- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon833
tag
-
punky10
addikt
Nem az, amit az előzőben linkeltem, de nagyon hasonlo. Most hasonlitottam össze a képet a tokkal, (az oldalon van piros szinben is, azon jobban látszik) talán annyi a különbség, hogy az enyémen kb fél centivel beljebb vannak a fix fülek. A tab bal oldalán ugysincs semmi, tehát nincs jelentősége.
Egyedüli hátrány, hogy nincs a ceruzának helye, de ez legyen a legnagyobb gond vele. -
punky10
addikt
Egy villanyszerelő boltban vettem, valaki megrendelte nála egy 7"-os ebookolvasohoz, de nem ment érte. Igy még olcsobban megkaptam, hogy "szivességből" elvittem...
De ugy nézem, hogy olyasmi lehet, mint a MM-ben lévő. Kívül bőr, belül plüss, balodalt 2 fix, jobb oldalt egy rugos(gumis) müanyag fül tartja. Van még felül egy fül, alul nincs de elég szoros, nem csuszik ki. Igy legalább nem takar semmi fontosat el a müanyag tarto. Illetve ezek a müanyag fülek is bőrrel vannak bevonva, igy lehet, hogy nem is műanyag, hanem fém az anyaga. A lényeg, hogy tart. És a hátlap dupla, elfektetve szépen megtartja a tabot ugy kb30-80 fokos szōgig.Szerintem ez lehet:
[link] -
punky10
addikt
Én is problémamentesen használom immár 10 honapja. Vettem rá tokot(könyv stilusut) mert naponta utazik hátizsákban,, kapacitiv kijelzőhöz valo érintőceruzát(igy nem kell naponta 2x törölni a kijelzőt, elég 2-3 naponta...) HDMI kábelt(persze hogy nem volt kompatibilis az előző tabom kábelével...) és egy OTG kábelt(a 2 utobbi kiegészitővel tökéletes media-playert raktam össze) már csak egy hordozhato külső akksi hiányzik. A 3G midem ugyanis elég j étvágyu, föleg, hogy napi szinten utazom olyan helyeken keresztül, ahol néha még a hálozat is 10% alatti.
Szégyelje magát mindhárom szolgáltato. Biztos örülnek Pesten a hiperhálozatnak, de a fővároson kivül is van élet... Néhol még EDGE sincs...
-
Antilhu
tag
Sziasztok!
Végre volt időm és feltettem a az ICS-t a tabletre, nagyon jónak tűnik ez a fw.
egy dolog zavar benne, a telefonálási lehetőség... tudom hogy furán hangzik, de elmagyarázom: jelenleg jelenleg olyan SIM van benne amin csak mobil internet van, így ha véletlenül felhívunk vele valakit az egy vagyon lesz
szóval ezért gondoltam úgy hogy talán kikapcsolnám ezt az opciót. (nyilván a mobilinternet mehetne róla). Valakinek ötlet?
Köszi!
-
szp1
addikt
Nagyon tetszik !
Tényleg minőségi cucc, szerintem bőven egyenértékű a samsung hasonló modelljével, ami újabb is ráadásul. Ha lenne rá JB, akkor még a Nexus-sal is összevethető lenne - minőségre biztosan.
Ráadás az érzékeny mobilnet, baromi erős wifi gyors GPS.Sajnos a play-en már nincs fenn a flash és amit találtam máshol : a 4.0-ra van vagy húszféle verzió - és igazából nincs kedvem próbálgatni őket.
Úgyhogy, ha átküldenéd a linket akkor nagyon köszönöm...meg azt is, hogy hogyan kell telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Lexus, Toyota topik
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Autós topik
- Formula-1
- Metal topik
- Vicces videók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP ZBook FireFly G11
- HP ZBook FireFly G10 / i5-1350P!!!!! NEM U!!
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest