- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antilhu
tag
válasz
Vangelis #189 üzenetére
Helló,
Én úgy tudom, hogy gyáriak közül az volt az utolsó... én is tapasztalom a belassulást, úgy hogy nem rég volt újrarakva.
Eljártak felettük az évek, szép időt megéltek és még működnek, csak komótosabban.... A hardvere nem gyenge, lehet hogy az ICS bír ennyit...
Ennek ellenére., ha valakinek van rá megoldása engem is érdekelne!
Üdv!
-
Antilhu
tag
ja még valami: a képernyő feloldásnál a 4 gyors hivatkozást testre lehet szabni?
Köszi!
-
Antilhu
tag
Sziasztok!
Végre volt időm és feltettem a az ICS-t a tabletre, nagyon jónak tűnik ez a fw.
egy dolog zavar benne, a telefonálási lehetőség... tudom hogy furán hangzik, de elmagyarázom: jelenleg jelenleg olyan SIM van benne amin csak mobil internet van, így ha véletlenül felhívunk vele valakit az egy vagyon lesz
szóval ezért gondoltam úgy hogy talán kikapcsolnám ezt az opciót. (nyilván a mobilinternet mehetne róla). Valakinek ötlet?
Köszi!
-
Antilhu
tag
Sziasztok,
Huawei MediaPad tok kapcsán: itthon semmi normálisat nem lehetett kapni aztán az EBAY-en sikerült egy nagyon jót vennem körülbelül 25 dollárért. Minden csatlakozó elérhető, fektethető, megtámaszta magát és még egyéb kütyüket is kaptam hozzá (védőfólia, stylus, szivargyútótöltő...).
Csak ajánlani tudom mindenkinek: 5IN1 Leather Case+Protector+Stylus+Car Charger+USB Cable f Huawei MediaPad 7"' így keressétek az EBAY-en.
kb 20-30 nap alatt ért ide Honkongból
Bárkinek kérdése van állok rendelkezésre.
Üdv!
-
Antilhu
tag
válasz
leslie_smith #85 üzenetére
sziasztok,
tudja valaki, hogy az eszközre mikor várható az ICS, esetleg JB? Vagy egyáltalán várható-e...
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest