Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
Zsuzska848 #1319 üzenetére
Szia!
Maszekban javítok én is, 10-esért szoktam cserélni, ez az ajánlat drága, ráadásul nem tudni milyen kijelzővel szereli a kolega. Nekem is van p30lite-om, igaz már nem használom, anyukámé lesz, 5-ért vettem törötten, 24-ért raktam bele full gyári (fekete) kijelzőt, új kerettel, új aksival, innen rendelve: [link] A fehér még olcsóbb.
gyakran rendelek tőlük, amire azt írják gyári az gyári, ráadásul mintha a csere után még szebb képet kaptam volna, szinte már amoled szintű színek vannak, de nyilván ez "csak" egy AAA kategóriás IPS kijelző, nagyon jó fényerővel.
A p40lite-ot használom én is, abban csak utángyártott van, de meg se közelítí azt a képminőséget és fényerőt mint az előbb taglalt p30lite. Na de a rendszersebesség ég és föld, ezért maradtam a p40lite-n. -
PAtr0n
addikt
Sokkal jobb a rendszer rezponzivítás a P40 lite-nál, de legalábbis nagyon érezhető a 30 lite után. Kicsit tepsibb mint a 30, de ha alapvetően nem zavar a nagy méret a 30-nál ennél se nagyon fog.
A google cuccokat elég egyszerűen fel lehet tenni, bár nem árt hozzá egy kis jártasság a telefonok szoftveres buherálát illetően. A 40 lite topicban az összefoglaló kinyitása után, lehet tájékozódni a mikéntről. Root nem kell hozzá, garit nem bukod.
Vannak alternativák a google-os cuccokra, de engem pl nagyon zavar a hiányuk. -
PAtr0n
addikt
válasz
klimokrisz #1297 üzenetére
Én most egy P40 lite-ot használok, 2-3 hónapig P30 lite-t nyomkodtam, összességben jó kis készülék, de rendszersebességben a 40lite sokkal jobb, nekem a 30lite kicsit lassúcska "röcögős". Plusz a kamera szintén jobb a 40 lite-ban. Persze ott a Google támogatás mentesség visszatartó erő, de át lehet hidalni.
Igazából Xiaomik is nagyon jó készülékek, de sokan panaszkodnak a szoftverre. -
PAtr0n
addikt
Kipróbáltam, nem működik sehogy sem. A készülékház is új, nincs "dugulás" a mikrofon nyílásnál az tuti.
Gyanús hogy az alsó mikrofon tényleg bekukult, nem szoftveres a dolog, és csak a felső működik. Ha belordítok hallanak valemennyire, de recsegve. Kihangosítva, meg a felsőt használja ez kiderült már, csak így lehet használni.
Rendelek hozzá egy alsó board-ot, nem drága, aztán beszámolok megoldotta e a problémát. -
PAtr0n
addikt
Sziasztok!
Volt már valakinek gondja azzal, hogy sima hívás közben nem hallanak, csak ha ordítok a mikrofon lyukba, ha kihangosítom akkor több méterről is hallják tisztán, meg közelről is.
Kijelző javításon volt nálam a készülék, azt hittem elszartam, de a tulaj elmondása szerint neki is volt hasonló baja vele.
Hangrögzítővel is gyönyörűen működik, külön teszteltem a felső és alsó mikrofont is.
Viszont engem zavar a dolog, mert tuti valami szoftveres bug lehet. Indítottam már safe módban a telót, úgy is rossz. Valami a zajszűréssel lehet úgy vélem, de nem találok erre vonatkozó beállítást.
Ha van ötlete valakinek azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Középkategóriás szintre is érkezett egy P30, és bár az árcímke erős, a stílusos külső és jól ismert, biztos alapok meghozhatják a sikert.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest