- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
whited #25065 üzenetére
Szia,
Több oka is lehet; Az alkalmazás nincs rendesen optimalizálva a rendszerre, nem megfelelően vannak megadva az engedélyek, vagy egyszerűen csak túl agresszív a rendszer a RAM kezelése szempontjából, ami takarékos módban pláne igaz lehet.
phoenix64: Szia, Attól is függ, melyik 9-es verzió van fent jelenleg, az elsőnél még a HiSuite is felkínálja a lehetőséget, későbbi verzióknál már nem, akkor epdig alternatív módokhoz kell nyúlni, de akkor is számít az aktuális verzió, mert a bootloder nem minden esetben teszi már lehetővé a visszalépést a régebbire.
-
szendy69
tag
válasz
whited #24702 üzenetére
Üzemidőben verhetetlen ez a teló. Még eddig egy készülék sem bírt ki nálam egy teljes napot, kivéve ez! Nekem már ez elegendő, és akármit csinálok akkor se merül le este 9-ig 10% alá. (persze, ha játszanék akkor ez biztos változna, de én nem vagyok mobil gamer
)
Így nálam minden nap megvan a 7-8-9 óra kijelzőidő
Ami szerintem nem egy utolsó dolog! És minden ez szinkronizálás, WiFi, mobilnet, automata fényerőn. Éjszaka még nem néztem meg hogy mennyit merül, mert mindig éjszaka töltöm.
Egyszóval rohadt jó teló -
GEIL
addikt
válasz
whited #24702 üzenetére
Telenoros 1 sim-es...... wifi, adat, hely folyamatosan bekapcsolva éjjel nappal......fényerő manuális 50% (lakás és iroda) és 100% (kint az utcán) közt állitgatom .....minden szinkronizálva...1 e-mail cím...Viber, Messenger és Facebook fut a legtöbbet.....de napi 15-20 perc MKX is fut.....fotó/videó is van minden nap....így mire kb este 21:00 kor töltőre teszem 15-20%-kal összejön egész napra 4,5 - 5,8 óra "kijelzőidő"....változó.....de MKX nélkül, max 50%-os fényerőn volt már 6,5 óra SOT-is....akkor 9%-ra merült. Teljesen elégedett vagyok vele.
-
gusthy
veterán
válasz
whited #24702 üzenetére
Az a teljes aksira vonatkoztatva 4,5 óra, ami önmagában se rossz, sőt. De nem tudjuk, hogy ezen kívül mit csinált a telefonod, mennyi készenléti idő, telefonbeszélgetés stb. volt.
Miből jött ez össze? Más, ha böngészik az ember, ha videót néz, ebookot olvas, filmet néz.
Ebook olvasással volt már nekem 9 óra felett is, de pl ha az ember Messengeren chatel, az sokkal jobban fogyasztja az aksit. -
TomPack
őstag
válasz
whited #24561 üzenetére
Én már megfogdostan a Pocot. A mate 10 prot tok és fólia nélkül használom, így nagyon műanyag hatást keltett bennen, a mate sokkal vékonyabb, minőségibb hatást kelt, jobban egyben van.
Nálam a noccs is kizáró ok. Ha majd csak olyan telefont kapni, akkor befejezem a mobilos pályafutásomat.Hánynom kell attól a megoldástól.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
whited #24561 üzenetére
Az összehasonlításból az derül ki, hogy nem sok mindenben különböznek.
Csak az a "nemsokminden" is számíthat valamit. Az AMOLED nem zabál annyit, a víz és por védelem nem egy utolsó dolog, Az NFC egyéni szükséglet, de a 3,5 jack valakinek hiányzik (ezúton kelnék az usb-c to jack átalakító védelmére, merthogy gyakorlatilag észre nem vettem, hogy nincs rajta 3,5 kimenet... ) Supercharge...
A teljesség igénye nélkül. (a kamerát direkt nem hoztam fel)Nem volt pocokfon a kezemben és nem tudom, hogy milyen, de a M10p-t nagyon eltalálták és nem cserélném el semmire. (Na, jó. Ha nagyon nagy veréssel fenyegetnének, a Mate 20 pro-ra nagy duzzogva)
-
válasz
whited #24561 üzenetére
Szia,
A Mate 10 Pro benne van az Android Enterprise programban, így a frissítések miatt nem kell még egy ideig aggódni, pláne a biztonságiak kapcsán, mert azt muszáj nyomni rá.
ΞΔGLΞ: Nálam csak sokadlagos szempont a külső, ha a preferáltabb tulajdonságaiban megfelel az elvárásaimnak, akkor hajlandó vagyok némi kompromisszumot bevállalni a megjelenés tekintetében.
-
válasz
whited #14589 üzenetére
Szia,
Ők nem hivatalos viszonteladók szerintem, bár ez az árból is látszik.
Ahogy nézem, a FirstPhone olcsó, ott most 199.900 Ft (ők rendes gyártói 2 éves jótállással adják), de hiteles opciót nem látok.
Az Extreme Digital szintén hivatalos viszonteladó, a garancia szintén rendben van, ott 203.990 Ft és van hitel is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged