Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- iPhone topik
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas92
aktív tag
Sziasztok! Tudom,hogy volt már korábban téma, de nem találtam meg a kommenteket.
Ma sikerült életemben először összetörni a telefonomat, az ujjlenyomat-olvasó körül repedt meg, a képernyőnek nem lett baja. 😢 A kérdésem az, hogy mindenképpen a kijelzőt cserélnek vagy van olyan opció,hogy csak az üveget? Bocsi,ha a kérdés hülyeség. A segítséget előre is köszönöm! -
thomas92
aktív tag
Sziasztok!
Hol lehet letiltani az ujjlenyomat-olvasón,hogy ne indítsa el a Google Asszisztenst?
Csináltam egy gyári beállítást és frissült 371-re azóta nem találom ezt az opciót.Köszi előre is!🙂
-
thomas92
aktív tag
válasz
ricsike1995 #10244 üzenetére
Sajnos megoldást én sem tudok, de nálam is ezt csinálja mióta oreón vagyok.
-
thomas92
aktív tag
válasz
<Adamsky> #9675 üzenetére
Köszönöm a választ és a tippet!
Ha jól emlékszem, akkor múlt szombat óta van fent a 370-es. Meló helyen gyenge a térerő, ez tény, most a hétvégén akkor figyelem ezt is, hogy hogyan alakul a hálózati jel. Szerinted érdemes lehet egy gyári beállítást nyomni rá próbaként?
-
thomas92
aktív tag
Sziasztok!
Nálam is akksi probléma áll fenn, az utolsó 370-es frissítés óta. A képeken látszik, hogy mennyit bír kb a telefonom, pedig nem töltöttem le rá se új alkalmazást és nem is használom többet. Ennek annyi előzménye van, hogy töltés közben egy ideje jelentősebb mértékben melegszik is a készülék, előtte hiába ment a gyorstöltés nem lehetett érezni melegedést, ilyen mértékben semmiképp.
Szerintetek ez mindenképp szerviz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Politika
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest