Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Quentaro

tag

FONTOS! Saját felelősségre, ha elrontod a telót, nem javítom meg, és HIBÁS sem leszek - az TE leszel! :) Az XDA nyitóposztot ÉS az ahhoz csatolt Word-öt is olvasd el!!!

1.) Készíts egy teljes biztonsági mentést HiSuite-al. Ezen az oldalon kérd le a telód bootloader feloldókulcsát: https://goo.gl/si37u8 (Ezek óvintézkedések arra az esetre ha... de reméljük nem lesz "ha".)

2.) Töltsd le a B361-es csomagokat tartalmazó fájlt innen (1 SIM-es esetben, ugye): https://forum.xda-developers.com/p10-lite/development/service-rom-b362-c432-upgrade-o-o-n-o-t3813946 Baromi lassú, 3 MB/s-el csordogál.

3.) Esetünkben ugye Nougat-Oreo (N-O, 7-8) frissítésről beszélünk, így fontos, hogy ki kell csomagolni a megfelelő fájlokat.
    - Ha WAS-LX1C432-esed van neked is, akkor a WAS-L01_hw_eu könyvtárban a update_sd_ WAS-L01_hw_eu.app fájlnak kell lennie, míg a mappán kívül a dload mappában a update.app fájlnak!
    Megjegyzés: ha a telefon névjegyében 1 IMEI van, és 3 GB rendszermemót ír, akkor egyértelmű a szitu. :) (Volt akinek a build szám "hamis" volt, gondolom oeminfoval átírták, és ezért cseszte el...)

4.) Másold fel egy SD kártyára a dload mappát. Tehát még egyszer, így néz ki a sztrákcsör:
    dload/WAS-L01_hw_eu/update_sd_ WAS-L01_hw_eu.app és dload/update.app
    Vagy másképp ábrázolva:
    └─dload
    │└─WAS-L01_hw_eu
    │└─update_sd_ WAS-L01_hw_eu.app
    ├─update.app
    5.) Most lesz az izgi! :)) Kapcsold ki a telefont, majd nyomd le a hangerő fel+hangerő le+bekapcsoló gombot (igazi zsonglőrnek kell hozzá lenni). Akkor engedd el, ha elkezdődik a telepítés (verifying...)

6.) Ez az erőltetett (forced) módszer amúgy is mindent legyalul , de azért még mielőtt belemélyedtem volna, nyomtam egy Wipe Data-t is (az a hangerő fel+bekapcsolóra jön elő).
    +1. Én a HiSuite-os mentésből a névjegyeket, SMS-eket, hívásinfót hoztam vissza, de ha valamelyik alkalmazásod nem saját netes fiókjába/felhőbe/Google Playre menti fontos dolgaid, akkor csak az adatait is vissza lehet hozni.
    (+2 Gáz esetén is először a HiSuite rendszer visszaállítás lehetőségét próbáld meg.)
    Kellemes időtöltést az új Android Oreo 8.0 rendszereddel - frissebb, lágyabb, jobb!

q
    Ui.: Ahogy az XDA fórumon a piros szöveg is emlékeztet - nem érdemes a "puha" (normal) módszerrel próbálkozni. (Bizony 4 órámba telt, amíg minden alkalmazás lejött, és mindenbe belépkedtem, beállítgattam, ez van!)

Új hozzászólás Aktív témák