- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cH1
aktív tag
Ha nem kell az esim akkor watch gt 2 pro. Ha kell és nem zavar hogy naponta rakhatod töltőre akkor az új Samsung óra. Annál egyébként megy egy kis trükközéssel az NFC fizetés (legalábbis Samsung telóval tuti).
A watch 3 pro nem lett egy nagy szám. Hatalmas potenciál, tényleg kiváló anyaghasználat, de jelenleg egy nulla. Legalábbis itthon, mert tőlünk kicsit nyugatabbra varázslatos módon működik rajta a celia asszisztens, lehet vele NFC-vel (meg főleg inkább qr-el) fizetni. Megjelenés óta használom, azt hittem először hogy ez ilyen gyors publikus beta teszt és majd tuti hetente jönnek a komoly kontent updatek meg sorra kerülnek fel a telepíthető appok, de ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna. Legutóbbi nagy frissítés az volt, hogy már saját videót is be lehet rakni számlapnak. Mert tényleg ez az óra legnagyobb baja... -
Hoes
aktív tag
-
Hoes
aktív tag
válasz
#72445440 #8246 üzenetére
Ahogy olvasom az órás fizetés csakis AppleyPay-jel működik egyelőre...ha Apple Watchot nézek ki akkor az nem fog működni Androiddal, akármilyen gyártóról is van szó. Viszont az iPhone működik minden okosórával! ( Ki érti ezt ? )
A Huawei Watch Series 3 Pro mutatós és jó, viszont szerintem rosszul lőtték be az árát. Ja és mivel Harmony OS van rajta, nem kommunikál rendesen EMUI rendszerrel, a Tech2 szerint.
-
Hoes
aktív tag
Sziasztok!
Melyik az az okosóra, amivel működne az NFC fizetés és jó a P40 Próhoz? Vagy jelenleg csak az Apple eSIM okosórái képesek erre? Azok meg nem jók Android mellé...
-
jeni
félisten
válasz
#72445440 #8239 üzenetére
meg van hekkelve a telód?
a frissítés óta : már nem enged belépni.
hiába frissítettem,hiába töröltem és telepítettem a linken keresztül azóta képtelenség jelszóval belépni.
még a clone móddal sem megy.
u.i.:
teljes full eeszt törlés,még a jelszavak gyűjt.-ből is. újra telepít és most valahogy megjavult. -
FrankóStein
aktív tag
válasz
#72445440 #8221 üzenetére
Nekem megint frissült a Gspace, pedig beállítottam az AppGalleryben hogy ne frissuljon... Rá sem kérdezett eddig, csak reggel vettem észre, hogy már megint jönnek a reklámok, és akkor láttam, hogy már megint a legújabb verzió van fent. Éjjel frissült magától. Neked nem? Hogy lehet véglegesiteni azt, hogy ne frissítse engedély nélkül?
-
FingR86
őstag
válasz
firemanus82 #8230 üzenetére
igen, összefoglalóban be van írva.
le kell cserélni az appot egy régebbi verzióra és azzal már fog menni a szinkron. -
-
cH1
aktív tag
Gép vágja méretre, kérhetsz tokbarát verziót is, mindenképp azt ajánlom. A gyári sima szilikon tok nem nyomja fel, viszont van egy kicsit jobban a kijelzőre hajló tokom, az elkezdte az egyik sarkot.
Egyedül amit nem annyira szeretek az a tapintása. Kicsit tapadós. Viszont brutál mit kibír. Kisfiam megszerezte a telefonom és jó baba módjára karmolászta meg belenyomta a körmét, másnapra teljesen eltűnt róla minden sérülés. Feleségem nagyon telefon dobálós, nála is eddig teljesen jól teljesít. -
sharp4
őstag
Sziasztok!
Amennyiben kiszeretnék próbálni drágább fóliát is (a kínain kívül), akkor melyiket érdemes? Gizzmo féle Shield Pro, vagy esetleg Mobilfox-ot próbálta már valaki? Ezek mennyire levegősödnek fel a szélen idővel?
-
Zototh64
őstag
válasz
#72445440 #8217 üzenetére
Bankot meghagyom én is a samu note 20 ultrán.
Csak sajna vannak dolgok, amik miatt kell a gugli.
Viszont amilyen nagy samu fan voltam, egy ideje már látom, tapasztalom, hogy mindenben veri a hüvely a samut. Ez kicsit bosszantó. Ezért jöttem vissza erre.
Tavasszal eladtam a mate 30 pro-t a samu mellöl, de nem a legjobb döntés volt, az biztos.
Nem is szapulnám tovább a samut.
Minden esetre mostanáig eljutottam oda, hogy fent a gugli, majd holnap folytatom, hogy menjenek az értesítések, stb. -
Zototh64
őstag
válasz
thebiker #8214 üzenetére
Nekem is a 202-es volt fent.
Ma már vagy négyszer próbáltam, és a hisuit-ban nem jött elő a lehetőség a régebbi verzióra való visszaállításra.
Ezzel már felteszi a 131-es verziót.
Az összefoglalóban lévő videó és e között csak annyi a különbség, hogy a debug ablak feletti 3 point version-t is bepipálja. -
thebiker
tag
válasz
firemanus82 #8213 üzenetére
-
thebiker
tag
válasz
firemanus82 #8211 üzenetére
Szia,
Szerintem a 202-es verziót még senki nem próbálta. Az előző verzió 193-as volt amiről lépésről lépésre követve garantáltan de csak ideiglenesen elveszted az USB kapcsolatot. Azonban amikor a 193 -as verzióhoz érsz a frissítéssel akkor ez automatikusan megjavul és lesz UBS kapcsolat. Mivel én is a 193-asig frissítettem csak a Te általad használt verzióról nincs tapasztalatom sajnos. Esetleg az XDA-n lehet erről valami morzsa.
Egyébként most merült fel pont ez az XDA-n.
-
-
Hoes
aktív tag
válasz
Aryon87 #8206 üzenetére
A Oneplus rendszere és RAM kezelése mérföldkövekkel jobb mint a Huaweijé vagy a Samsungé, én eddig azért nem néztem őket mert kamerában alulmaradtak a csúcsoktól de a 7-es szériától felzárkóztak.
Igen, árban húzósak de ha megnézed a Samsung, Sony, Apple árait rájössz, hogy bizony jó vételnek számít! Hardveren is nagyon ütősek, ahogy összeszerelési minőségben is. -
Aryon87
félisten
válasz
FingR86 #8205 üzenetére
Ha kamerában kicsit fejlődnek
Na pont emiatt (is) nem kell
Kamerában nem ez a szint, rendszer ide vagy oda, amiben kb 2 percet ha turkálok egy hónapra vetítve.
+ ha jól tudom az O+ is elszállt az árakkal, cserébe nem is kapod azt a minőséget, mint anno egy 3T esetében. Pár komment alapján nekem úgy jött le, hogy a 3T volt az utolsó olyan tőlük, ami azt adta amit ígért azért az árért.
-
FingR86
őstag
válasz
Aryon87 #8203 üzenetére
Volt korábban 2 fajta oneplus telom is. Egy 3as és egy 6os.
Hát a hatos mind rendszer sebességben mind 4k-s video rögzítésben oda verte a p40 prot. Oda adtam a muternek amikor beszereztem a Huaweit. Néha még a kezembe fogom és sokkal porgősebb pattogósabb simább a rendszer mint ezen. Amikor meg el indítom a videó felvételt 4k/60 fps... A képernyő szinte folyékony. Nem úgy a a p40 pro-n...
Ha kamerában kicsit fejlődnek még újra vissza fogok térni hozzájuk. -
Aryon87
félisten
válasz
#72445440 #8201 üzenetére
P40Pro jelenléte mellett annyira nem félek kipróbálni az Almát, bár vannak fenntartásaim, az is a rendszer miatt. De amit Almán nem tudok használni, az menni fog a P40Pro-n (pl Vanced), mert az a telefon menni fog még 6 év múlva is (főleg ha figyelembe veszem a jelenleg is aktívan működő LG G4-et vagy P8Lite-t, amik ugyan nyekeregve a kevés ram miatt, de még futtatják az appokat). És kénytelen vagyok Almán vagy Samsungon gondolkodni, mert a másik kettő nem biztos hogy lesz szolgáltatói kínálatban. Mi11Ultra a mai napig nem kapható, ráadásul 500k feletti listaáron van, ami még részletre is túlmegy az általam meghatározott 20k-s havi kereten mindennel együtt. Honor meg.. Még az EU-s bemutatkozása is bizonytalan, mert semmi infót nem találok róla. És azért vagy 2 hónapja bemutatták már Kínában..
O+, Realme meg hasonló telefonokat meg kihagyom.
Perpillanat még így látom a dolgokat, jövőre lehet változni fogAddig még sok minden történik, pláne hogy kezdjük a 4 évadot is Cili mamával...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest