Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Most telepítettem az AccuBattery app-ot, elvileg ez mutat több napos infót is (Hozzáférés 1 napnál régebbi történeti folyamatokhoz), bár lehet csak a Pro verziója.
Nálam 2 naponta van átlagosan töltve a P30 (kivéve, ha meló úgy jön ki, mert akkor mindegy hogy áll az akku, otthonról indulás előttre maxra töltöm), de most éppen 3n 16ó után raktam töltőre (2,5 óra kijelző használat)
Jobban belegondolva igazából ennek csak akkor van/lenne jelentősége, ha valami szívja az akkut - mert amúgy ritkán szoktam nézegetni ezt a részt a beállításokban - de ez meg szerencsére nem igazán szokott előfordulni
Kicsit tesztelem ezt a progit, aztán valószínű nem lesz rá szükségem
Korábban GSam Battery Monitor volt használva, de nagyon eltért a gyárihoz képest az alkalmazások/hardver erőforrások fogyasztás kijelzése, hogy inkább leszedtem és maradtam a gyári kijelzésnél, de jobban belegondolva teló belakásakor volt talán ennek is jelentősége
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Arc Raiders
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- Amazon Fire TV stick/box
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest