- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lovi24
senior tag
válasz
memphis_19 #715 üzenetére
UE55H6410 a tipusa. Ez sem mai darab.
Samsung tv-nél simán okozhat anomáliákat egy frissítés..... -
ghiottone
nagyúr
válasz
memphis_19 #716 üzenetére
Aha, eddig nagyon úgy néz ki. Sony Xperia Z3 Compact Tabletet váltott nálam és teljesen rendben van. Azt nem értem csak simán miért nem látja a frissítő a romokat?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
memphis_19 #705 üzenetére
A mirrorshare-t megnéztem egy Nexus Playerrel, de nem találja az eszközt, viszont az appokból a beépített "chromecast" használatával kilőve az eszközre simán megy normál, teljes felbontással. Ezért nem kedvelem, ha nem tiszta android van a gépen, mint a telefonom esetében, mert ott nincs ilyen gond, itt a tableten pedig a miracast az elsődleges, nem a google féle chromecast. Megpróbáltam a Google Home alkalmazással is átküldeni a képet, hangot, de ott jelezte rögtön, hogy nem lesz jó a megjelenítés:
A 2 oldalsó szélen fekete csíkkal jelent meg a tartalom és a alsó-felső részen belevágott picit + mintha csak 144-es felbontásba rakta volna át - elég csúnyán pixeles lett az eredmény.
Nem tudom nálatok a Play áruházból letöltött Firmware Finderrel sikerült-e a frissítés, mert nálam éppen megtalálta a 302-es végű áprilisi securuty patches Nougat-ot, de letöltésen kívül ez a megoldás nem ment (vagyis ment volna, ha elkészítek egy dload mappát és abba kicsomagolom a letöltött full OTA-t, majd tárcsázóból szervizkóddal frissítek), de inkább a gyári frissítővel szerettem volna végigvinni a folyamatot. Az XDA-ról leszedett régebbi firmware finder + wifi proxy ideiglenes átállítása már remekül működött.
Egy Pixel Invert témával, nova launcherrel és pixel icon packkal már közelít is a stock nougathoz a kinézet.Amit még észrevettem, hogy itt sem szereti a rendszer az ujjlenyomat a feloldáshoz + nova launcher dupla kopp a kijelző kikapcsoláshoz kombót, mint a többi ujjlenyomat olvasós eszköz esetében (Moto G4 Plus, Z Play-nél próbáltam, de OP3 és sok más készüléknél is hallottam róla). - vagyis, ha Nova launcherbe beállítom, hogy dupla koppal kikapcsolja a kijelzőt, akkor ujjlenyomat beolvasásával nem fogja feloldani, mert az eszköz rendszergazda zárol és csak az ujjlenyomat regisztrálásakor megadott kóddal tudom feloldani, de ha simán a ki-bekapcsológombot használom, akkor nem dobja fel.
Aksiban tetszik - 302-es végű Nougat romon vagyok közel 1 nap után 5 óra 48 perc aktív SOT-al és még van 41% hátra - wifi alvómódban, csak aktív kijelző esetén megy, mobilhálózaton rajta lóg a tablet, de adatkapcsolat nem aktív és kijelző automata világításon megy - persze ez csak youtube, mxplayer, chrome, facebook, google+ használatával, játékra nem használom.
-
Lovi24
senior tag
válasz
Full hd-s Samsungon nálam jó .
-
válasz
LG tv rendesen kezeli, bár csak 1080p, nálad inkább a Samsung Mirrorshare kezelésénél lehet a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest