Új hozzászólás Aktív témák
-
robcsekwow
tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1730755
-
robcsekwow
tag
Sziasztok! Nem jelenleg CM10.1 teljesít szolgálatot rajta, TWRP recovery mellett, visza szeretném pakolni a gyárit, de a recovery nem engedi, a gyárit meg nem lehet előhívni csak úgy. Hogyan lehetne a ICS-t ráflashelni esetleg PC-ről?
-
punky10
addikt
Ha van még itt valaki...
Jó lenne egy kis segítség.A tablettet a fiam használta egy darabig,ő nem emlékszik,hogy csinált volna rajta valami módosítást a facebook és a messenger telepítésén kívül.De a Huawei nem csipázta a Facebookot,ezért ki akartam cserélni a mostani tablettemmel.Nekem nagyon elég(lenne...)a Mediapad...
De...Csináltam(volna...)egy hard eredetet,és azok a nem kapcsol be.A zöld robot elindul,10 mp alatt végigfut a sárga csik és nem történik semmi.
A kérdésem:hogyan,és honnan lehetne ráfleshelni a gyári szoftvert? -
punky10
addikt
Hatalmas fekete pont a Huawei-nek!A hivatalos oldalukon már nincs fenn az S7 FW-je.Nem fért volna el az a majd 400 mega adat a szerverükön? Pedig ez, meg a Slim alapozta meg a hírnevüket a tabletpiacon...
-
Antilhu
tag
válasz
Vangelis #189 üzenetére
Helló,
Én úgy tudom, hogy gyáriak közül az volt az utolsó... én is tapasztalom a belassulást, úgy hogy nem rég volt újrarakva.
Eljártak felettük az évek, szép időt megéltek és még működnek, csak komótosabban.... A hardvere nem gyenge, lehet hogy az ICS bír ennyit...
Ennek ellenére., ha valakinek van rá megoldása engem is érdekelne!
Üdv!
-
Vangelis
félisten
Üdv Skacok.
Melyik a legjobb elérhető FW a készülékre?
A 4.0 val valamiért nagyon csiga lett szegény
-
Vangelis
félisten
Üdv srácok!
Volt már valakinek olyan gondja, hogy nem lehet elhúzni a karikát. Vagyis feloldani a képernyő zárat?
Újraindítás után semmi baja egy darabig... de aztán megint csinálja.
Most vettük észre, hogy van ilyen gubanc.
Még garacnciás, de nem mindig jön elő a hiba. Így meg, hogy vigyem vissza.
-
punky10
addikt
1:Tedd fel töltőre kb 1 órát.
2tána nyomd egyszerre a bekapcsolo-gombot,és a tőle messzebb levő hangerő-gombot. Ha 10-20 mp-ig nem történik semmi,akkor passzolom.
3:Esetleg leszedheted a gyári ROM-ot,és a kártyára másolva,a fentebb írt módszerrel ujratelepiteni az egészet...De ha a 2. pontnál nem történt semmi,akkor a 3.-ra nem sok esélyt látok,de egy próbát megér... -
palist78
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Téves rendelés miatt van egy érintőképernyőm eladó ehhez a modellhez ha valakit érdekel!
A hirdetés az alábbi linken:
http://hardverapro.hu/apro/huawei_tablet_ideos_s7-301u_slim_mediatab_eintokepernyo -
punky10
addikt
Mass Effekt,NFS Shift,Blood &Glory meg valami zombigyilkolászos játék volt fenn,probléma nélkül futot.
Autós tartót az univerzálisak között keress,fektetett módban a legtöbb jó,de ha állítva akarod használni,akkor figyelni kell,nehogy az alsó támasz takarjon valamilyen csatlakozót.Autós töltőnek meg bármelyik jó,amelyik micro-USB-vel végződik,és legalább 1 amperral tölt.Nem jelzi ugyan,de az USB-n keresztül is veszi fel a töltést... -
kengyel
nagyúr
Nekem már több mint egy éve megvan. Még a gyári ICS van rajta, de szépen ,hibátlanul teljesít. Amire nekem anno kellett, böngészés,filmek,képnézegetés.... arra nekem elég. Volt egy-két gyári visszaállítás, de melyik androidnál nincs !
Nyilván már vannak jobb gépek, de ha jó árban hozzájutsz, akkor még a mai napig megállja a helyét.
-
Leon833
tag
-
punky10
addikt
Nem az, amit az előzőben linkeltem, de nagyon hasonlo. Most hasonlitottam össze a képet a tokkal, (az oldalon van piros szinben is, azon jobban látszik) talán annyi a különbség, hogy az enyémen kb fél centivel beljebb vannak a fix fülek. A tab bal oldalán ugysincs semmi, tehát nincs jelentősége.
Egyedüli hátrány, hogy nincs a ceruzának helye, de ez legyen a legnagyobb gond vele. -
punky10
addikt
Egy villanyszerelő boltban vettem, valaki megrendelte nála egy 7"-os ebookolvasohoz, de nem ment érte. Igy még olcsobban megkaptam, hogy "szivességből" elvittem...
De ugy nézem, hogy olyasmi lehet, mint a MM-ben lévő. Kívül bőr, belül plüss, balodalt 2 fix, jobb oldalt egy rugos(gumis) müanyag fül tartja. Van még felül egy fül, alul nincs de elég szoros, nem csuszik ki. Igy legalább nem takar semmi fontosat el a müanyag tarto. Illetve ezek a müanyag fülek is bőrrel vannak bevonva, igy lehet, hogy nem is műanyag, hanem fém az anyaga. A lényeg, hogy tart. És a hátlap dupla, elfektetve szépen megtartja a tabot ugy kb30-80 fokos szōgig.Szerintem ez lehet:
[link] -
punky10
addikt
Én is problémamentesen használom immár 10 honapja. Vettem rá tokot(könyv stilusut) mert naponta utazik hátizsákban,, kapacitiv kijelzőhöz valo érintőceruzát(igy nem kell naponta 2x törölni a kijelzőt, elég 2-3 naponta...) HDMI kábelt(persze hogy nem volt kompatibilis az előző tabom kábelével...) és egy OTG kábelt(a 2 utobbi kiegészitővel tökéletes media-playert raktam össze) már csak egy hordozhato külső akksi hiányzik. A 3G midem ugyanis elég j étvágyu, föleg, hogy napi szinten utazom olyan helyeken keresztül, ahol néha még a hálozat is 10% alatti.
Szégyelje magát mindhárom szolgáltato. Biztos örülnek Pesten a hiperhálozatnak, de a fővároson kivül is van élet... Néhol még EDGE sincs...
-
punky10
addikt
Kihalt topic...
Kevés van belőle, vagy csak nincs probléma velük? -
punky10
addikt
Nekem is NET-kártya van benne, de azért nem parázok, nem olyan egyszerű csak úgy felhivni valakit. A szokâsos droidos hivás procedura, :ha ráböksz egy számra, bejön a tárcsázo. Hacsak nem akkor akarod megtisztitani a kijelzőt, akkor nem hivsz fel senkit véletlenül...
A második kférdésedre passzolok, az első feltelepitett appok között ott van nálam a widgetlocker... -
Antilhu
tag
ja még valami: a képernyő feloldásnál a 4 gyors hivatkozást testre lehet szabni?
Köszi!
-
Antilhu
tag
Sziasztok!
Végre volt időm és feltettem a az ICS-t a tabletre, nagyon jónak tűnik ez a fw.
egy dolog zavar benne, a telefonálási lehetőség... tudom hogy furán hangzik, de elmagyarázom: jelenleg jelenleg olyan SIM van benne amin csak mobil internet van, így ha véletlenül felhívunk vele valakit az egy vagyon lesz
szóval ezért gondoltam úgy hogy talán kikapcsolnám ezt az opciót. (nyilván a mobilinternet mehetne róla). Valakinek ötlet?
Köszi!
-
applause
aktív tag
Sziasztok.
Kérdésem: mia különbség a 301u és 931u tipus között.
-
Antilhu
tag
Sziasztok,
Huawei MediaPad tok kapcsán: itthon semmi normálisat nem lehetett kapni aztán az EBAY-en sikerült egy nagyon jót vennem körülbelül 25 dollárért. Minden csatlakozó elérhető, fektethető, megtámaszta magát és még egyéb kütyüket is kaptam hozzá (védőfólia, stylus, szivargyútótöltő...).
Csak ajánlani tudom mindenkinek: 5IN1 Leather Case+Protector+Stylus+Car Charger+USB Cable f Huawei MediaPad 7"' így keressétek az EBAY-en.
kb 20-30 nap alatt ért ide Honkongból
Bárkinek kérdése van állok rendelkezésre.
Üdv!
-
szp1
addikt
A lényeg, hogy nem is érzékelte a rácsatlakozott HDD-t. El sem jutottam a megnyitásig, mert nem volt mit megnyitni - szerintem az NTFS fájlrendszert "ignorálja".
Egyébként a saját fájlkezelője egyelőre megfelel, mivel szinte csak alkalmazások vannak fenn. Majd ha teleszemetelem mindenféle pdf meg doc cuccokkal képekkel stb., lehet, kell egy másikat letöltenem. -
szp1
addikt
Nem is ajánlotta fel a megnyitását az USB beállításoknál. Előtte egy pendrájvot nézegettem, az simán ment : bedugtam, felugrott az USB jelentés, rákattintottam és megjelentek a fájlok. ( FAT32 ).
Ezt meg bedugtam és semmi - csak a kis kék led a HDD-n jelezte, hogy kap áramot. Ennyi. Egy Orion DVD lejátszóval is ugyanígy jártam, az sem ismerte meg - utólag derült ki, hogy az csak a FAT32-őt látja.Ja, feltettem a flashpléyert, f@szán megy ( bár a Viasat play nem indul el, de a többi Flash-es oldallal boldogullt), köszi a linket!
-
szp1
addikt
Nem aludtam...dolgoztam, ma nem irodista napom volt.
kengyel : köszi a privit, megpróbálom leszedni amit punky10 linkelt be, aztán jelentkezem.Ja, a cucc nem látja az NTFS külső HDD-t, próbáltam tegnap
-
szp1
addikt
Nagyon tetszik !
Tényleg minőségi cucc, szerintem bőven egyenértékű a samsung hasonló modelljével, ami újabb is ráadásul. Ha lenne rá JB, akkor még a Nexus-sal is összevethető lenne - minőségre biztosan.
Ráadás az érzékeny mobilnet, baromi erős wifi gyors GPS.Sajnos a play-en már nincs fenn a flash és amit találtam máshol : a 4.0-ra van vagy húszféle verzió - és igazából nincs kedvem próbálgatni őket.
Úgyhogy, ha átküldenéd a linket akkor nagyon köszönöm...meg azt is, hogy hogyan kell telepíteni.
-
szp1
addikt
Köszi!
Akkor ezek szerint elég az alapértelmezettnek beállítani, újraindul és kész...Nem okoz gondot, ha egy app itt van? Ugyanúgy indul és működik? Letöltés után meg visszaállítom a belső memóriát alapnak?
Nincs ennek valami egyszerűbb módja?
A meglévő app.-okat nem lehet áthelyezni?Más : valami flashplayer kéne a böngészőbe, mert van pár oldal amit nézni szoktam : pl. ViasatPlay stb.
Mit tudtok ajánlani? -
szp1
addikt
Na, megvan a MediaPad, sikerült frissíteni elsőre, 4.0.3 fut rajta már. A letöltött firmware zip-ben volt egy pdf a frissítés menetéről, hülyebiztos - még nekem is simán ment.
Eddig nagyon csecse, tetszik.
Viszont az első kérdésem : hogyan lehet az alkalmazásokat az SD kártyára telepíteni? Mert a 2.3-ban megjelent az alkalmazásnál, hogy "áthelyezés SD-re" aztán ment át...de itt ilyen nincs ( legalábbis azoknál, amiket letöltöttem).
Van erre valamilyen beállítás? És hol?
( Tudom nagyon láma kérdés, biztosan rá tudnék keresni, de kérlek válaszoljatok...)
-
punky10
addikt
Annyit még hozátennék, hogy a sikeres frissités után nekem ki kellett vennem a kártyát, és ugy ujrainditani, mert amig benn volt a kártya, addig ujrainditás után ujratelepitette az ICS-t. 3-szor raktam ujra, mire rájöttem...
-
szp1
addikt
Kösz mindkettőtöknek, ezek alapján megveszem.
Ha minden igaz szerdán lesz meg a gép, ( mivel egész Észak-Dunántúlon 1 db-ot talált a Telenor raktáron) de utána jelentkezem!
A frissítésnél biztosan elakadok, nem vagyok egy android szakértő - enyhén szólva- márpedig bekapcsolás után az lesz az első.
-
kengyel
nagyúr
Nekem egy őszinte tanácsom van abban az árban nincs miről gondolkozni. Egy hibátlan erős gépről beszélünk, ami még a mai gépek között is megállja a helyét. Minden alkalmazás gyors, szépen tördeli az oldalakat, jól lehet vele írni és mind mellé IPS kijelző.
Ha a gép S7-301 u akkor az a linkelt ICS van fent nekem is.
-
punky10
addikt
Igen, ez lesz az.
Tokbol a mappásakkal ovatosan, csak kiprobálva lehet. Amit én néztem, az pont eltakarta a bekapcsologombot...
A belecsusztatosok közzül ami 7"-os Samsunghoz jo, az a Mediapdhoz is jo.
Én egy Fila táskát találtam itthon, ami pont méret, sőt még a töltő is belefér. -
kengyel
nagyúr
Bocsi hogy beleszólok ,de te a 302u linkelted be ,a mienk a 301u nem ? Legalább is az enyémen ICS 301 u van fent.
Nekem ez van fent.
-
punky10
addikt
Egy kölcsön kábellal próbáltam, magamnak még nem szereztem, a régebbi tabomon van normál méretű USB, és ahoz vanHDMI-kábekem is, ugyhogy most az Archos a médialejátszom, a MediaPad pedig a távszabályzo.
Nokia tipusuval vigyázz, a legtöbb A tipusu mikrocsatlakozoval van, nekünk B kell.
Az FW szerintem nemjo, az enyém legalábbis 301u tipusu, az az FW a 8.oldalt van, a 4.De ha a tied 302-es,akkor OK. -
szp1
addikt
Köszi
Akkor, ha minden igaz, ez a firmware lesz a jó...gondolom az nem érdekes, ha telenoros a cucc, attól még simán fel kell mennie ( még honeycomb-os a maradék raktárkészletük ).
Más : milyen OTG csatit használsz ?
-
punky10
addikt
Hello.
A Huawei oldalán 2 ICS fw van fenn, értelemszerűen az európait kell feltenni, a másik az orosz.
A gyári appokrol nem tudok nyilatkozni, egyből lecseréltem a már ismert appokra(több mint 2 éve használok droidos telot, tabletből is ez a 2.vannak bevált cuccaim)
Külső HDD-t simán kezel, bár az NTSF miatt csak olvasni tudtam. Előny, ha a vinyonak van külső tápja, ne a tabot meritse. -
szp1
addikt
Üdv mindenkinek!
Tisztelt tulajok!
Én is hasonló cipőben járok, a Telenornál meg tudom venni az utolsó darabok egyikét bónusszal 30 k-ért és nagyon elgondolkoztam a dolgon...mivel nem droidos telefonom van ( és nem is lesz..) úgy gondoltam, hogy kiegészítőnek lenne mellé, kihasználva a play áruház választékát. Olvasásra, böngészésre, naptár szerkesztésre és doksi olvasásra kellene, meg egy kis játék belefér.
Kérdéseim volnának :
A szoftver frissítés simán megy-e ICS-re? Melyik fitmware-t kell letöltenem a Huawei oldaláról?
A gyárilag telepített progik mennyire használhatóak, le kell-e azonnal cserélni ezeket?
OTG csatiról visz-e külső HDD-t, NTFS ( 2,5", merthogy ezen vannak a filmek)
Valami használható tokot, ha tudnátok ajánlani, megköszönném.Majd még kérdezek....ne menjetek messze.
-
punky10
addikt
Elég olvasnod a fórumokat. Kevesen panaszkodnak rá. Ha bugok lennének, akkor tele lenne ez a topic is sirással. Ehelyett már azért írtam HSZ-t nemrég, hogy ne a 15. oldalt legyen megtalálhato...
Egyedüli negativum a gyenge akku, de az a legtöbb tabnak ugyanigy felrohato. Mondjuk annyit ez is bir, mint a Galaxy 7.2. -
Agean
csendes tag
Telenor vállalati árlista. Lényegében egyéni árról van szó!
-
punky10
addikt
A Tré-nél biztos nem, ott már csak a kisteso van a listán.
-
punky10
addikt
A Samsung galaxy 7.2-nél minőségibb a kinézete, belseje nagyjábol egyforma erős(bár teljesen más SOC-ra épül) a kijelző minősége és felbontása is a Huaweinek jobb. Én tavaly nyáron még 40-et fizettem(illetve még fizetem, részletre vettem) de nekem megérte. Böngészőt most keresgélek, Boat, Dolphin, Firefox, Opera, Maxthon, Chrome, UC, Ninesky, One és a stock böngésző van most feltelepitve, ugyhogy van választék...
-
Agean
csendes tag
Köszönöm neked és kengyel fórumtársnak is a választ. Én is a Crome-t használom, de nem magára a böngészőre gyanakodtam érintés ügyileg. Sokan ezt a böngészőt használjuk, mivel ezt mondják a "leggyorsabbnak", de most kipróbálok majd egy másikat is, a magam megnyugtatása végett. Eddig a 2 magosak közül a Samsung Galaxy Tab 2-vel szimpatizáltam, de most hogy megláttam a szolgáltatói árát ennek a gépnek, a Samsung-tól hamar eltántorított. -Szóval azt mondjátok jó kis gép, főleg 27.500.ért?
-
punky10
addikt
Nincs vele ilyen probléma. Először én is megijedtem, mert a Crome-ban alig fudtam bezárni az oldalakat, azt hittem, hogy a kijelző teteje érzéketlen. De kiderült, bogy ez a hiba csak a Chrome esetében áll fen, más browsernél nincs ilyen hiba. Nagyon jo kis tablett, a tavalyi és az idei trendet figyelembe véve, jövőre beleteszem a normál SIM-emet, és ezzel menőzök, hog, nekem már 7"-os telom van...
-
Agean
csendes tag
Sziasztok!
Szolgáltatónál tudnék most venni egy ilyen TAB-ot mindössze 27.500.-ért. Tulajoktól kérdezném, hogy a kijelző szélein az érintés érzékenység mennyire jó (?), -mert van egy szintén kínai 1 magos aTAB7-em és az nagyon gáz ilyen téren. -
punky10
addikt
Halott a topic...
Ugy látszik mindenkinek jol működik a tablet... -
kengyel
nagyúr
Már régen kint van az ICS
Innen letöltheted
-
Antilhu
tag
válasz
leslie_smith #85 üzenetére
sziasztok,
tudja valaki, hogy az eszközre mikor várható az ICS, esetleg JB? Vagy egyáltalán várható-e...
köszi!
-
kidarida
csendes tag
válasz
leslie_smith #83 üzenetére
Mennyit adnál akkor egy kártya független készülékért bontatlanul 12 hó garanciával?
-
kengyel
nagyúr
válasz
leslie_smith #81 üzenetére
Tessék egy Ár ajánlat
De van még máshol is
-
kengyel
nagyúr
válasz
leslie_smith #79 üzenetére
Az attól függ ,hogy szolgáltatós vagy független árra gondoltál ?
-
leslie_smith
aktív tag
Engem csak a jelenlegi ára érdekelne.Ha valaki tudna egy infót adni.
-
zozipapa84
csendes tag
Sziasztok,
Neten találtam smart covert a kis masinához. Sajna elég messze van Thaiföld, de ha valaki társulna osztozhatnánk a postaköltségen.
Valaki?Üdv,
Zoli -
Prof
addikt
válasz
leslie_smith #76 üzenetére
Nagyon eltűnt a cucc, egyedül 110e-ért láttam a speedshopban a cikkben lévő linkelt cégnél sincs már , árgépen se.
-
leslie_smith
aktív tag
Most nálunk mennyiért lehetne a legolcsóbban beszerezni?Tetszik a gép.
-
kocsonya
tag
Érdeklődnék, hogy aki esetleg T-Home-nál vette, az tényleg függetlent kapott-e?
Lenne egy eladó és állítólag gyárilag független, számla van róla meg garancia is van rá. -
keopsz
HÁZIGAZDA
a németeknél (pl. amazon) 300 euróért adják..
-
klívlend
tag
Nagyon tetszik, gondolkozom rajta, hogy veszek egyet.
-
törölt tag
Nagyon jó kis gép.
-
Mic ACE
aktív tag
Na ez egy jó kérdés. Mióta megvettem alig követem a piacot.
A fogyasztást nem teszteltem soha, pláne nem úgy hogy full fényerőn hagytam volna. Igazándiból csak megszokott használat alapján írtam, amit írtam. Annyi biztos, hogy a teljes fényerő az nagyon megnyomja a fogyasztást, de erősen függ attól is, hogy filmet nézel-e, internetezel-e és ha már netezel, akkor azt Wi-Fi-n vagy 3G csinálod-e, utóbbit pedig milyen térerő mellet. Mondjuk vonatban, leárnyékoltan nyilván többet kajál. Mintenesetre a gyári adat az több, mint optimista, de a 3 órát azért szerintem kihúzná erősebb (nem játékra gondolok) terhelés és teljes fényerő mellett is. -
zsoma92
csendes tag
Valóban jó kis tabokat csinál ez a Huawei. S7 slimről írok és imádom, kíváncsi lennék milyen ez a Mediapad =]
-
-
szabi113
tag
Nem lesz rá Jelly Bean 4.1
https://twitter.com/HuaweiDevice/status/220115583323209728 -
Mic ACE
aktív tag
Lassan 4 hónapja van meg a cucc, és csak mosolyogni tudok az "akadásmentes" jelzőn és rokon kifejezésein. Telepít az ember rá pár programot, kihelyez néhány ikont és "widgetet" a főképernyőkre és már határozottan akadozgat az animáció.
Amúgy teszi a dolgát a kütyü és az ICS is. A kijelző az alig észrevehető, oldalsó megvilágítási beszűrődéstől eltekintve kitűnő élményt nyújt ebben a felontásban és méretben. Sokkal élvezetesebb, mint a legtöbb konkurens amit kézbe vehetünk az áruházak polcain. A színek is szaturáltabbak az átlagnál és a fényerővel sincs gond. Egyedül erős napsütés okozhat problémát neki, bár az is inkább az ujjlenyomatok és erős tükröződés miatt. Nekem az akku a leggyengébb láncszem, mert normális, aktív használat mellett alig bír 4 órát. Szóval egy hosszabb munkába út plusz egész napos készenlét már-már kihívásnak számít töltés nélkül. Amúgy ez erősen kijelző használat és fényerő függő. A másik apróság az érintés érzékenység, ami nincs a helyzet magaslatán. Az átlaghoz képest kissé határozottabba kell odabökni, és még így is nemegyszer meg kell ismételni egy érintést, ami a kettős betűk bevitelénél a legzavaróbb. Ennek ellenére nem vészes a dolog, csak épp észrevehető. Összességében tényleg ajánlott a cucc, és a fent említettektől eltekintve szinte minden rendben van vele. Jellemzően az a termék, ami megéri az árát, jó ár-érték aránnyal. Legalábbis így volt még pár hónappal ezelőtt. Ne feledjük, hogy ebben van 3G is, ami azért jelentős ártényező manapság, valamint az összeszereltsége és a hardver általános minőségérzete az Apple termékekét közelíti.
-
Ugyan az, mint az előző, csak egyből iccsel, más töltővel. Micro hdmi van rajta, nem mini.
-
=Mentor=
őstag
Valaki vegye meg aztán pár hónap múlva írjon egy tapasztalat tesztet, mert a kínai cuccoknál soha nem az első teszten jön a feketeleves...
-
bloomberg
tag
Szerintem nem nyit drágán, anno az cikkben is említett tab 7.0 plus sim-es változata 150 körül nyitott.
Jó lesz ez karácsonyra
-
tjb007
nagyúr
válasz
amdphenomX4 #49 üzenetére
Mert abban aztán van 3G meg lehet vele telefonálni is
-
nightmare13
őstag
válasz
Úgyám, itthon szerintem 70 alatt nem kapsz majd, és akkor hiába az erős hardver, ha nincs SD bővítési lehetőség valamint modem sincs bent.
-
szabi113
tag
Minden itthoni szolgáltató a S7-301u modellt adja már fél éve. Mi ezen az új, meg ráncfelvarrot? Van rajta ICS, amit mi (a jelenlegi tukajok) is megkaptunk. Ennyi.
-
btudos
nagyúr
válasz
40 ezerért... persze... ámerikában(direkt így). Nettó 200 dodó, az pont azt jelenti hogy itt legalább a másfélszerese lesz, ha egyáltalán... Mondjuk ár/érték arányban mindenképp magasan ver mindenkit.
-
amdphenomX4
csendes tag
a google nexus 7 megveri. kíváncsi leszek az árazására ennek a huawei gépnek. mostmár legalább a tablet készítők nem sorolhatják be a tabokat irreális árkategóriákba. 40ezerért ott lesz a négymagos, hd kijelzős táblagép. kíváncsi vagyok hogy fog ezután alakulni a piac.
-
a kameras oldalon fele ennyi "sajnos" is eleg lenne
-
callmeakos
veterán
Jó cucc viszonylag jó áron
-
danikollar
őstag
Hát szomorúan hallom, hogy a hangszórója nem olyan kiváló minőségű, mint a S7 Slim-nek!
Annak max. hangerőn is gyönyörűen és tisztán szól a hangszórója, és persze jó hangos is. -
=WiNTeR=
senior tag
Egyébként mikor lesz saccperkábé Nexus 7 teszt itt a Mobilarénán?
-
m@xsys
senior tag
hát olcsón azért ne várj csodát
Ismerősöm ZTE mobilját kérte, hogy állítsam be és amúgy nő létére a telefonjától csodát vár, mármint a kijelzőjétől (Vodánál 2ezer volt Vitamaxba), mondtam ne tegye, az ilyen."....de az iPhone-om kijelzője milyen szép"
LOL
Huawei MediaPad-at már használják páran és ahogy olvastam elég jó, meg vannak elégedve vele, ezért is csodálkoztam amit írtál, de így már érthető.
-
m@xsys
senior tag
Bizony, 7" kategoriában ennél kicsit lejebb kellene árazni, mondjuk 63-70ezer köré, mégiscsak most már mindenki a Nexus árát veszi alapnak (erre nagyon jó volt, hogy megjelent 200$-ért
Nekem nagyon tetszik, kellene is az iPad 2 mellé, mert mindig harc van azért is. Az android most már egyre jobb.
Mennyire jó a kijelzője?Ha tényleg tönkremegy (én ennyire nem hallottam, hogy nagy lenne a meghibásodás a Huawei mobiloknál), akkor gariba cseréljék, ha nem akkor az életbe soha többet nem vennék Huaweit
-
rizso
addikt
Jogos, meg is találtam a webshopjukban. Mondjuk ez már az az összeg, amit nem adnék ki a már említett "sufnigaranciáért".
korion: ugyan nincs ilyenem, csak néha próbálgattam itt-ott, de ez a tablet nem egy olcsó kínai szutyok, én simán prémium cuccnak mondanám - sok nevesebb gyártó termékével ellentétben...
-
korion
senior tag
80ezerért nem éri meg!!(szerintem)
és nem azért mert jön a 200dolláros Nexus,hanem,mert 7 col!
nem egy prémium gyártó,de mostanában prémium áron adja a dolgait!
P1 120 ezer -
rizso
addikt
Szép meg jó ez a kütyü, de nem látom akkora ráncfelvarrásnak, mint amire számítottam a cím alapján - vagy átsiklottam valami lényeges infó felett.
Illetve: hol lehet 79990Ft végfelhasználói áron hozzájutni? Nem mintha rohannék megvenni, de azért érdekelne, mert én többnyire 100eFt fölötti árcédulát láttam.
-
Tl_
tag
Na kérem szépen, a Huawei a példa arra hogy egy Kínai cég is lehet jó.
Az emberek már a hajukat tépik a Kínai termékek miatt, köztudott hogy
elég rossz munkát végeznek egyes termékeiken. De a Huawei bebizonyította
Hogy egy teljesen Kínai hangzású (mert az is) név egyszer a megbízhatósági listán lesz.
Ki gondolta volna.Ár érték arányában azért elég jól feltalálják magukat.
-
64b0r
aktív tag
Grammar nazi ON
Rögtön a második bekezdésben szemet szúrt a következő mondatrész:
"ez pedig talán az elődnél is diadalomra ittasabb Huawei MediaPad lett"Diadalomra ittasabb? Ez mit akar jelenteni? Diadalom mint az én diadalom? Szerintem az csak diadal akar lenni. Ráadásul a szövegkörnyezet alapján inkább diadalt szomjazó vagy sikertől megittasult lenne helyénvaló, bár a jövőbe mutató jelentés inkább az előbbit tartanám helyesnek. De semmiképpen nem diadalom, nem -ra, és főleg nem ittasabb.
Ritkán látok ilyen összetett képzavart, feldobta a napom, köszönet érte!
Grammar nazi OFF
A készülék jónak tűnik, papíron mindenképp, az üzemidő kivételével, de mindeképpen megnézném saját kézből, az ilyen cuccok mindig sokkal jobban mutatnak képen mint élőben.
-
geratn
tag
Jó vétel, és mennyi ilyen fog leterjedni ha ennél is lejjebb megy az áruk.
-
Csapoati
nagyúr
Nem tudom hol lesz 80e, egyelőre 100 fölött látom mindenhol.
-
gaben1117
senior tag
Azon kívül, hogy ezen ICS fut semmi különbséget nem látok az elődhöz képest. A hardver egy az egyben ugyanaz, a kijelző ugyanaz, a külső ugyanaz. Mi ebben az erős ráncfelvarrás? Szerintem ezt a tesztet fölösleges volt így megcsinálni. Ráadásul rácsodálkozva minden elemére a gépnek.
-
Beri78
őstag
kár az aksiidő miatt...különben frankó
-
Ennyiért ez teljesen jó. Persze a tab 7.7 jobb ennél, de jóval drágább is.
Azzal pedig teljesen egyetértek hogy a tab-ek inkább netezésre, olvasásra valók mint hosszabb szövegek bevitelére.
-
VD
őstag
Szvsz, még 10"-on is problémás. Bár mióta van hozzá qwerty-s dokk azóta nincs gond. De így meg nem sokkal vagyok előrébb mint annó a netbokkal. (Vagyis még is, mert egy napot simán bír töltés nélkül)
Ezek a 7 colos cuccok max médiafogyasztásra és netezésre jók. Annó iPad-et (sima 1-es) és Galaxy Tab-ot (még az első 7 colos) nyúztam hónapokig teszt céljából, és mindkettőn vért hugyoztam, ha hosszabb szöveget kellett gépelni. Most 10,1-es tabot használok qwerty dokkal, így már azért kibírható, csak hát ugye megint csak 2 cuccot kell cipelni egy feladatra...
De jövő héten megjön a qwerty-s aluminium tok. Talán azzal javul a helyzet. Kérdés milyen lesz a billentyűzete. -
S-eye
senior tag
Jó cucc ez. De már a Nexus 7-hez hasonlítom én is.Mennyire lehet egy 7" tableten jegyzetelni, mondjuk egyetemen?
-
bostone
addikt
A méretekben érhető tetten némi változás, ha nem csal a szemem.
Az ajánlott végfelhasználói ár kedvező lenne, amennyiben szolgáltató mentesen kezünkbe vehetjük ezt a csodát. -
sdd2
veterán
Elég korrekt cucc, megérdemli az ajánlott plecsnit.
-
jr1994
addikt
köszönjük a tesztet!
pár dologra felhívnám a figyelmed Legendd, viszonylag sok a nyelvtani hiba a cikkben pl. a kamera oldalán: "Beállítási lehetőségek tárházáról nem túl széles, de legalább állíthatunk a fehéregyensúlyon,... "
-
tjb007
nagyúr
Valami itt nem kerek ezzel a ráncfelvarrás dologgal.
A MediaPad -ből 4 fajta változat létezik, az S7-301u, S7-302u, S7-303u és az S7-301w.
Az S7-301w a Wi-Fi only változatot jelöli, a többi meg csak a frekvenciatartományokban tér el (S7-301u ► 900 / 2100, S7-302u ► 850 / 1900 / 2100, S7-303u ► 900 / 2100 / 1700), szóval nem értem, hogy ez az "erős ráncfelvarrás" miben nyilvánul meg ? -
JanFe
aktív tag
Egesz jol sikerult, nekem tetszik
-
DemonDani
addikt
Azért az árat kiválónak nem nevezném azért...
3G modemnek még most is nagy a felára
-
Tóni bácsi
csendes tag
Ez az első androidos tablet ami számomra megfelelő lenne
-
endib
tag
Hjajj ezek az üzemidők...
-
dani993
senior tag
Olyan mint egy hatalmas iPhone 4
-
HPAA
őstag
IPS ,7", gps , ezekkel az elvárásokkal kerestem táblát eddig , autós kiegészítők gondolom találhatók hozzá ?
szerintem benevezek egy ilyenbe -
kengyel
nagyúr
Én is vettem egy ilyen masinát és nem bántam meg
Szépen zökkenésmentesen teszi a dolgát. Egy átlag felhasználónak szerintem bőven kielégíti a dolgait, feladatait. Ja és gyors rajta a 4.0.3 verzió
-
flexxx2
őstag
Nekem is ilyen van, fél éve már, nagyon jó masina. A ráncfelvarrott a verzió különbséget jelenti? Külső USB-s cuccokat viszi, mert én vettem egy kábelt hozzá, de pen drive-ot nem érzékel (vagy rootolni kell még?) ? Erről lehetne egy kicsit többet beszélni, mert neten is kevés infót találok hozzá, és gondolom lenne rá igény.
-
bostone
addikt
lassan minden táblát a Nexus 7-hez kell viszonyítani...
Legalább vitára ad okot, hogy az miért vagy miért nem éri meg. -
VD
őstag
"átlagon aluli akkumulátor" és ajánlott?
-
amanoba
őstag
az előd is bejött, és ez is tetszik, viszont az akkuidőt soványnak érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- HP ZBook FireFly G11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest