- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
blade4 #13432 üzenetére
Helló!
Hivatalosan is már szerintem az összesre meg kellett volna jelennie.
Pár megoldás ami eredményezheti a 10-es rendszert:
1.
Hicare-n keresztül menj rá a frissítésre
2.
Hisuit-al összekötve a telefont nyomj rá a Hisuite-n a frissítésreHa ezek után sincs 10-es droidod akkor még lehet a tiédre nem adták ki /bár kétlem, hogy még ne érkezett volna meg/.
-
h4h01
senior tag
válasz
blade4 #10920 üzenetére
Olyat ami teljesen kizárja a port, olyat én nem tudok mondani, viszont ez elég jól védheti! Személyes tapasztalatom csak az UAG plasma tokkal, és az Otterbox symmetry tokkal van, amik ilyen vastagabb tokok..Az UAG tokot azt mondjuk így ütni-vágni egyáltalán nem ajánlom, az egy rohadt kis vékonyka plasztik tok, és kb. csak a nevét fizeted meg..Videók alapján sokkal masszívabbnak gondoltam..Az Otterbox symmetry viszont pont elég robosztus, annak sztem tökéletes, aki átlátszó tokot akar és valamennyire biztonságban is akarja tudni a telefont..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest