-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy027
tag
válasz
aprokaroka87 #18142 üzenetére
Verzió? Bármelyik volt fent, mindegyikkel csinálta. Jelenlegi: 11.0.45 (440-155874144).
-
lacy027
tag
válasz
aprokaroka87 #18140 üzenetére
Root nélkül nem megy, ugye? Régen rootoltam minden telefonom, aztán ennél a telefonnál elgondolkodtam. Mi értelme van számomra? Miért küzdjek a rootolással? Csak azért, hogy élhető legyen a telefon? Reklámblokkolás, gyári szemét és nem használt, felesleges alkalmazások törlése, idegesítő üzenetek, (húzd ki a töltőt, mobilnet kikapcsolva) letiltása, stb. Idegesítő üzenetek ennél a telefonnál nincsenek, szemét nem sok volt, de mégis maradt egy-két dolog amit nem tudok törölni, reklámblokkolást megoldottam böngészőn belül... de hiába minden, nem tudom elkerülni. Most megint ott állok, rootoljam csak azért, mert nem képes alvó állapotba menni? Ez inkább csak költői kérdés, választ nem igazán várok, csak dühöngök.
-
eladogeppc
veterán
válasz
aprokaroka87 #18136 üzenetére
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Valami ébren tartja a kütyüt. De mi ? Mert semmit nem tudok azon kívül, hogy a google csinálja. De mi ???
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest