Huawei MediaPad S7-301u - erős ráncfelvarrás

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

A Huawei felívelése töretlennek tűnik, hiszen valóban egyre feljebb és feljebb lépkednek. Az eleinte alsó kategóriás gyártóból mostanra már lassan felső kategóriás vállalat lesz, de árban legalább – egyelőre – a konkurencia alatt próbálnak maradni, bár ez az árdifferencia lassan kezd hamuvá válni, amely azonban semmiképpen nem jelentene jót a kínaiak számára, hiszen pont az ár miatt választ valaki egy jelenleg még kevésbé neves gyártót. A szoftverezéssel viszont nincs gond, ahol a hardver adott, ott mindig az Ice Cream Sandwich teljesít szolgálatot a friss készülékeken.

Huawei MediaPad S7-301u
[+]

A Huawei viszont magának teszi egyre magasabbra a lécet, hiszen az igazi kérdés a jövőbeni support, mind garanciális, mind Android frissítési szempontból. A telefonok terén már láthattuk, hogy képesek egészen jól összerakott masinákkal előrukkolni, elég csak a P1-re vagy P1S-re gondolni. A táblagépek terén az átütő sikert a Huawei Ideos S7 Slim jelentette, melyet méltán nevezhetünk sikerterméknek. A gyártó ezután újabb fába vágta a fejszéjét, ez pedig talán az elődnél is diadalra ittasabb Huawei MediaPad lett, melynek most a ráncfelvarrott variánsa, név szerint az S7-301u került hozzánk. A dr. Kind által tesztelt elődmodell tetszést aratott szerkesztőségünkben, így aztán érdeklődéssel nyitogattuk a módosított verzió csomagolásást.

Huawei MediaPad S7-301u
[+]

Az XXL GSM-től érkezett tesztalanyunk doboza magát a tabletet hirdeti a gyártó logójának társaságában, felnyitva pedig a kütyüt pillanthatjuk meg műanyagszerű zacskóba csomagolva. A tartozékok különféle fakkokba kerültek. Az egyik ilyenben találjuk leírást tartalmazó dokumentumokat, a másikban pedig a töltőfejet, valamint az ehhez tartozó microUSB és töltőkábelt. A MediaPad egyébként kizárólag utóbbin képes áramfelvételre, így sima microUSB-n keresztül nem tudjuk energiával ellátni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei MediaPad - premier előtt

    Honeycombbal telepített táblagép érkezett a Huaweitől, amely unibody házzal és hét hüvelykes kijelzővel van szerelve. Van olyan jó, mint az Ideos S7 Slim?

Hirdetés