Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
battag
aktív tag
Ha nem vettem volna 1GB-os Redmi2-t pár hónappal ezelőtt (amitől csak nagy bukóval tudnék megválni, pedig szeretnék), akkor már ma megvenném a P8 Lite-ot. Nekem a Dual SIM miatt lenne jó.
-
Shyciii
veterán
A cikk szerzője komolyan gondolja, hogy 3,5 órás kijelzőidővel ez a telefon a közép-felső kategóriába tartozik? Jesszusom...
A 3,5 óra egy igen gyatra érték akárhogy nézem. Az előző telefonjaim is tudtak 5 órát nyúzva, és olcsóbb volt ennél, pedig az Moto X volt. Mostani Xiaomi Mi4 meg kapásból 7-8 óra kijelzőidővel bír, és 110eFt volt. Szal 80-ért 3 és fél órás kijelző idő igencsak luxus. -
VD
őstag
"A tárcsázóképernyőn mindkét SIM számára egy-egy ikont láthatunk, ezeknek megfelelően lehet meghatározni, hogy melyikről indítsunk csevegést (az SMS-eknél kvázi ugyanígy működik a dolog)."
Lehetne, hogy a jövőben minden dual SIM-es telefon tesztnél alap legyen, hogy ezt leírja tesztelő? A képért meg külön köszönet!!! -
babkukta
senior tag
egyedül az akkut cseszték el. Egyébként rendben van!!

-
gerii
addikt
Az akkuért kár, egy kicsit kevesebbért jó vétel lehetne.

-
.Szaki.
addikt
Kicsivel olcsóbban van szerényebb tudású és kicsivel drágábban van jobb tudású, nincs ezzel az árazással semmi gond, szépen középre lett belőve. Akinek pedig a P8 tetszik, annak valószínűleg a Honor 4X nem játszik a kijelző miatt. (Pl nekem sem.) A G2 pedig már nagyon nem mai készülék, régebbi droiddal, biztos nem vállalnám be. Inkább ha megjelenik az LG G4 Mini, az egy érdekes összehasonlítás lenne, addig nem látok ellenfelet a Litenak.
-
doongoo
addikt
a billentyűzet Swiftkey? Meglepődnék, ha nem Swype lenne az...
-
ƬΛЯΛ
senior tag
Egész jó kis telefonnak tűnik, de a hangteszteken lepődtem meg nagyon

-
atike
nagyúr
Nem rossz....

Az árát picit sokallom... Szokás szerint.

-
M5Norbi
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Hmm tényleg
És nagyobb akksival.Kár hogy az nem lesz szolgáltatónknál pedig jó ár-érték arányú készülék lehetne.
-
Thaaleum
aktív tag
Szerintem tök korrekt teló a középkategóriában, ahogy írták, egy jó szolgáltatói ajánlattal üthet.
Engem egyébként nem zavarna, hogy nem fém a keret, ha rendesen meg van csinálva. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
bollokcs80
üzenetére
Annyi , hogy a 4X szep tepsi, a 4C pedig meretazonos ezzel.
Nekem amugy bejon, jo telefonokkal bombaz a Huawei
-
Legendd
senior tag
Átírtam, a speciben jó volt az akku, csak elgépeltem. 2200 mAh-s az akku. A keret pedig nagyon fémesnek hatott

-
bollokcs80
Korrektor
A nano SIM/microSD, a relatíve kis akksi és a Mali450MP4 miatt nem tetszik.

Egyetértek Duliee-val, szerintem ennyit nem ér, a Honor 4X szinte ugyanezt tudja jóval olcsóbban.
-
Spindlyman
tag
Nem fém az a keret. Kb. azt a szintet hozza, mint a Honor 6. Elsőre ott is azt gondoltuk, hogy a hátlap üveg. Jajj, de szépen berepedezett.

Jah, a sim és sd tartó az fém.
Duliee
Fényerő a P8 esetében se valami eget rengető sajnos.
-
Graphics
Jómunkásember
Muanyag a keret korbe, itt fogdoosom , de nem fem

Ammugy nem rossz, nekem az aksi karcsu 1 het utan is.
Fenyero nekem keves, nagyon.
Ammugy jo, arban viszont a hazon belul a Honor 4C/4X alaposan konkurense
-
ViSAS
senior tag
2200 vagy 2300 mAh-s a telep? Más-más adat szerepel a specifikációban és az üzemidő véleményénél.
-
Mr. Q
tag
Úgy tűnik már-már tudatos a Huawei-nél az, hogy a P-modelleknél az IGP-t mindig a kelleténél egy kicsit alább lövik. De vajon miért?
A telefon egyébként nagyon szép, optimális a mérete és nagyon kellemes meglepetés a Kirin 620 is. -
M5Norbi
őstag
Jó kis középkategóriás telefon.
Egy jó szolgáltatói árral sikeres lehet.Meg is érdemelnék elég jó telefonokat csinálnak manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Byintek Love U14 Projektor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Már rohannék is megvenni. 

És nagyobb akksival.