- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Predator2 #1023 üzenetére
én aliról rendeltem anno, de itthonról is beszerezhető kicsit többért (viszont aliról szerintem most jó ha februárig megjön valami...)
üveggel kapcsolatban tényleg nem tudok nyilatkozni. illetve csak másik telefon kapcsán szerzett tapasztalatomat tudom megosztani, miszerint utáltam. valahogy bizonyos szögből szivárványos volt a kép, fényerőből is elvett, érintése is rossz volt, ujjlenyomatot is gyűjtötte.
persze nem tartom kizártnak, hogy vannak sokkal jobb minőségű üvegek is, melyeknél ez mind nem merül fel. ha muszáj ilyet tenned rá, akkor sajnos ez van :/ -
bepken
veterán
válasz
Predator2 #1021 üzenetére
Nillkin Super Frosted tokot használok mióta megvan a telefon, gyakorlatilag azóta hibátlan. el is határoztam, hogy többé nem szarakodok olcsó kínai tokokkal, amik fél év után szétmennek
ha kemény tok helyett inkább TPU tokokat preferálod, elvileg abban is jó a Nilkin, de én inkább a kemény tokot javasolnám. korábbi telefonom hátulját szétkaristolta a szilikontokba bejutott porszemcsék és kosz (ugye ezek a tokok tágulnak egy idő után és lötyög bennük a telefon)
fólia a gyári van rajta, teljesen karcmentes - ergo jó minőségű - mivel gesztusvezérlést használok, így a jobb oldala és az alja, kb 1 mm részen már kezd "gyűrődni", de nem válik fel még mindig. igazából ezt is csak fénynél lehet észrevenni, hogy egy picit megtöri a széleknél.
-
bepken
veterán
válasz
Predator2 #345 üzenetére
első dolgom volt az összes létező frissítést letölteni. jelenleg az elérhető legfrissebb verzió van fenn (10.0.0.197)
nem tudom, hogy korábbi verziókkal milyen volt a telefon, de én nem találkoztam eddig problémával. a funkcionalitás terén történt változásokról esetlegesen a többiek tudnak nyilatkozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Távcső topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest