- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
donnie.d
aktív tag
válasz
Elektrosokk #552 üzenetére
Ez attól függ, hogy mennyire éled az életed a telefonon.
Én az ügyeimet java részt személyesen vagy laptopon intézem. Utóbbit azért szeretem, mert ott gyorsabban tudok írni, és reagálni is. Nekem van egy P40 Pro-m és egy P50 Pro-m is. Jelenleg az utóbbit használom. Azért történt a vásárlás, mert ugyan nincs nagy előre lépés a két telefon között, de nekem megtetszett a P50 Pro, s az elődjét meg megtartottam arra az esetre, ha valami történne a jelenlegi készülékkel, hogy legyen egy tartalék.Én a telefont fényképzésre, telefonálásra, zenehallgatásra, és pár szociális platform (messenger, facebook, instagram stb.) használatára használtam. Ebből a szempontból probléma nincs a P50 Pro-val. Megy rajta a messenger, facebbok és ezek lite változatai is, továbbá alapból a huawei egészség alkalmazását használtam. Zenelejátszóból kettőt használok. Egy az alap egy pedig a Musicolet. Egyikkel sincs gond. Gspace-t használok az alatt pedig inkább a térképet szoktam használni. Ha nem jelentkezel be nincs probléma. De bőven vannak alternatív lehetőségek mindenféle eddig használt alkalmazásra. Én meg vagyok elégedve a telefonnal. Szeretem.
-
hunhool1979
tag
válasz
Gyári email kliens abszolút tökéletes. Kezel mindent.
Yt=nálam ytvanced.
Social média = fosbúkom nincs, de van insta, WhatsApp, viber. Párom használ fosbúkot az ő p50 pro-ján. Gond nélkül megy, szinkronizál mindent. -
Keny.
tag
válasz
Èn az Android auto kijelzőre tükrözésén kìvül mindenre találtam megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5G helyett öt kamera, Kirin helyett Snapdragon chip, Google helyett EMUI 12. Mire elég?
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest