- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Egy titkos - eSIM-es - favorit, Moto G34 5G ( ~ 100 EUR)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czeri32
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekelne, a mobilehome-n van:
Smart View gyári flip tok, fekete 2180 Ft-ért
https://www.mobilehome.hu/Gyarto!Felsokereses?Mitkeres=MH177476gyári szilikon tok, fekete 2440 Ft-ért
https://www.mobilehome.hu/Gyarto!Felsokereses?Mitkeres=177475rendeltem mind kettőt, origi gyári csomagolás, szerintem nagyon korrekt az ára, és nagyon gyorsan megjött!
-
Czeri32
csendes tag
szia!
nekem sem akarja adni a 10-et, de már szét csap az ideg légy szíves írd már meg ha le tudod tölteni a 10-est. Már attól tartottam, h szervizben kell frissítsek, volt már ilyen telóm sajnos nem is egy, már mint nem mate20, hanem amit szerbízbe kellett frissíteni, mert más hogy nem jött meg a frissítése
Előre is köszönöm.
Boldog Karácsonyt !
[ Szerkesztve ]
-
Czeri32
csendes tag
Sziasztok!
Közép európában van még rajtam kívül valaki akinek nem jött a 10-es frissítés? -
Czeri32
csendes tag
Sziasztok!
VoLTE-vel szenvedek 2 napja. 1-es SIM Telekom, 2-es SIM Vodafone, Vodafone régóta működik a VoLTE ki is írja ahol megjeleníti a hálózatokat, a A Vodafone hálózat mellett írja hogy VoLTE, viszont a telekomnál eddig nem működött a volte és most bekapcsoltam, már SIM kártyát is cseréltettem, mert nem tudták működésre bírni a telekomnál sem, most úgy tűnik hogy ugyan működni működik, de nem írja ki hogy VoLTE a hálózat ikon mellett, és a hívás listában sem látom hogy a telekomos kártyán VoLTE hívásom lenne. Valakinek van esetleg telekomos kártyája amin működik a VoLTE?az lenne a kérdés hogy megjeleníti az ikont a bal felső sarokban a térerő mellett hogy volt e vagy sem?A második kérdésem az lenne hogy hogy egyszerűen nem tudom letölteni a 10-es verziót, valószínű attól van, úgy rémlik mintha egyszer valahol bepipáltam volnavolna, hogy beta verziók ne jelenjenek meg, de nem tudom hogy ezt hol lehet beállítani, illetve hol lehet azt a pipát kiszedni ebben esetleg tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm szépen a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
-
Czeri32
csendes tag
Szia!
Jutottál már döntésre? Mert én is ebben a szituban vagyok, képtelen vagyok eldönteni melyiket vegyem...
A P20 pro kamerába leveri a mate20-at, meg oledes (tehát van aod, és sötét téma), de a bluetooth csak 4.2, és kicsit kisebb is meg ugye hardver ügyileg is gyengébb kicsit, és nincs 3,5 jack
árban kb 10 eft van köztük, tehát minimálisa lecke fel van adva ügy érzem.....
-
Czeri32
csendes tag
válasz braseel #2595 üzenetére
Hogyan lehet kideríteni, melyik országból vette a bolt a telefont? Egyébként meg úgy gondolom, ha pl spanyol a telod európai garancia van rá, bármelyik európai országba, de unión belül biztosan, kivéve Magyarországon szerencsére.... :(
Én attól tartok nehogy távolkeleti verzióba fussak bele.
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
Czeri32
csendes tag
én is most állok telefon vásárlás előtt, ishop-ban 113, és állítólag 2év európai gyári garival van, ezen agyalok.
Magyar gyári garival ahogy nézem 149 a legolcsóbb -
Czeri32
csendes tag
Sziasztok!
Én is szemezek a telóval Samsung A8-ról váltanék, érdeklődnék, hogy 2 év magyar gyári garival hol tudnám megvenni? Nézegetem árukeresőn, de sokan 2év gyári garival adják, csak nem itthonival.
Vagy esetleg opvió a nem magyar gyári garira?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független 2025.07.30 Apple jótállás