- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Localmatador
tag
válasz
Mathiask #6994 üzenetére
Szia!
Ha még keresel új P30-at, én a napokban vettem a Vodánál előfizu hosszabbítással. Mindkét slot független. Most ráadsául jó az ára, 107 eFt 21 hónapra (5.100/hó) mert Talk+ csomagom van és arra most jár 25 eFt karácsonyi kedvezmény.
A webshopban már sehol sincs persze, de ha felhívod a 1270-et, megmondják, melyik üzletekben maradt pár darab. Én a Győr Plázából hoztam el egyet, de több is volt. Siófok, Bp. MOM Park amire még emlékszem, hogy volt készleten.
Sok szerencsét! -
válasz
Mathiask #6991 üzenetére
Meddig lehet ellenni vele ha már nincs támogatás? Még évekig. Feleségem Samsung Note 3-as telefonja teljesen használható még ma is, pedig 5.1- es droid van rajta, 2-3 éve semmi rendszer frissítés nem jön rá. Olyan alkalmazást nem tud telepíteni, ami újabb droidot igényel, de az ilyen elég ritka eset.
-
0519
senior tag
válasz
Mathiask #6991 üzenetére
cca 1 év szoftver támogatásra és biztonsági frissítésekre még számíthatsz. Inkább kevesebbre, mint többre számíts. 2021 Q1 jön egy nagy szoftver frissítés, az EMUI 11 és azt még remélhetőleg csiszolgatni fogják. Ugyanebben az időszakban lesz két éves a teló.
Az alkalmazások még sokáig, évekig el fognak indulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Medence topik
- TV antenna és jelerősítés
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Dune: Awakening
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest