- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi
Valóban, sajnos a topicban nincs ilyen jelenleg.
(#622) Litván Zongora: Nem kell zip-el csinálni semmit a lényeg az, hogy a Google Play-ből letöltött Finder, még egy kiegészítőt letölt, és ez a két dolog + a megadott proxy (tehát összesen három komponens) együtt kell, hogy eredményezze, a gyári frissítőt arra, hogy megtalálja a frissítést. Onnantól kezdve, hogy ez megvan, a Proxy már nem is szükséges.
A letöltés nem túl gyors kevesebb mint 8 Mbps, és nem a sávszélességemmel volt gond, mert az UPC Fiber Power 240.
(#623) Joe.36 : Nincs róla információm. Ránéztem a leírásra abban nem volt olyasmi, hogy előzetes build, különben vártam volna
Megjegyzem: remekül működik, csak én óvatos szoktam lenni, főleg mert ez az eddigi legdrágább táblagépem. Kicsit mégis óvatlan voltam, mert csak a hogyan csináljuk részbe - azaz egyből a közepébe - vágtam a dolognak, de szerencsére nem volt gond.
Nexus 7-nél is mindig idegesített, hogy másoknak hetekkel előbb megvan mint nekem OTA-n keresztül, most legalább hamarabb élvezem, és nem maradtam le így ennek a siettségnek köszönhetően semmiről. Sőt kifejezetten öröm használni az új verziót, látszik, hogy sokat dolgoztak rajta és ez igaz az EMUI 5.0 felületetre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Excel topic
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest