- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mantequilla
aktív tag
-
mantequilla
aktív tag
Mert a gesztus vezerles megnyomja helyettem a legalul levo ikont? Hagyjuk mar. Semmi fele magyarazatot nem fogadok el arra hogy ez jo, mert nem az es az ilyen athidalo megoldasok max megszokhatoak de nem jok.
Es most ne ugy vegyetek hogy azt mondom hogy a p30 szar mert nincs kavaja mert nem azt mondom. A kava nelkuli trend a szar. Az hogy a p30 koveti ezt a trendet az sajnalatos.
-
mantequilla
aktív tag
Ma ujra megneztem a telefont szolgaltatonal ahol csak alul van az asztalhoz rogzitve a telefon igy semmilyen szinten nem befolyasolja a fogasat es ra is jottem mi a problemam vele. Az, hogy nincs kava!
A fogasaval nincs semmi baj, hisz pont ugyanakora mint a mostami telefonom, leszamitva hogy 4 mm-rel hosszabb. De viszont mikor egy kezzel probalom hasznalni mivel nincs semmi kava, a huvelykujjammal le kell nyulni teljesen a kijelzo legaljaig vagy a legtetejeig a navigacios gombokhoz.
A regi telefonom van egy jo 1 centi kava az aljan es a tetejen is igy egy kezes hasznalat eseten nincsenek olyan tavol a kezelo gombok.
Ide vezetett a nagy kavatlanito trend... egy teljesen normal meretu telefont nem lehet egy kezzel kenyelmesen hasznalni.
-
mantequilla
aktív tag
Ma ujbol megneztem a p30-at az mm-ben es masodszor is az volt a benyomasom hogy rossz a fogasa ennek a telefonnak. Nem.tudnam megindokolni hogy miert de erdekes modon a p20-at es az ezektol nagyobb lg g7-et is kellemesebb volt kezben tartani de a p30-at valahogy rossz fogni.
-
mantequilla
aktív tag
válasz
7Heads Drago #171 üzenetére
az egy view 20 a fotón nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest