- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trooper82
senior tag
válasz
#41133696 #358 üzenetére
A p8 light-om a mai napig havonta kap frissítést...Android biztonsági szint jelenleg 2017 marcius 1. Lassan két éves, újonnan sem számított csúcskategóriásnak. Általában egy foverzio ugrás van Huawei eszkozoknel, amelyik népszerű ott rendszeres frissítések várhatók később is. Én elégedett vagyok ilyen szempontból a cég hozzáállásával...
-
Trooper82
senior tag
Hasznos lehet a ROG mód ha játszol. Viszont nem arra a felbontásra van optimalizálva a rendszer. A betűk nem szépek ROG módban, ha a tab menüjébe belépsz látod. Lehet trükközni kisebb betűk, stb., de valahogy nem lesz az igazi. És nem a fullhd felbontással van baj, bőven jó lehetne, de nem az. De pillanat alatt visszaállíthatod az eredeti felbontást miután kiléptél a játékból. Játék alatt szép minden ROG módban is. És sok esetben jelentős a sebesség különbség. ☺️
-
Trooper82
senior tag
Ma írt a viber support. Azt írják tesztelték az altalam leírt hibát és a mai frissitestol kezdve mennie kell telefonom, a tabon is. Este ha nálam lesz a tablet akkor proba. Jelenlegi vibert deaktivalni kell, ujratelepiteni a legfrisebb verziót először a telefonra, majd a tabletre. Ezek után a tableten is megadhatjatok ugyanazt a telefonszámot mint telefonon majd qr kodot general a tableten azt be kell olvasni a telefonnal és elvileg mától mennie kell!
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok. Nektek a Viber megy a tableten, telefonon egyszerre? Régi tableten gond nélkül ment, de itt mintha telefonnak érzékelné a tabletet és azonnal deaktiválja a telefonon lévő vibert ha aktiválom a tableten. Normál esetben vonalkódot kéne kéne beolvasni a tabletről.
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok! Egy olyan bug van nálam, hogy ha automata fényerőre állítom a kijelzőt, random néha leviszi a fényerő csuszkat minimumra egy idő után. Kenytelen voltam kikapcsolni az auto fényerőt. Más tapasztalt hasonlót? Valamiféle megoldás van rá?
-
Trooper82
senior tag
Igazad van. Miattam lett ragacsos a fólia. Megtisztogattam, most már szuper.
Szuper ez a gép..Még egy kérdés... Huawei telón a gyorsbeallitasok panelt le lehet huzni akárhol húzom lefele az ujjam a kijelzőn. Itt nem működik, és nem is találtam beállítást rá. Lehet csak en vagyok vaksi. Be lehet állítani? Kényelmes ha nem kell nyujtozkodni a kijelző tetejére. Tudom navi sávot be lehet rakni, úgy megy de azt nem szeretném ha nem muszáj...
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok. Gyárilag van valamilyen védelem a kijelzőn? Gorilla glass vagy ahoz hasonló üveg védelem van? Kaptam hozzá fóliát vajon azert kapunk hozzá mert nincs semmi védelem? Még nem raktam rá a fóliát mert ha nincs védelem, inkább üveget veszek majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Nyaralás topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest