- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Járókeret
senior tag
sziasztok,
hát sikerült beújítani egy ilyen telót, viszont ahogy észrevettem, a hideget elég hamar észreveszi.
én kültérben használom leginkább, az építőipar miatt. az ujjamat eléggé szarul érzékeli néhány perc kintlét után. bár gondolom ez nem készülék hiba, hanem ez van.viszont néha elkezdek rajzolni az ujjammal a kijelzőn egy kék színnel. na az mi ? :S rettentően zavaró.
-
Rotyi
aktív tag
A képeket egy korábbi hozzászólás válaszaként szántam, tudom, hogy az nem töröl semmit. A helyes sorrendre vagyok kíváncsi, mert azt nem tudom.
Vagy telepítsem nyugodtan, aztán ha valami rendellenesség van akkor jöhet a wipe és a factory reset?Ami majdnem az, az nem az!
-
LackoZzZ
csendes tag
hello
android 9 . -ben
p20pron az automatikus hatterpkep valtozast kivettek??
vagy csak nem talalom.. nekem hianyzik.
köszönöm -
gyga
senior tag
Emberek milyen a pite? Érdemes szenvedni a felrakással? Mi új van benne.?
A kisebbség is számíít, teszkó.
-
őstag
Lefuttattam egy Antutut ugyan azokat az alkalmazásokat használom, 8.1-el 208236 mértem a 9-el 183780 mértem. Számomra nincs jelentősége, de a Mate 9 frissítés után 8-ra mértem 188000-at. A másik meg, eltűnt a HDR a kamerából.
-
nimba1
aktív tag
válasz balazs0102 #7953 üzenetére
Sikerült visszaálnom OTG-és 9.0 után. Nagyon szenvedtem vele, nem ment az erecovery. Végül "omgfx" kolléga segítségével sikerült.
156 majd frissült 161-re itt megálltam. (ACR miatt) De jelzi a 9.0 195-öt. -
Rotyi
aktív tag
Fönt a pite.
Minden szép, minden jó, de az arcfelismerés nem működik.Ami majdnem az, az nem az!
-
Marc864
tag
Én reset és minden nélkül toltam fel (pedig sose így szoktam de próba cseresznye).
Én sebességbeli különbséget nem érzek igazából. A gesztus vezérlés királyos, kamerában újra él a 4D prediktív fókusz, pá óra használat után még sokmindent nem tudok elmondani de szerintem érdemes felrakni.
Az újdonságokat nem írnám ide, egy google keresés többszáz cikket kiad ami ezzel foglalkozik -
andrys83
aktív tag
Otgs 9en frissült már tovább valakinek?
-
ffodi
veterán
válasz andrys83 #8025 üzenetére
Nekem sem jött még az új verzió.
Egyébként úgy nézem ugyan az a changelog tartozik mindkét verzióhoz, és csak egy különbséget láttam: frissebb az Android security patch, régiben 2018. nov 1, újban 2019. jan. 1.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
nimba1
aktív tag
válasz vidaila #8019 üzenetére
Sajnos nem ingyen. 30 dollár volt, mivel tegnap nem lehetett 1 kreditet venni, az 20 dollár lett volna. Így vettem 3 napos teljes hozzáférést.
Reggel vettem de még délután is azt írta, hogy nincsen egyenlegem.
Így írtam nekik, és estére válaszoltak hogy elnézést már rendbehozták a dolgot.A routerben át kellett állítani a DNS-t. Ami ha jól van beállítva akkor egy linkre kattintva a Funky oldalára irányít, ezt ki is próbáltam Pc-n, és telefonon is átirányított.
A funky oldalára be kell lépni, kiválasztod a fájlt amit szeretnél telepíteni.
Utána be kell lépni Erecovery-be hangerő felt nyomod és tartod , közben az Usb kábelt csatlakoztatod a pc-hez.
Itt ki kellett választani a wifit.És elméletileg letöltötte volna a fájlt. De nekem sem találta mint korábban omgfx kollégának.
Így emlékeztem, hogy ő is így járt és ráírtam.
Ö neki már volt egy levelezése.
Ahol küldtek egy linket egy Hisuite letöltéséhez. A régit töröltem, feltelepítettem. Funky oldalán kiválasztottam a fájlt. Csatlakoztattam Usb-n a Pc-hez. A Hisuite programban megjelent, hogy van frissítés, de az a régi 156. Az szépen végig ment, és végül majdnem 1 nap alatt meg is lett.Majd ota frissitéssel jött a 161. Illetve már jelzi a 9.0. 195-öt.
Én csak és kizárólag a hívásrögzítés miatt mentem vissza.
-
lmano
tag
Kapott már valaki Telekomos szolgáltatói frissítést pitére?
Nekem meg mindig 8.1 áll mellette. Lehet emiatt jött meg később, mint a Vodafone-ra, mert ott tudtommal van szolgáltatói frissítés is. -
Rotyi
aktív tag
Nekem megjött tegnap a pite.
A HiCare alkalmazásban. Ez alapján
És telepítés után egyből jött is a szolgáltatói frissítés DT.HUN 9.0.0.4(CT)[ Szerkesztve ]
Ami majdnem az, az nem az!
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
S.O.S.
Nem ismeri fel a telefon a saját fülesét. Eddig nem volt ilyen gond. Azt hiszem a legutóbbi frissítés óta most próbáltam először.
9.0.0.195 van rajta. Független, dual sim. Restart megvolt.Valaki gyors tipp?
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
-
Brain75
senior tag
Vidd be a szervizbe a telefon számlájával és garlevelével és kicserélik. Tartozékokra is van jótállás.
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
smobika
tag
Sziasztok ! OTG-s módszerrel tettem fel a Pitet, és sok mindent kipróbáltam már vissza állni az eredeti firm - re de sehogy sem sikerült, Telekomnál vásárolt készülék, de szerintem aki ezzel a módszerrel tette fel a service firmt annak tovább nem fog frissülni a Pite én legalábbis igy gondolom, bár lehet tévedek, de nagyon az az érzésem hogy nem így már én is bánom hogy nem vártam ki a hivatalos frissítést, most meg sehogy sem tudok vissza menni a 8-ra, hogy magától frissítse a pitét, ha tudna valaki valami tuti módszert a vissza térésre nagyon köszönném !
-
-Maci-
addikt
válasz Brain75 #8037 üzenetére
Jó ötlet! Hirtelen felindulásból ez eszembe se jutott. Kicsit agyf@szt kaptam, mentem volna edzeni...
Márka szervíz az konkréten a József körút 17? Vagy van máshol is? (közben rá guglizom.)If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
knox83
senior tag
válasz smobika #8038 üzenetére
Erre nem kéne egy "hivatalos" állásfoglalást kérni? Engem is érdekelne hogy igaz e vagy sem..
Logikusan igaz is lehetne, de mi van akkor ha szervizbe kell vinni a telefont és újra kell telepíteniük pl alaplap csere miatt. Akkor nem otan keresztül megy fel, viszont utána kell hogy frissüljön.. Csunya lenne ha nem.[ Szerkesztve ]
-
Motaba78
addikt
Aki pitével használja a telefont, hogyan veszi észre az akkumulátor fogyasztást, mivel elméletileg "lassabb" alapon.
Ez akkufogyasztásban nézve hogyan alakul ?
Itt ugye fontos még az 1 illetve kettő sim használata is, alapon illetve teljesítmény módban. -
merlin201
tag
válasz vidaila #8046 üzenetére
Az a fura hogy családban van egy P20Pro amit OTG-n frissítettem és ott a HiSuite lehetőséget ad a 157-es firmware telepítésére.
A 195 egy teljes értékű firmware nem egy upgrade patch. Azt kell kideriteni hogy aki hivatalosan kapta meg a 163-as Fw-t annak jött e update 195re. Mert ha nem akkor még nincs veszve a dolog.[ Szerkesztve ]
-
Ernesst
aktív tag
válasz vidaila #8046 üzenetére
Úgy emlékszem, itt is volt linkelve, illetve xda-n is jelezték: a 163-as build "sajátossága", hogy FR után nincs többé downgrade opció (OTA esetében is). Legalábbis többen ezzel szembesültek. És ugye az OTG-s módszer meg egy teljes törléssel indul.
(Egyébként P10-en OTA frissítés után is előfordult, hogy adott build nem engedett downgrade-elni.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest