Hirdetés
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Watch GS Pro - strapacska
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dutrás
őstag
válasz
Wiz Khalifa #1063 üzenetére
Bizony.
-
DraXoN
addikt
válasz
Wiz Khalifa #1063 üzenetére
-
DraXoN
addikt
válasz
Wiz Khalifa #1059 üzenetére
Beépítetlen most néztem avast van jelen.
Az "optimalizáló" nevű alkalmazásban. -
gps76
őstag
válasz
Wiz Khalifa #963 üzenetére
Ezt keresed gondolom, mert más nincs a Transit-tól: Itt a Miskolci, meg én a Debrecenit használom. Csak hát GMS... A playről simán települ, lehet azért nem megy nálad, mert valami kompatibilitást emleget telepitéskor, de működik.
Ez meg a debreceni
Csak érdemes felrakni a GMS-t, mert nélküle olyan mintha hátrakötött kézzel kellene húslevest enni kanállal. -
dutrás
őstag
válasz
Wiz Khalifa #960 üzenetére
Nálam működött sőt azonnal frissült is. Ha hazajön a gyerek újra kipróbálom.
Gondolom az az országos.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Wiz Khalifa #960 üzenetére
Viszont találtam egy alternatívát AG-ben. Szerintem jó lesz az is.
-
dutrás
őstag
válasz
Wiz Khalifa #947 üzenetére
Nagyon szivesen
-
dutrás
őstag
válasz
Wiz Khalifa #945 üzenetére
Playből töltsd le a SuperBackup-ot. Jelöld ki a menteni való apk-ot majd arhiváld. A SuperBackup létrehoz egy mappát a belső tárhelyen ahonnan majd meg tudod osztani a mentett applikációt. De úgy emlékszem az arhiválón belül is van ilyen lehetőség hogy megosztás.
Az átkükdött apkot meg simán telepíted abból a mappából ahová átküldted. Engedélyt fog kérni hogy engedélyezed e az adott alkalmazás telepíthessen. Azt engedélyezd. -
dutrás
őstag
válasz
Wiz Khalifa #943 üzenetére
A vancedet nem találod AG-ben. Adom a linket [link]
A menetrendet meg úgy tedd át hogy csinálsz az appról egy biztonsági mentést majd azt megosztással vagy bluetoothon átküldöd az új telefonra és onnan telepíted. Én így próbáltam ki. Mellé felteheted az országos menetrendet is.
-
dutrás
őstag
válasz
Wiz Khalifa #941 üzenetére
Igen a gesztusvezérlés nagyon jól meg van oldva Mate 20 prón én is azt használom. Hát még ha edge kijező lenne mert az még könnyebbé teszi. Sokan szidják emiatt pedig direkt ezért alkalmaz ilyen kijelzőket a Huawei. Persze kinek mi tetszik.
Remélem működik minden jól és használja anyud egészséggel. -
dutrás
őstag
válasz
Wiz Khalifa #939 üzenetére
Hogy tetszik amúgy?
-
dutrás
őstag
válasz
Wiz Khalifa #937 üzenetére
Sima fólia de jó minőségű.
-
Cyrusgrissom
kezdő
válasz
Wiz Khalifa #899 üzenetére
Menni megy, amíg a google nem törli e miatt az accountodat. Driveostul, fotóstul, mindenestetül.
Én a másodlagos accountommal használtam pár napig playt, gmailt, drivet, es torolt a google. -
dutrás
őstag
válasz
Wiz Khalifa #905 üzenetére
Nincs mit. Ezért fórum.
-
dutrás
őstag
válasz
Wiz Khalifa #903 üzenetére
Nemegészen. A google apikat használó alkalmazások némelyike működik féligvműködik vagy nem működik.
Amit először néztem nyíregyházi menetrend például összeomlik.
Amiet kértél appokat azok működnek. A Youtube működik de bejelentkezni pl nem lehet ahogy a Maps-nál is így van. Ezért inkább a Youtube Vancedet ajánljuk ráadásul az még reklámmentes is.
A Face TikTok Viber AG-ből telepíthető. Ha használ Gmailt az saját klienssel szinkronizál. De pl mi a BlueMailt (sokan GMS-es telefonon is) használjuk ami szintén szinkronizál a Gmail fiókkal plusz a naptárral
Nem kell megijedni ezektől -
dutrás
őstag
válasz
Az AppGalleryben még nincs jelen de apk-ból telepítve tökéletesen működik. Ha Phone Clone-val áthúzod a P40 Litera az is jó. Frissül is rendesen.
De van országos is ha az jó -
szkaroly
senior tag
válasz
Menetrendek.hu van. Az országos.
-
dutrás
őstag
válasz
Wiz Khalifa #895 üzenetére
Face van Debrecen menetrend van (neked ha jól értemezem ez kell) van Viber van TikTok van Youtube de a helyett sok jobb is. Mint Vanced vagy NewPipe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az első olyan telefon a P40 lite, amelyen már nincsenek Google szolgáltatások, de középkategóriás mivolta miatt nagy mennyiséget terveznek belőle eladni, amit a korrekt árazás is segít.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest