Hirdetés
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
#72445440 #7096 üzenetére
a posta részéről nyuku a kedvezmény,
kell nekik ez plusz bevétel hiszen számukra ez zsíros falat.
az OLK-ban dögivel jönnek naponta a távol keleti megrendelt,kifizetett cuccok.
tudom mivel 1 hónapig voltam kölcsön munkaerőként a Budaörsi Postán (Biatorbágy határában),láttam miként mennek a dolgok.
nagyon de nagyon sok sok pénz folyik majd be ebből.
a rendelési kedv nem fog lecsökkenni mert kényszerből is rendelni fognak az emberek addig míg itthon nem lesznek elérhetőek a boltokban.
én is buktam a dolgot,hiszen nekem 2021.04.14.óta száll az éterben.vagyis valahol Kínában elakadt.
az az érdekes,hogy ezek után,hogy innen is lesz bevétele a Postának,továbbra sem fognak felelősséget vállalni a csomag tartalmáért és szállítási milyensége miatt sem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- Politika
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest