Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabenh
tag
Köszönjük a tesztet!
Nekem jövőhét végén érkezik fehérbe. (P9 Lite-t vált)
-
N2O999
tag
Én egy több mint 3 éves Nexus 4-et váltottam le erre. Kicsit tartottam az EMUI-tól, de pozitívan csalódtam, bár az agresszív memóriakezelés miatt kellett egy kis mókolás, hogy az értesítések megérkezzenek. 85-ért lett volna P9 lite 2017 normális garanciával, 88-ért hoztam ezt el, a fém keret és a +16 GB tárhely miatt ennyit megért.
-
Nagyjából mindenben jobb az A5. Jelentősen gyorsabb a GPU, jobb az audió minősége (fülessel), sokkal jobb az akkuidő, Amoled a kijelző (ez persze nem feltétlen tetszik mindenkinek).
Igazából nem tudok olyan területet mondani, amiben ez jobb lenne az A5-nél.
Eszembe jutott egy dolog. Az A5-nek nincs értesítési ledje, bár nem is lényeges, mert van viszont mindig aktív kijelző.
-
törölt tag
Semmi èrdekes, na majd a P11 lite.

Mondjuk nálam már ott bukik, hogy van egy rohadt nagy kihasználatlan terület a kijelző alatt. Nekem ne a kijelzőből foglalja már a helyet. Tudom eltűnik ha nem kell, de akkor is

-
mizoli
addikt
Már vártam, köszönöm a tesztet.
Véleményem szerint a jelenlegi 349 € nem rossz ár érte. Erősen benne van/volt a pakliban, hogy ez lesz a következő telefonom az FM rádió megléte miatt, bár az RDS hiánya elbizonytalanított. Ezt miért kellett kihagyni??
Bootloader nyitáshoz, TWRP-hez, roothoz még nem igazán találtam valóban a P10 Lite-hoz való infót.
Lehet, hogy mégis a Honor 8 lesz a befutó. -
Norbi.
őstag
Nem lett rossz, szolgáltatónál viszik majd mint a cukrot 2év előfizu mellé, egy A5 2017től nem jelentősen gyengébb. Függetlenül még egy kicsit esik az ára és pörögni fog, a P9 Lite-t is azóta viszik nálunk, mióta 70 alatt adjuk.
-
ProEvoFan
nagyúr
Hamar jött.Ennek is annyi értelme van, mint a csúcskészülékeket évente cserélgetni.
Viszont akinek két évnél öregebb a telefonja, annak ez szuper vétel.Pár hét és lesz ez olcsóbb is.
Ha nem tavaly veszek új készüléket (p9 lite) akkor most ezt tenném zsebre. -
-
Drughi
addikt
Nem győzött meg.
A P9 Lite is csak ~2 hónapot élt meg nálam.A dizájn viszont 5*
-
kcsa
veterán
Hasonlóak a P9 Lite paraméterei is, emez viszont érezhetően minőségibb.
Más kérdés, hogy az egy giga ram, az üveg hátlap, a 300mhz órajelemelés meg a többi apróság talán nem ér ennyivel több pénzt. Ezzel együtt nem tartom rossznak, Mate7 után sem mondanám vészesnek a helyzetet.
Néha viszont belassul iszonyatosan, azt nem tudom még hova tenni, ilyet még a Mate is ritkán csinált.
@aelod: vibramotor jelentősen erősebb mint a P9 Lite-ban, rendben van. Értesítési led is van természetesen.
-
aelod
veterán
A továbbra sem alapos indokkal méretes kávákat leszámítva
Hogy mi?

Nem értem ezt a kávafetisizmust. Amikor meg nincs akkor meg az a baj. Értesítési LED van benne? Vagy csak én nem olvastam a cikkben.
Rezgő motor erőssége? Csak pár dolog amit ki szoktatok hagyni a cikkekből mostanság..
-
batai15
félisten
Nem sok értelme van, főleg hogy nem is igazi lite verzio,nem is hasonlít a p10re. Pl hátul van az fp ilyenek.
-
kiliman
tag
Valószínűleg nem sok embert zavar a világon, de azok a kézrajzok a telefon menüjében OMG.
-
-
takacsbotond
őstag
Az komoly! "1x 62,3Ghz Cortex A53"

-
kcsa
veterán
A dobozon (a hivatalosan forgalmazotton) P10 lite szerepel, nem PX.
De olvasom tovább a cikket

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bar ahogy latom mar kezdik feladni a don juanok 

Értem csak a tesztben ezek nem szerepelnek..