- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Operatív igazgatót vált az Apple
- 8300 mAh, maradhat?
- Légies iPhone halvány színei
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lovi24
senior tag
válasz
memphis_19 #715 üzenetére
UE55H6410 a tipusa. Ez sem mai darab.
Samsung tv-nél simán okozhat anomáliákat egy frissítés..... -
ghiottone
nagyúr
válasz
memphis_19 #716 üzenetére
Aha, eddig nagyon úgy néz ki. Sony Xperia Z3 Compact Tabletet váltott nálam és teljesen rendben van. Azt nem értem csak simán miért nem látja a frissítő a romokat?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
memphis_19 #705 üzenetére
A mirrorshare-t megnéztem egy Nexus Playerrel, de nem találja az eszközt, viszont az appokból a beépített "chromecast" használatával kilőve az eszközre simán megy normál, teljes felbontással. Ezért nem kedvelem, ha nem tiszta android van a gépen, mint a telefonom esetében, mert ott nincs ilyen gond, itt a tableten pedig a miracast az elsődleges, nem a google féle chromecast. Megpróbáltam a Google Home alkalmazással is átküldeni a képet, hangot, de ott jelezte rögtön, hogy nem lesz jó a megjelenítés:
A 2 oldalsó szélen fekete csíkkal jelent meg a tartalom és a alsó-felső részen belevágott picit + mintha csak 144-es felbontásba rakta volna át - elég csúnyán pixeles lett az eredmény.
Nem tudom nálatok a Play áruházból letöltött Firmware Finderrel sikerült-e a frissítés, mert nálam éppen megtalálta a 302-es végű áprilisi securuty patches Nougat-ot, de letöltésen kívül ez a megoldás nem ment (vagyis ment volna, ha elkészítek egy dload mappát és abba kicsomagolom a letöltött full OTA-t, majd tárcsázóból szervizkóddal frissítek), de inkább a gyári frissítővel szerettem volna végigvinni a folyamatot. Az XDA-ról leszedett régebbi firmware finder + wifi proxy ideiglenes átállítása már remekül működött.
Egy Pixel Invert témával, nova launcherrel és pixel icon packkal már közelít is a stock nougathoz a kinézet.Amit még észrevettem, hogy itt sem szereti a rendszer az ujjlenyomat a feloldáshoz + nova launcher dupla kopp a kijelző kikapcsoláshoz kombót, mint a többi ujjlenyomat olvasós eszköz esetében (Moto G4 Plus, Z Play-nél próbáltam, de OP3 és sok más készüléknél is hallottam róla). - vagyis, ha Nova launcherbe beállítom, hogy dupla koppal kikapcsolja a kijelzőt, akkor ujjlenyomat beolvasásával nem fogja feloldani, mert az eszköz rendszergazda zárol és csak az ujjlenyomat regisztrálásakor megadott kóddal tudom feloldani, de ha simán a ki-bekapcsológombot használom, akkor nem dobja fel.
Aksiban tetszik - 302-es végű Nougat romon vagyok közel 1 nap után 5 óra 48 perc aktív SOT-al és még van 41% hátra - wifi alvómódban, csak aktív kijelző esetén megy, mobilhálózaton rajta lóg a tablet, de adatkapcsolat nem aktív és kijelző automata világításon megy - persze ez csak youtube, mxplayer, chrome, facebook, google+ használatával, játékra nem használom.
-
Lovi24
senior tag
válasz
Full hd-s Samsungon nálam jó .
-
válasz
LG tv rendesen kezeli, bár csak 1080p, nálad inkább a Samsung Mirrorshare kezelésénél lehet a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Operatív igazgatót vált az Apple
- 8300 mAh, maradhat?
- Anime filmek és sorozatok
- Légies iPhone halvány színei
- Linux kezdőknek
- GTA VI
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest