Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quentaro
tag
FONTOS! Saját felelősségre, ha elrontod a telót, nem javítom meg, és HIBÁS sem leszek - az TE leszel!
Az XDA nyitóposztot ÉS az ahhoz csatolt Word-öt is olvasd el!!!
1.) Készíts egy teljes biztonsági mentést HiSuite-al. Ezen az oldalon kérd le a telód bootloader feloldókulcsát: https://goo.gl/si37u8 (Ezek óvintézkedések arra az esetre ha... de reméljük nem lesz "ha".)
2.) Töltsd le a B361-es csomagokat tartalmazó fájlt innen (1 SIM-es esetben, ugye): https://forum.xda-developers.com/p10-lite/development/service-rom-b362-c432-upgrade-o-o-n-o-t3813946 Baromi lassú, 3 MB/s-el csordogál.
3.) Esetünkben ugye Nougat-Oreo (N-O, 7-8) frissítésről beszélünk, így fontos, hogy ki kell csomagolni a megfelelő fájlokat.
- Ha WAS-LX1C432-esed van neked is, akkor a WAS-L01_hw_eu könyvtárban a update_sd_ WAS-L01_hw_eu.app fájlnak kell lennie, míg a mappán kívül a dload mappában a update.app fájlnak!
Megjegyzés: ha a telefon névjegyében 1 IMEI van, és 3 GB rendszermemót ír, akkor egyértelmű a szitu.(Volt akinek a build szám "hamis" volt, gondolom oeminfoval átírták, és ezért cseszte el...)
4.) Másold fel egy SD kártyára a dload mappát. Tehát még egyszer, így néz ki a sztrákcsör:
dload/WAS-L01_hw_eu/update_sd_ WAS-L01_hw_eu.app és dload/update.app
Vagy másképp ábrázolva:
└─dload
│└─WAS-L01_hw_eu
│└─update_sd_ WAS-L01_hw_eu.app
├─update.app
5.) Most lesz az izgi!Kapcsold ki a telefont, majd nyomd le a hangerő fel+hangerő le+bekapcsoló gombot (igazi zsonglőrnek kell hozzá lenni). Akkor engedd el, ha elkezdődik a telepítés (verifying...)
6.) Ez az erőltetett (forced) módszer amúgy is mindent legyalul , de azért még mielőtt belemélyedtem volna, nyomtam egy Wipe Data-t is (az a hangerő fel+bekapcsolóra jön elő).
+1. Én a HiSuite-os mentésből a névjegyeket, SMS-eket, hívásinfót hoztam vissza, de ha valamelyik alkalmazásod nem saját netes fiókjába/felhőbe/Google Playre menti fontos dolgaid, akkor csak az adatait is vissza lehet hozni.
(+2 Gáz esetén is először a HiSuite rendszer visszaállítás lehetőségét próbáld meg.)
Kellemes időtöltést az új Android Oreo 8.0 rendszereddel - frissebb, lágyabb, jobb!q
Ui.: Ahogy az XDA fórumon a piros szöveg is emlékeztet - nem érdemes a "puha" (normal) módszerrel próbálkozni. (Bizony 4 órámba telt, amíg minden alkalmazás lejött, és mindenbe belépkedtem, beállítgattam, ez van!)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei aktuális csúcsmodelljének kalóriaszegény kiadása idén sem okoz csalódást, a kivitel, a felhasználói élmény és az árazás is összhangban van. Egyébként semmi izgalmas nem történik.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest