- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
amanoba
őstag
Nekem asztali gepem van, se laptop, se netbook, igy hordozhato cuccnak beszereztem egy 10" es padot, a mobilom melle,jelenleg is ezt hasznalom, net, email, film, zene, jatek.
Nekem azert jo, mert sokaig birja az akksi, kompakt, es jo a szoftverellatottsaga, amire kell egyelore, arra tokeletesen megfelel.
-
amanoba
őstag
Aki megveszi az tudja mire jo, nekem szemely szerint nem kellene.
Nem feltetlenul harmadik gepnek veszik, es nem feltetlenul androidos telefon melle.Mindenkinek masok az igenyei, ha neked nem jon be az nem baj, de attol meg masnak hasznos lehet, mert egy kompakt, mobileszkozrol van szo.
-
amanoba
őstag
7" -es tabletek kozt jo ajanlet lehet, de ne kezdjen a korabban emlegetett ar felett, mert..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged