- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
0.05 perckor ránéztem az emag oldalára és az általam megrendelt telefon vissza volt már árazva eredeti árára. Ma meg megint akciós. Én egy Honor 20 pro-t rendeltem. Egybként ebben a boxing day-ben is csak 7000 Ft-al volt olcsóbb, mint a Turbadonál. Szóval lehet onnan kellett volna rendelni, de majd kedden-szerdán kiderül. Ha gyanús, akkor van 14 nap elállni.
-
kp78
addikt
Érdekes, hogy a refurbished darabok között árult P30 pro drágább, mint a tegnapra (kizárólag 1 napra) hirdetett boxing day-es, ami még most elérhető.
Viszont a refurbished-nél korrektül ott van, h bontott...
Írtam az ügyféleszolgálatnak, hogy mi a helyzet ezekkel a telefonokkal, de félő, h mire válasz jön, arra a telefon úton lesz... -
norrberth
addikt
Az extreme digital egyre cigányabb..
2 hete vettem Asus RT-AC57U routert.
Ki volt bontva!
A routert kivettem a dobozából, hiányos volt.
Nem volt se RJ45 kábel, se papírok.
Antennák összebaszva, alul Routeren 4 gumitappancsból 1 hiányzott.Na mondom ez szép
Aztán sehogy nem tudtam bejelentkezni.
IP cím
Név/jelszó Admin Admin
SEMMI.Próbálgattam, aztán nyomtam egy Resetet a Routeren.
Na akkor engedte.
Ami azt jelenti valaki már használta előttem.Szépen visszacsomagoltam, és nyomtattam is ki az elállási nyilatkozatot.
Rendeltem ugyanolyat, csak az Aqua tól.
Az Origi volt. Fóliázva minden.Akkor hajszárítóval is már megjártam tőlük.
zsíros pacákos szart küldtek, aminek olyan csapágyas hangja volt.Telefonból is simán küldenek ki, visszaküldött darabokat.
Vagy Bemutatót..De az a szomorú dobozt sem ismerik.
Belebasszák egy nyomorult táskába a 200 ezres telefont. És basszák be a futárnak. -
Aryon87
félisten
Minőségben nincs romlás szerencsére, legalábbis én nem tapasztaltam.
Nekem az a gondom leginkább, hogy ha például egy virágot szeretnék fotózni közelebről, mondjuk 5cm-ről, akkor a lézeres fóksusegéd azt már érzékeli, és a kamerát átváltja makró modba, holott én nem akarom azt. AI nincs bekapcsolva, így nem kellene ezt megtennie, mert a 9.1 verzióban az AI csinálta ezt, de ha az offolva volt, nem tette meg, mivel ott a szupermakró mód a továbbiak menüben. Na ezt a részt elb@szták a 10-es frissítéssel.
A másik a videózásnál érhető tetten. Ritkán videózok, de legutób ősszel vagy télen (fene tudja már) volt az eset, mikor néztem egy nagyot, hogy WTF. Anyámékkal bobozni voltunk, és csináltam volna egy jó videót.. Aha. Amint zoomolni kezdtem, a csúszka meglovasította magát, és feltolta maxra hogy anyám képébe zoomolt bele, amiből alig tudtam visszajönni, így a videó kuka lett. 9.1-nél videó közben is ott vannak a kis pontok, ahol lehet közben direktben ugrálni a 4 mód közt (SZ-1x-5-10x). Na azóta csak alig videózok, azt is csak normál móddal...
Ennyi a problémám vele, ezt akarom megnézni, hogy mennyire is megy a dolog.A visszaállítást gépen csinálom a HiSuite segítségével.
-
AtHoS
nagyúr
Ehhez még annyit fűznék hozzá azon kívül amit F-ECT$ írt [link] cég esetében a 14 napos visszaküldés sem illet meg, az is csak magánszemélyekre - gyakorlatilag Fgytv. szerinti fogyasztókra - vonatkozik....hacsak nem szarul van megírva az adott webshop ÁSZF-je
[link]
Amit meg Emag ír az a boltokra vonatkozó Mo-i hatályos jogszabály alapján van. pl. Cég-Cég közötti vásárlásnál 12 hónap szavatosság a jogszabályilag előírt [link] ezért van az oldalon feltüntetve.
Egyéb iránt a jótállási feltételek között nem tesz említést Huawei a magán ill. céges vásárolt készülékek közötti esetleges eltérő [Jótállási feltételek]-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest