
lacy027 #18018 üzenetére
Merülés még mindig. Találtam egy root nélkül is működő alkalmazást, amivel meg tudom figyelni, mi tartja ébren a telefont. B600-as firmware, Google Play Szolgáltatások, azon belül az NlpWakeLock nevű folyamat a tettes. Rohadt idegesítő, mikor kellene a GPS, vagy frissítene az időjárás alkalmazás, de nem tudja hol vagyok, mert ki van kapcsolva a helymeghatározás minden formája. Bármit visszakapcsolok belőle, folyamatos ébresztés mellett azonnal az élre tör az említett szolgáltatás. Rohadjon meg az is, aki ezt így kitalálta. Megoldást nem találtam.
-
Zsocy155
őstag
-
gianone
őstag
válasz
lacy027 #16468 üzenetére
Az értesítés EMUI-probléma. Nem egyéni. Vannak alapbeállítasok, amivel csökkenthető, de ha sokáig nem nyomkodod a telót, random beragadnak. Használatfüggő is, ezért sokan nem tapasztalják, de minden EMUI-s telón előfordul, bármelyik topikban rá lehet keresni. Német Huawei-blogon van leírás, de semmi csoda.
Amúgy B588 a legújabb ROM. OTA-n a B584. -
lacy027
tag
válasz
lacy027 #16461 üzenetére
Ettől a Gmail értesítési probléma nem fog megoldódni, csak gondoltam, leírom mi történt: délután kaptam egy üzenetet, folyamatosan wifin volt a telefon, mégsem értesített. Este megnyitom a gépen a Gmail-t, látom van egy üzenetem. Gondolatban felmerült a lehetőség, hogy rákattintok és elolvasom, talán már meg is tettem, erre megszólal a telefonom, üzenetem jött. Ez kész, ekkor már minek szól?
A helyelőzményekkel kapcsolatban feltettem a Saját útvonalak alkalmazást, ami eddig minden jól működő telefonomon rajta volt, ezen csak azért nem, mert már megszűnt. Play-ről le tudtam tölteni, legyen ott a háttérben, hátha észhez tér a telefon. Egy próbát megér. -
lacy027
tag
válasz
lacy027 #16395 üzenetére
Gondolom senki nem kapcsolta be a helyelőzményeket, de ha mégis, várom az eredményt.
Más: van még egy problémám, ami az értesítésekkel kapcsolatos. Ha használnék egy csomó közösségi alkalmazást, nyilván azokkal is lenne gondom, de egyelőre a Gmail bosszant fel, ami inkább a telefon, mint az alkalmazás hibája. Ritkán azonnal megjön az értesítés üzenet érkezéséről, de sokszor csak órákkal, esetleg napokkal később. Ma kaptam egy üzenetet délután 5 óra után, de hiába a folyamatos internetes kapcsolat, mégis az ősrégi, sokéves telefonom értesített abban a pillanatban, amint bekapcsolatam a telefont és a wifit 4 órával később. Vagy egy másik: egy oldalon kaptam egy üzenetet, már rég el is olvastam, erre egy nappal később, mint friss üzenetről értesít a Gmail. Az értesítés egyidőben jött az oldalon lévő üzenettel, csak a telefon nem vett tudomást róla egy napig.
Mi a fészkes fenét lehet ezzel kezdeni? Típushiba? Egyébként szeretem a telefont, de ezek az apróságok, mint az el nem mentett helyelőzmények vagy a késő, rosszabb esetben soha meg nem jövő értesítések megőrítenek. Az előző telefonjaimmal más jellegő problémáim voltak, de a fentebb leírtak egyszer sem fordultak elő.Szerk: az energizagazdálkodási séma intelligensre van állítva, a lehető legtöbb helyen be van állítva, hogy ne zárjon be semmit kikapcsolt képernyő esetén, az létező összes alkalmazás nethozzáférése (wifi + mobilnet) engedélyezve van. Egyszerűen több dolgot nem tudok már engedélyezni, mégsem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest