Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
-
Mobilarena
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bubus66 #8165 üzenetére
"... jó lenne ha nem kevernéd a szezont a fazonnal ... "
Én nem keverem, max félreértettem pcnet-et.Ugyanis én úgy tudtam, hogy nála megtörtént az Oreo update. Na mármost, az idézett hsz.-ben ezt írja: " ... csináltam egy factory resetet, nem tettem fel a Telekomos 200 megás frissítést ... "
Na, nekem ez volt furcsa, mert - igaz ilyen szolgáltatós frissítéssel sosem volt dolgom, de úgy gondolom / gondoltam, hogy ez sem különbözik semmilyen más frissítéstől, és ha fenn van, akkor az egy fr. után is fennmarad. Erre valaki írta, hogy nem így van.
A hozzászólást tovább olvasva kiderült, hogy az Oreo-ból nem is lett az fr. után Nougat (ezt végül a HiSuite csinálta meg neki), de a "Telekomos frissítés" eltűnt. Szóval ezt nem értettem, ill. furcsállottam.Hmm... lehet Te voltál félreérthető... no offense!
(#8229) wdx
"Nougat-on sötétben jobb kép készül. Mintha Oreo-n nem működne a fekete-fehér optika... Akkora a különbség."
Tudnál tesztképet mutatni?(#8243) kovlui
" ... e-mail érkezéskor csak hangjelzést ad, de az értesítő led nem jelez?"
Gmail app-ot használsz?
Seetings => General => Manage notifications => Email (itt a szövegre "kattints") => Always pulse notification light(#8248) oroszlajos7
"Valaki tudna segíteni, hogy tudok bootloadert nyitni?"
A módszer ua. csak kérni, közvetlenül a support-tól kell. Sajnos a garanciavesztés garantált (ezért most egy picit én is kivárok, aztán talán 0,5-1 év múlva ...)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB 8GB RAM
- OnePlus 10 Pro DualSIM 8 GB/128 GB Volcanic Black
- Eladó bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Sony Xperia XA2 Silver mobiltelefon
- Apple iPhone 16 128GB Fekete és Fehér Színben Bontatlan Új 12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest