- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
killertibi
tag
Köszi mindenkinek az ajánlásokat, már rendelek is!
Ez viszont egy parttalan vita. Szerintem mindkettőtöknek igaza van. Nekem pl a tok ebay-es 900ft-ért, és baromi jó minőségű, eszembe se jutna drágábbat venni. De pl fólia is nekem annyira kell, hogy a zsebemben ne karcolja össze a kulcs... Erre jó a 200ft-os, nekem csak annyi a bajom, hogy amiket próbáltam, nem tapad fel rendesen. Ettől függetlenül van akinek ennél komolyabb igénybevételhez kell tok és fólia is, az válasszon megbízható forrásból, ellenőrzött minőséget, aminek nyilván ára is van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest