Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Jót nevettem ma! Kolléga vett Magának egy Iphone 14 Pro-t és fotózgatott kifelé az ablakon zoom-olgatva, hogy milyen csoda a teló. Én is lőttem képet a távolban építkezésen dolgozó munkásokról. Aztán elképedve nézte hogyan tudtam ennyire ráközelíteni. Hát mondom 50*es zoom. Kérte, hogy csináljak egy ilyen képet az építkezés előtt álló furgonról. Ő is csinált. Enyémen tökéletesen kiolvasható az oldalán a kisbetűs felirat. Az Ő képén meg egy fekete paca, egy betű sem látható.
Mondtam is, hogy ennyi. 5 éves telefon vs méregdrága Alma 1:0.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- BestBuy ruhás topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Renault, Dacia topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest