- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimond G
senior tag
válasz
Angelus(hun) #1051 üzenetére
Nekem csak az éjszakai képek voltak nagy csalódás!
A nappaliak jók! -
Dimond G
senior tag
Nem cseréltem le, csak a T-nél volt lehetőségem kedvezményekkel, részletre kihozni egy telót! A nagy tesóinak már több lett volna a fizetnivalóm, így kihagytam!
Eladni egyiket se akarom egyelőre, bár ha kapok rá egy jó lehetőséget akkor pl a Mate 10 Pro-ra, akkor lehet megválok tőle! (A mindennapokban nekem a Lite is jó!)Most a Mate 20 Lite-ot nyüstölöm és ha fotózni kell, azaz utazunk, mellécsapom a Mate 10 Pro-t és már az esti képekkel sincs bajom!
-
Dimond G
senior tag
Nos, megjött a telefon!
Szép! Kéket rendeltem....ez nem volt jó választás, mivel a fóliát rajta hagyom...így viszont nem élvezhető a színe, na meg átlátszó tokot kapott.
Kamera. Hmmm... Kicsit fura érzés volt a Mate 10 Pro után, főleg mikor megláttam az esti képeket!
Nappal hasonlóan jó képet csinál és belenagyítva is jók! Esti módot használva sok az az 5 mp kitartása a készüléknek, de elég szép képet csinál! Csak simán fotózva viszont nagyon zajos! Borzalmas! Emiatt kissé szomorú vagyok!
Ellenben nyomogatva elmondhatom, hogy nagyon kellemes volt! Gyors és gördülékeny! Átraktam a cuccom a Mate 10 Pro-ról röpke 15 perc alatt és nagyon szépen átvitt mindent!
A hangszóra hangos és tűrhetően szól! Bár a 3.5 jack csatlakozónak jobban örültem!
Alapvetően tetszik a készülék, de mivel csak fél napja használom az üzemidőről nem tudok még véleményt alkotni! -
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Holnap tulajdonosa leszek egy ilyen szép kék készüléknek!
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire vagytok megelégedve a fotózási képességeivel?
Tudom, hogy a nagy tesói jobb képeket csinálnak, de nem művészi képeket várok tőle....
Most mate 10 Pro-m van.
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged