- Xiaomi Mi Band karkötő
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
JDMKid
tag
válasz
Bensid #20959 üzenetére
Billentyűzet ügyben hasonló a gondom nekem is.
Nálam a Huawei Swype az etalon, a P9-emen még az volt. Sajnos a fejlesztését lelőtték idén év elején, ezért a Huawei is átállt a Swiftkeyre, ami nekem egyáltalán nem jön be.
Szeretem, ha kint vannak az ékezetes betűk + a mondatvégi írásjelek is max egy swype mozdulattal elérhetők.
Ezt a Gboard már majdnem tudja mióta van magyar elrendezése is, viszont a ?-hez például 3x kell odabökni még mindig.Úgyhogy visszatértem a még innen-onnan letölthető Swype-hoz. Annyi a szépséghibája, hogy az utolsó verzióban nem állítható be ez a szellős téma, amit korábban még tudott.
[ Szerkesztve ]
Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
eurolac
senior tag
válasz
Bensid #20959 üzenetére
Szia!
A billentyűzetes kérdésedhez...engem is zavar a hosszan nyomogatás feleslegesen:1. megoldás: Gboard billentyűzetben be lehet állítani "magyar" kiosztást, így jobb oldalon lesznek rövid ékezetes betük. Pl.: ü, de ott is hosszan kell nyomni h ű legyen. Á; É van...
2. megoldás: régi Xperia portolt billentyűzet full kiosztást be lehet állítani, (számok+hosszú, rövid magánhagzók is) gyorsan tanul, ezen a telón és régi telóimon is használtam. megbízható! Innen tölthető a felső "Omod" jelölésűt használom:
[XDA]Valamelyik csak fog tetszeni!
[ Szerkesztve ]
Eurolac
-
bigsee
addikt
válasz
Bensid #20959 üzenetére
Gyári fóli szintén, egy bajom van vele: nem úgy siklik, mint az üveg, kicsit ragadósabb. (Rendeltem egyik boltból két darab üveget akciós áron, és hát, nem elnéztem és nem üveget, hanem fóliát vettem...
Ha kell valakinek szóljon, postázom!)
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
válasz
Bensid #20959 üzenetére
Azért tört neked 2x 2 leejtésből mert olyan üvegfóliákat használtál ami nem értek ki a telefon kijelzőjének a széléig.A telefon leesett valamelyik sarkára és be is tört a kijelző. Én filléres gagyi kínai pet védőket használok ami kiérnek a szélekig és vagy 15 leejtésből egyszer sem tört be a kijelző csak a védőfólia
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Tesla topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest