- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
nem rosz kis telefon. g2 után szívesen bevállalnám.
-
Fitzgerald
veterán
"Az SoC gyengesége a Mali-450MP4 grafikus gyorsítóban leledzik, hiszen ez már egy bő két éves IGP, ami nem túl szerencsés az egyre erőforrás igényesebb játékok ismeretében."
Az Adreno 320 is 2 éves, mégis elég még ma is a legtöbb játékhoz, akár full HD felbontás mellett is.
Nem is az a baj hogy 2 éves, hanem hogy már a megjelenésekor is egy technikailag elavult konstrukció volt, de ennek ellenére sok akkori kínai csúcskészülékbe került ez az IGP. -
zozi82
újonc
Sziasztok!
Miért van az, hogy ahány üzlet, annyi néven van P8 lite? Pl alice, ale-l01, ale-l21. Van bármi különbség a típusok között? -
ÁrPi2
senior tag
Legendd válasza túl rövid/tárgyilagos volt: (Hogy "Igen. Két kártyával használtam." )
Nem fogyaszt , nem eszi az akksit itt kettő antenna...mert
Ha ahogy sejtem ez a gép dual standby akkor az azt jelenti hogy egy antenna tartozik a két SIM-hez,
tehát ha vonalban vagy az egyik SIM-el (beszélsz például) akkor a másik (szám) "Nem elérhető" státuszban van.
(Ha ez gond, erre a "nem elérhetőség" esetére át kell irányítani egymásra a két számot)
A mobilnet versus beszédhívás két-SIM -es szituációban pedig általában a beszéd a prioritásos, tehát a mondjuk jutyubvideózás (netes SIM-1 -en) megakad ha GSM-hívást fogadsz/veszel föl a beszéd-SIM-2 kártyádon.DualSIMtopik
-
Helmoras
őstag
Zenfone 2 teszt várható valamikor ?
-
Den Hadnagy
senior tag
Lehet, hogy a G2 nem mai gyerek, de a specifikációja és a mindennapi használat alapján is bőven megállja a helyét, komolyabb hiba nélkül. A szoftvere a mostanában kiadott Lollipoppal abszolút naprakész, szóval szvsz jogosan van ott alternatívaként.
Az egyedi(bb) formáról, kezelőszervekről., ill. a fHD-ről nem is beszélve.
-
Fall-N
veterán
... a másik pedig a SwiftKey, ami a magyar ékezetes karakterek miatt egy kicsit túlzsúfolt...
Ez nem SwiftKey, hanem Swype. Az összes Huawei készüléken előre van telepítve, így ezen is az van saját skinnel. A képen is látszik a Swype logója.
A telefon viszont jó, csak az a kár, hogy MediaTek módra a GPU-ból gyengét raktak a jó ARM magok mellé. Lehetett volna valamilyen Mali T6xx.
-
thomech
tag
Szerintetek G7 vagy P8 Lite? A kettő között vacilálok.
-
cicmanyek
aktív tag
Ez a Mali 450MP4 ez a 40nm-es vagy a 28nm-es?
Számomra ez a cikkből nem derült ki...
Ami miatt érdekes lehet hogy a RR3 akadásmentes e rajta. -
-
Shyciii
veterán
Neked túlzás, mert nem volt még ilyen telóval dolgod (nekem is ez az első). Írhattam volna 8 óra 42 perces kijelzőidőt is, mert eddig az volt a legtöbb, de átlagban 7 óra felett vagyok, és ebben pedig játék is van, szal nem csak egy állóképet nézek. És nem vagyok ezzel egyedül. Sokan elérik ezt. Van aki a gyári MIUI-val is, bár azzal én sosem tudtam. A MIUI a régi énjéhez képest sokat romlott a szememben. Viszont custom Lollipoppal simán elérem a 7 órát (van aki a "gyári" lollipoppal is, csak az nekem keveset tud). Ezekután már nem is tudnék visszatérni olyan telóra, ami csak 5 órát tud. 3 és fél órásra meg végképp nem.
-
janeszgol
félisten
Jó telefonnak néz ki. Bakker, picivel több mint fél éve ennyiért Sony M2-t lehetett vásárolni. És nem egy liga a kettő.
Amúgy mi értelme a 8x 1,2 GHz-es procinak? Azon kívül, hogy keveset eszik? Legyen inkább csak négy magos (vagy két marha erős, mint az i6-ban), de magasabb órajelen járatott. Ez pl a böngészőnek nem lenne rossz választás.
-
ViSAS
senior tag
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a 3,5 órás kijelzőidő 2 SIM kártyás használat mellett (tehát 2 antenna van használatban) jött össze?
-
punky10
addikt
Elhiszem, hogy szerethető a MI4, de azért maradjunk tárgyilagosak:a 7-8 órás kijelzőidő már túlzás...
A kicsivel több, mint 3A-s akksi, meg a Snapi 6 h-nál többet nem hoz ki...
A 3-5 óra egyébként igencsak egy átlagos idő, nem kiemelkedő, de nem kell érte szégyenkezni sem. -
battag
aktív tag
Ha nem vettem volna 1GB-os Redmi2-t pár hónappal ezelőtt (amitől csak nagy bukóval tudnék megválni, pedig szeretnék), akkor már ma megvenném a P8 Lite-ot. Nekem a Dual SIM miatt lenne jó.
-
Shyciii
veterán
A cikk szerzője komolyan gondolja, hogy 3,5 órás kijelzőidővel ez a telefon a közép-felső kategóriába tartozik? Jesszusom...
A 3,5 óra egy igen gyatra érték akárhogy nézem. Az előző telefonjaim is tudtak 5 órát nyúzva, és olcsóbb volt ennél, pedig az Moto X volt. Mostani Xiaomi Mi4 meg kapásból 7-8 óra kijelzőidővel bír, és 110eFt volt. Szal 80-ért 3 és fél órás kijelző idő igencsak luxus. -
VD
őstag
"A tárcsázóképernyőn mindkét SIM számára egy-egy ikont láthatunk, ezeknek megfelelően lehet meghatározni, hogy melyikről indítsunk csevegést (az SMS-eknél kvázi ugyanígy működik a dolog)."
Lehetne, hogy a jövőben minden dual SIM-es telefon tesztnél alap legyen, hogy ezt leírja tesztelő? A képért meg külön köszönet!!! -
babkukta
senior tag
egyedül az akkut cseszték el. Egyébként rendben van!!
-
gerii
addikt
Az akkuért kár, egy kicsit kevesebbért jó vétel lehetne.
-
.Szaki.
addikt
Kicsivel olcsóbban van szerényebb tudású és kicsivel drágábban van jobb tudású, nincs ezzel az árazással semmi gond, szépen középre lett belőve. Akinek pedig a P8 tetszik, annak valószínűleg a Honor 4X nem játszik a kijelző miatt. (Pl nekem sem.) A G2 pedig már nagyon nem mai készülék, régebbi droiddal, biztos nem vállalnám be. Inkább ha megjelenik az LG G4 Mini, az egy érdekes összehasonlítás lenne, addig nem látok ellenfelet a Litenak.
-
doongoo
addikt
a billentyűzet Swiftkey? Meglepődnék, ha nem Swype lenne az...
-
ƬΛЯΛ
senior tag
Egész jó kis telefonnak tűnik, de a hangteszteken lepődtem meg nagyon
-
atike
nagyúr
Nem rossz....
Az árát picit sokallom... Szokás szerint.
-
M5Norbi
őstag
válasz
bollokcs80 #7 üzenetére
Hmm tényleg
És nagyobb akksival.
Kár hogy az nem lesz szolgáltatónknál pedig jó ár-érték arányú készülék lehetne.
-
Thaaleum
aktív tag
Szerintem tök korrekt teló a középkategóriában, ahogy írták, egy jó szolgáltatói ajánlattal üthet.
Engem egyébként nem zavarna, hogy nem fém a keret, ha rendesen meg van csinálva. -
válasz
bollokcs80 #7 üzenetére
Annyi , hogy a 4X szep tepsi, a 4C pedig meretazonos ezzel.
Nekem amugy bejon, jo telefonokkal bombaz a Huawei
-
Legendd
senior tag
Átírtam, a speciben jó volt az akku, csak elgépeltem. 2200 mAh-s az akku. A keret pedig nagyon fémesnek hatott
-
bollokcs80
Korrektor
A nano SIM/microSD, a relatíve kis akksi és a Mali450MP4 miatt nem tetszik.
Egyetértek Duliee-val, szerintem ennyit nem ér, a Honor 4X szinte ugyanezt tudja jóval olcsóbban.
-
Spindlyman
tag
Nem fém az a keret. Kb. azt a szintet hozza, mint a Honor 6. Elsőre ott is azt gondoltuk, hogy a hátlap üveg. Jajj, de szépen berepedezett.
Jah, a sim és sd tartó az fém.Duliee
Fényerő a P8 esetében se valami eget rengető sajnos. -
Muanyag a keret korbe, itt fogdoosom , de nem fem
Ammugy nem rossz, nekem az aksi karcsu 1 het utan is.
Fenyero nekem keves, nagyon.
Ammugy jo, arban viszont a hazon belul a Honor 4C/4X alaposan konkurense
-
ViSAS
senior tag
2200 vagy 2300 mAh-s a telep? Más-más adat szerepel a specifikációban és az üzemidő véleményénél.
-
Mr. Q
tag
Úgy tűnik már-már tudatos a Huawei-nél az, hogy a P-modelleknél az IGP-t mindig a kelleténél egy kicsit alább lövik. De vajon miért?
A telefon egyébként nagyon szép, optimális a mérete és nagyon kellemes meglepetés a Kirin 620 is. -
M5Norbi
őstag
Jó kis középkategóriás telefon.
Egy jó szolgáltatói árral sikeres lehet.Meg is érdemelnék elég jó telefonokat csinálnak manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest