- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antilhu
tag
Sziasztok,
Huawei MediaPad tok kapcsán: itthon semmi normálisat nem lehetett kapni aztán az EBAY-en sikerült egy nagyon jót vennem körülbelül 25 dollárért. Minden csatlakozó elérhető, fektethető, megtámaszta magát és még egyéb kütyüket is kaptam hozzá (védőfólia, stylus, szivargyútótöltő...).
Csak ajánlani tudom mindenkinek: 5IN1 Leather Case+Protector+Stylus+Car Charger+USB Cable f Huawei MediaPad 7"' így keressétek az EBAY-en.
kb 20-30 nap alatt ért ide Honkongból
Bárkinek kérdése van állok rendelkezésre.
Üdv!
-
kengyel
nagyúr
Nekem egy őszinte tanácsom van abban az árban nincs miről gondolkozni. Egy hibátlan erős gépről beszélünk, ami még a mai gépek között is megállja a helyét. Minden alkalmazás gyors, szépen tördeli az oldalakat, jól lehet vele írni és mind mellé IPS kijelző.
Ha a gép S7-301 u akkor az a linkelt ICS van fent nekem is.
-
punky10
addikt
Igen, ez lesz az.
Tokbol a mappásakkal ovatosan, csak kiprobálva lehet. Amit én néztem, az pont eltakarta a bekapcsologombot...
A belecsusztatosok közzül ami 7"-os Samsunghoz jo, az a Mediapdhoz is jo.
Én egy Fila táskát találtam itthon, ami pont méret, sőt még a töltő is belefér. -
kengyel
nagyúr
Bocsi hogy beleszólok ,de te a 302u linkelted be ,a mienk a 301u nem ? Legalább is az enyémen ICS 301 u van fent.
Nekem ez van fent.
-
punky10
addikt
Egy kölcsön kábellal próbáltam, magamnak még nem szereztem, a régebbi tabomon van normál méretű USB, és ahoz vanHDMI-kábekem is, ugyhogy most az Archos a médialejátszom, a MediaPad pedig a távszabályzo.
Nokia tipusuval vigyázz, a legtöbb A tipusu mikrocsatlakozoval van, nekünk B kell.
Az FW szerintem nemjo, az enyém legalábbis 301u tipusu, az az FW a 8.oldalt van, a 4.De ha a tied 302-es,akkor OK. -
punky10
addikt
Hello.
A Huawei oldalán 2 ICS fw van fenn, értelemszerűen az európait kell feltenni, a másik az orosz.
A gyári appokrol nem tudok nyilatkozni, egyből lecseréltem a már ismert appokra(több mint 2 éve használok droidos telot, tabletből is ez a 2.vannak bevált cuccaim)
Külső HDD-t simán kezel, bár az NTSF miatt csak olvasni tudtam. Előny, ha a vinyonak van külső tápja, ne a tabot meritse.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- sziku69: Szólánc.
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 2 Év garancia!! Asus RTX 4060 32Gb RAM, i7- 13650, 8GB GDDR6 Gaming notebook
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook FireFly G10 / i5-1350P!!!!! NEM U!!
- L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjolv új akku gar
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest