- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz
#49913699 #25114 üzenetére
Beállítások > rendszer > rendszerfrissítés menüben a jobb felső 3 pötty alatt a "frissítés éjszaka" és a "beállítások frissítése" van nálam kikapcsolva 8.0-ra visszaállítás után. Így 2-3 naponta felugrik, hogy frissítés van (197-es), amit nem engedek.
Pedig nem egy hete tettem vissza a 8.0-t, hanem január elején.
Remélem így is marad. -
-
robee19
tag
válasz
#49913699 #24990 üzenetére
Nem tudom, de most lőttem próbaképpen egy a/4-es lapon lévő alaprajzról egy fotót 1m távolságból vibráló neonfény alatt, és nálam ha nem is élesen, de kiolvasható szinte a legkisebb felirat is. Szerintem az utóbbi képed hibás. Vagy belemozdulsz, vagy koszos a lencséd. Ennél azért fényévekkel jobb képet csinál 9es rendszerrel is.
-
bandigyerek
senior tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#49913699 #24889 üzenetére
Egyébként tényleg, valami brutál gáz képeket lő a mate 10 pro mostanában, én nem olyan rég egy keresztelőn ezzel fényképeztem és szinte az összes egy hányinger lett. Biztosan lehetett volna jobb is, ha eltökölök a beállításokkal, de a legtöbb telefonom zsebből előkapva mindig tudott elég frankó, mármint mobilhoz képest, lőni 10.ből 6-7 képet. Ez a fos most egyszerűen képtelen erre...Kíváncsi vagyok az s10 mit virít majd.
-
Schweini
tag
válasz
#49913699 #24827 üzenetére
Igazság szerint én úgy vagyok vele, hogy ha nap végére 60%-on van az akksi, akkor is felrakom töltőre, mert kitudja másnap mire kell, vagy mire nem. Sosem szoktam kicentizni, hogy na még holnapra pont elég amennyin most van.
Olyan meg még sosem volt, hogy nem bírta ki nap végéig. (Max amikor 6 órát ment a navigáció.) -
golyós
addikt
válasz
#49913699 #23897 üzenetére
Ez király, nekem 3 hét Pite után sikerül folyamatosan ehyre szarabb időket hozni, ,ég gyengébb lett mint Oreo-n.
1nap 13óra aksi, 3óra 14 perc SOT, 27%-on vagyok.
1 hétig volt jó, azóta napról-napra rosszabb.A kameránál viszont én is észrevettem, hogy beltérben sokkal rosszabb. A kijelzőn tök jó, elkészűl a kép és sokkal sötétebb mint amit elötte mutatott. Ez az új kamera szoft sem tetszik, szerintem a régi jobb volt.
A rendszer többi részével nincs gondom, nem bántam meg a váltást, de több Huaweit nem hiszem, hogy veszek. ( értéktartása nulla, kamera túl van hypeolva, szerkesztéssel baromi jó képek készíthetők, de "zsebből lőve" 10-ből 5 kép kuka, elmosódik, életlen. Az aksit ,eg szintén nem tudom elfogadni, hogy ilyen különbségek vannak. Sokunknak 4-5 óra, másnak 8-9 óra . Értem én, hogy felhasználói szokások, de ez sok különbség.
7 program van automata indításon, az összes kézin, lerakom a telefont az asztalra és láthatóan merűl a semmittevésben.)
A frissítési bohózatról nem is beszélve.Illetve ha veszek akkor megjelenés után 1 évvel , több mint féláron. Gari úgy is 2 év.
-
PQ
csendes újonc
válasz
#49913699 #23451 üzenetére
Igazából az a gond, hogy ha az egyik érték láthatóan hülyeség (lehet, hogy csak a hardveresnek nevezett merülést méri?), akkor miért bízzak a másikban?
Valójában a gyorsan változó értékek (az akkor még csak 3 hónapos telefonnál) annyira frusztráltak, hogy úgy döntöttem nem idegesítem vele magam. Ha nagyon romlik az akku, azt úgyis észre fogom venni...
Csak a most újra felélénkült beszédbe dobtam be a programmal való tapasztalatomat érdekességként. -
PQ
csendes újonc
válasz
#49913699 #23445 üzenetére
Engem viszont nem győzött meg. Igaz valamikor szeptember-október táján volt feltelepítve.
Azért amikor a teljesen feltöltött akksi lemerül 12%-ra és ez a progi szerint 1690mAh fogyasztás, amire 3414 mAh-t kell tölteni, hogy tele legyen, az érdekes.És az alatt a pár hét alatt szerinte az elején még 4200 mAh környéki kapacitásom leesett 3900 alá...
-
PietroxX
csendes tag
válasz
#49913699 #23445 üzenetére
Arra nem gondoltál, hogy az alkalmazás a használati adatokból számolja vissza az aksi kapacitást? Felteszem a kérdést, az app hozzáférhet olyan hardware adatokhoz minden telefonon ami valahogyan kiolvassa az akármit? Ha ez lehetséges lenne azon azért elcsodálkoznék.
-
jézusom
addikt
válasz
#49913699 #22166 üzenetére
Egy átlagos telefonnál oké az átlagos képesség, egy zászlóshajónál nem
Más márkánál a csúcskészülék tudja a 4k60 fpst. 1080p@60-nál meg nincs képstabilizátor, és amúgy a folyamatos fókuszállítgatás elég idegesítő, a semmit próbálja lekövetni a fókusz, össze-vissza állítódik. Inkább lenne valami random beállított, de folyamatos szar fókusz.
Azért a lassításos videókból csináltam jókat, de úgy, hogy a tárgy, nem nagy térben mozog, ez mondjuk kertben kutyákkal nehéz.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#49913699 #21100 üzenetére
Ez a lényeg, 330 ezerért dobjanak már piacra egy frankó telefont és ne döcögjön (laggoljon) alatta a rendszer, ne rosszabb legyen, ráadásul hallhatóan is a dac, hanem jobb az m10p-nál csesszék meg, javítsák már ki a gyenge bt kapcsolatot, mert ez is csak náluk van, a beígért számok meg ne jóval kevesebbek legyenek, gondolok itt az antutu 360 ezer beharangozottra, ehelyett épphogy gyorsabb lett az "elavult" 845-nél. 3 hónap múlva kijön az új exynos, illetve 855 több telefonnál is és a 400 ezer körüli értéket karmolják. A fotós képességek semmivel nem jobbak, mint bármelyik mai, vagy 1-2 éves flagsip telefonoknál, az meg külön durva, hogy a 4K 60fps-t miért nem tudja röhögve egy kirin 980? És most teljesen mindegy, hogy az antutu mit mutat, mert az m10p is kb 210k körül dob és gyors, mint a barom, jó üzemidővel, főleg a 157 után, de amit ígérgettek, azt tartsák már be.
Mint írtam is, rendszer sebességben az m10p-nél nem gyorsabb, sőt. Csak pár játéknál volt, hogy előbb, talán 1-2 másodperccel betöltött...A kijelző meg hab a tortára, hogy az egészet összecsapták, hogy elsők legyenek. Mert az botrányszagúnak érződik nagyon is...Ezt a 330 ezres árat is valahogy úgy érzem, hogy a legtöbbet kérjük el érte. de mégis maradjunk a samsung (note9) alatt, valahogy így jöhetett ki az ár. Ezek után azt mondom a note 9 árához viszonyítva, ami tényleg jól kiforta már magát, az m20p max 279 ezer körül kellett volna indulnia...Sajnálom, mert egyébként tényleg jó telefon lehetett volna, de így ez most számomra felejtős, írom ezt úgy, hogy kijelzővel nálam nem volt gond, ami nekem a ritka boe volt. Öcsémmel együtt vettük rendeltük, kaptuk meg és az öve is boe, de neki megfelel a készülék...
Talán a legelső szállítmányok között voltak a boe kijelzők, aztán a következő már csak lg. -
bandigyerek
senior tag
válasz
#49913699 #21094 üzenetére
A sima hátlapi ujjlenyomat olvasó is ilyen béta szarnak indult, most meg sokan még aludni sem tudnak nélküle. Ez lesz a kijelző alattival is. Pár év, és azon megy a sírás, hogy még mindig az a régi szar van. Ez meg úgy működik, hogy ha valamiből ezret kell gyártani, az drága. Ha 10 milliót, akkor olcsóbb.
-
válasz
#49913699 #21094 üzenetére
Kipróbáltam, szerintem elég jól működik a Mate 20 Pro ujjlenyomat-olvasója, jónak tartom, hogy meglépték, legalább tesztnek be új dolgokat az újabb szériákba és nem a semmire emelnek árakat.
A fólia engem nem izgat, sosem teszek külön a telefonjaimra, amelyik telefonon van gyárilag és elég jó, azon rajta hagyom - így tettem a Mate 9 és a Mate 10 Pro esetén is, meg régebben az Xperia Z-nél, viszont ezek kívül vagy 30 telefonom messziről sem látott külön védelmet -, amúgy mellőzöm - ahogy a fix tokokat is - és nem szokott problémát okozni, mert amúgy vigyázok a cuccaimra és sikerül akár hosszabb távon is karc és sérülés nélkül megőrizni az állapotukat.
Ha nem szeretném a változatosságot és nem Note9-re váltottam volna a Mate 10 Pro-ról, akkor mindentől függetlenül a Mate 20 Pro lett volna a közvetlen utód, akár még a kijelzős probléma mellett is, szükség esetén persze addig cserélgetve, amíg egy jó BOE kijelzős került volna a kezembe. -
válasz
#49913699 #21083 üzenetére
Nem azzal van gond, leginkább a kijelzőt gyártó beszállító sara lenne ez, de a levét persze a Huawei issza meg - joggal, hiszen senkit sem kell érdekeljen, miért a hiba, Huawei készülékről van szó és ennyi -, ha mondhatni vakon megbízott olyan gyártóban, ahol a kijelzőkkel korábban is probléma volt, de remélem, végleg tanul ebből minden gyártó.
Azért látszik, hogy a Mate 10 Pro kijelzőjét még a Samsung adta.
Mondjuk nem igazán értem, miért van mostanság olyan sok probléma a kijelzőkkel, az iPhone X esetén is csak most, bő egy évvel a megjelenés után ismerte el hivatalosan a gyártó az eddig sokak által panaszolt - az érintés érzékelésével kapcsolatos - problémát és lépett végre mérvadóan az ügyben. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#49913699 #21083 üzenetére
Ezt itt most nagyon elqrták. Bárhol a neten ezt olvasni, ettől visszhangos minden fórum. 10-ből 7-8, ha nem több embernél jelentkezik néhány nap, vagy azonnal a hiba. Bár nem robban(t), de ez nagyon kezd egy NOTE7-re emlékeztető botrányszagra emlékeztetni/kialakulni.
Sajnos ez a márkának és vele együtt az összes huawei készüléknek is be fog karmolni negatív irányban. :/
Mindennél fontosabb a brutális bevétel, mint egy készüléket kitesztelni, de ez a trehányság most rendesen visszanyal....sajnos. -
törölt tag
-
Aryon87
félisten
válasz
#49913699 #20343 üzenetére
Ebben egyetértek. Nekem is ment határesettel az egykezes tevékenység, de volt mikor kellett a 2 kéz is.
Más: U11 telefonomon kipróbáltam a light manager appot, mivel csak 2 értesítési színt tud, gondoltam a nem fogadott hívásokra legalább beállítom a pirosat (nem kacag, sajna ez ezt tudja csak, piros és zöld).
Nem is ez a lényeg. Nézzétek meg (már aki használja), hogy mi történik, ha a váltakozó módról átváljátok képernyő módra? Mert elvileg ez megfelel az AOD-nak is, de a kijelzőt járatja (legalábbis nálam, mert képernyőképet enged és az értesítési sávot is engedi lehúzni, de a telefon zárva van).
Alaposan be kell állítani, és elvileg az összes értesítést megjeleníti, csak nem tudom, hogy a saját ikonokkal, vagy az appnak a saját ikonját használja a beállított színekkel. Egyedül az akkuszázalék megjelenítése nem opció. -
mirci18
addikt
válasz
#49913699 #20176 üzenetére
Ennyi.
Anno az Lg g5-öt 2016 decemberében a Telekomnál vettem 100 e Ft-ért. Míg mások megvették akár 1-2 hónappal előttem 150-ért is.
Szerencsém volt készlet kisöprés volt.
Nem kellett a kutyának sem.
Most 45 e Ft-ért kiszállok belőle áron felül mivel gariban kicserélték a teljes telefont vadiúj null kilométeres alkatrészek akksi kijelző van benne.Most a mate 10 pro-ra véletlenül akadtam rá. Két hétig hezitáltam megéri e a 106 e ft-ot a Telekomnál.
Persze megérte de aki drágábban vette ettől meg verhette falba a fejét.
Ilyen a világ ha van pénzed vedd meg a telefont az elején de mindíg érdemes kívárni.
-
válasz
#49913699 #20153 üzenetére
A Mate 10 Pro esetén is a "túlszaturált" mód van alapértelmezetten beállítva és legtöbben úgy is hagyják és használják, nem kapcsolják át normálra.
A Samsung a Galaxy Note 4 óta - ami nem mostanság volt - teljesen színhelyes kijelzőket tesz a csúcstelefonjaiba: [link] -
-
TomPack
őstag
válasz
#49913699 #19145 üzenetére
Nagyon könnyű megszokni az oldalról vagy alulról besöprést, utána már nem is akarsz mást.
Én csak ezt az egy funkciót hiányolom a telóból.
Marhára kézreáll, ha elfordítod a fejed, akkor is tudod kezelni, nem kell egy gombra/kapcsolóra koncentrálni. Ma már annyira alapnak kéne lennie a gesztusvezérlésnek, mint a galériában a kétujjas zoom-nak fényképnézés közben. Mennyivel kényelmesebb, mint két nyilat nyomkodni a pálcával mint anno a Windows CE-n! -
-
válasz
#49913699 #18652 üzenetére
Hát én nem tudom, hogy lehet ennyit foglalkozni az akksival, nem életszerű. Este mikor lefekszem az ágya mmellett van fixen bedugva a töltő, feldugom ekkor kb 40-50%-on van használattól függően, reggel meg leveszem. Esetleg még a munkahelyemen tudnám földugni, de minek, mikor 80-90%-on van, és ez az egy USB-C töltőm és kábelem van amit adtak vele, és azt meg húzgáljam ki az ágy mellől, tegyem be a táskámba, stb, nem életszerű a kibírja a napot.
-
válasz
#49913699 #18597 üzenetére
Nekem nem fogyaszt többet mostanság, mint korábban, de sosem volt egy kimondottan takarékos alkalmazás, ezért más alkalmazásokhoz és folyamatokhoz nem szoktam hasonlítani.
ΞΔGLΞ: Nem ilyen telefonon ugyan, de régebben a feleségem panaszkodott - és több kollégája is, más és más gyártójú készülékekkel -, aztán a cég átment - egyéb problémák miatt is - a Telenortól a Vodafone-hoz és a hibák megszűntek.
-
mirci18
addikt
válasz
#49913699 #18477 üzenetére
Klaya1986,beyruth82,kali tisztában vagyok vele hogy 4 óra sot még kevés.
De jelenleg 1 napja van a telefon bekapcsolva.
Eddig kétszer raktam tegnap töltőre azóta még nem kellett s ez nagy szó.
Annó mikor Lg G5-öm volt az átlagnak 4 óra SOT idő volt nekem 2.5-3.
Én facebook-ot messengert használtam meg AOD kijelzőt így fogyasztotta.Szerintem itt is az viszi el a legtöbbet.
HA 1-2 hét múlva nem lesz jobb üzemidőm 4 óra SOT időnél majd kérdezek de addig az is nagy szám hogy több mint 26 órája nem töltöttem a telefont. -
válasz
#49913699 #18477 üzenetére
Nem feltétlenül az, ha más feltételekkel használja (fényerő, beállítások, szinkronizációk, környezeti tényezők...stb.), ahány felhasználó, annyira változó a dolog, ráadásul neki még be sem állt a rendszer, nem tanulta meg a használati szokásait.
Nekem is van, hogy sokat tud, máskor meg kevesebbet, mert sokkal többet vagyok erős fényen, ahol az automatika jóval feljebb nyomja a fényerőt, illetve gyengébb a térerő, többet használom a kamerát...stb.mirci18: LG nagyon ritkán van a kezemben, így ahhoz max a netről tudnék keresgélni.
-
válasz
#49913699 #18182 üzenetére
Szia,
Úgy lett nagy(obb) fogyasztó, hogy nem használod többet, mint korábban?
Mert ha használva van rendesen, akkor mindig is megkéri a magáét az akkumulátorból, nem a legtakarékosabb böngésző - viszont más böngészők közül amelyik kevesebbet fogyaszt, azt összességében nem tartom olyan jónak, ezért nem cserélem le.
Néhány dolgot érdemes lehet kikapcsolni, ha nem használod azokat, például a webhelybeállításoknál a tartózkodási helyhez történő hozzáférést, valamint az adatvédelemnél a használati és hibajelentések, továbbá a segítség a biztonságos böngészés továbbfejlesztésében opciókat, vagy akár a webhelybeállításoknál a szinkronizálást a háttérben.
Utóbbit én nem kapcsoltam ki, de a többi említett opciók mellett az adatvédelemnél a biztonságos böngészés és a nincs nyomonkövetés kivételével egyik sem aktív, mert nincs azokra szükségem, így viszont nincs feleslegesen ténykednie. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#49913699 #18117 üzenetére
Miért lett volna poén? Pontosan azért írtam, mert nem kesztyűs kézzel bántam ezekkel a mobilokkal.
Csak épp nem vigyáztam úgy rá, mint a m10pro-ra, mégsem lett egyiken sem ki...szott mikrofasság.
Ha leejtik, akkor törik, de én nem erről írtam. Az megint más, note 8-cat leejtettem, tört is xarrá egyből, kijelző cserélve lett jó drágán mondjuk, de ennyi. Mikrokarc sosem volt rajta... -
TomPack
őstag
válasz
#49913699 #17962 üzenetére
Igen, megvettem a Pro-t, mert azzal három bar-t lehet beállítani. Nekem kétoldalra van beállítva a vissza-parancs, alulra pedig felfele húzással a home. És felfelehúzás-megtartásra pedig a futó alkalmazások listája.
ADB-parancssorral lehet kikapcsolni a gyári navigombokat, hogy a felfelé húzással ne jöjjön elő. Az appban van erre egy leírás. -
törölt tag
válasz
#49913699 #17662 üzenetére
Egyébként félelmetes a média manipuláló, befolyásoló hatása. Ez a mesterségesen gerjesztett elavulas. Már nem az első embertől olvasom, hallom, hogy több 100 ezres csúcs készülékre (nem csak telefon), amiben a gyártó szinte maximális tudása benne van, úgy gondolnak, hogy már régi, elavult. Csak azért, mert tolják a gyártók az emberek szájaba az újat, lassan már fél évente.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#49913699 #17479 üzenetére
Nálam 24/7-ben megy a wifi, bt, gps, nfc, folyamatos szinkron és elég sok beszélgetés, emiatt nem tudom, hogy sot-ban mit tudna ezek nélkül, mert nekem max 2, ritkán 3 óra szokott lenni...Meg, nyilván az 5ghz is jobban eszi az áramot.
Csak annyit tudok mondani, hogy egy reggel 5-kor levett töltőről ezt a készüléket ritkán kell rátennem délután 5-kor újra tölteni, mert bírja a többivel szemben. 148 óta még jobb lett.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#49913699 #17469 üzenetére
Durva...
Ezt most nem rossz indulatból írom, félre ne értsd, de ehhez már tényleg rengeteg szabadidő és főleg függőség kell, hacsak nem azt tesztelted, hogy mennyit bír a készülék, mert akkor tárgytalan az egész hozzászólásom.Mert ez másképp nem jön ki, csak ha (szinte kisebb megszakításokkal) folyton rajta lóg a készüléken a tulaj, bár azt írtad 34 óra már benne van a töltés óta. Hát ezt nem tudom, hogy hoztad össze ennyi SOT-tal.
Nekem fele ennyi időm nincs...mármint a készüléket baszkurálni, a legtöbb aksi időt a beszélgetések viszik el. -
bandigyerek
senior tag
-
válasz
#49913699 #17161 üzenetére
Szolgáltatója és az előfizetés milyensége válogatja, valahol lehet halmozni (szinte korlátlanul) a hűséget, máshol meg nem, vagy csak néhány hónappal előrehozott lehetőség adott.
beyruth82: A Telekomnál nincs ilyen, előfizetést meg át sem írnak addig, amíg ahhoz törlesztő vagy más aktuálisan befizetendő tartozik.
-
válasz
#49913699 #17141 üzenetére
Hasonlóképp vagyok ez az első telóm amit részletre vettem.Szerintem is teljesen rendben van és a frissítések is jönnek folyamatosan.Foglalkoznak a telefonnal szerintem.Nekem sem volt még telóm ami 3-6 hónapnál tovább megvolt állandóan cserélgettem őket de ezt most megtartom jövő novemberig
-
spanyoll
addikt
válasz
#49913699 #17141 üzenetére
Meg szerintem nem lesz érdemi újítás 2 éven belül,amit hétköznapokban a felhasználó ki is használ.
Na igen, ez az én bajom. Vennék én új telefont, ha olyat hozna amitől eldobom az agyam. Közben meg igazából szerintem nincs új a nap alatt és még mindig ellennék a régi szifon 5s-emmel ha nem lettem volna olyan hülye, hogy hajt a mohóság meg az új telefon szaga
-
válasz
#49913699 #17040 üzenetére
A gyakorlatban is van, ha kihasználásra kerülnek a többletek, jobb adottságok.
A feleségem nem pro felhasználó ilyen tekintetben, meg neki csak View 10 lett - ami több tekintetben is szerényebb, mint a Mate 10 Pro - a Honor 8 után, de még úgy is örömmel sorolta, hogy ez is jobb lett, az is jobb lett, holott nem különösebben szokott ilyesmivel foglalkozni, ha nem szembetűnő az eltérés. -
válasz
#49913699 #17033 üzenetére
Az árkülönbözet sok másban is rejlik, mint a felsoroltak és az elsőre látható/tudható specifikációk, mint a nagyobb tár, több RAM, erősebb SoC...stb., de azokat nem mindenki veszi figyelmbe, pedig attól még adottak: IP67 védelem, dual 4G és dual VoLTE, jobb antennázás, jobb és gyorsabb 4G(+) modul, jobb és gyorsabb wifi modul, jobb bluetooth modul, jobb és több műholdat támogató GPS, gyorsabb USB, HDR10 és még lehetne sorolni, valamint itt adott a háztól házig szolgáltatás is.
-
válasz
#49913699 #16161 üzenetére
Szia,
A beégést nem tudják sajnos kiküszöbölni a gyártók, ez a technológia velejárója, az viszont használati mód és szokások függvénye, hogy valaki mikor találkozik vele, illetve megtapasztalja egyáltalán, vagy sem.
A legnagyobb ellenség ilyen tekintetben az állandó vagy gyakori maximum/magas fényerőn történő használat, illetve a statikus elemek használata a kijelzőn, ez hatványozottan igaz a külsős témák és bizonyos nem gyári alkalmazások esetén, ahol még a meghatározott színeket sem veszik annyira figyelembe.
A fentiek függvényében, valaki néhány hónap után már láthatja a beégést, pláne ha direkt keresi - esetleg csak specifikus alkalmazással és csak bizonyos külön színt megjelenítve, de általános használat során így nem veszi észre -, más meg egy évesen vagy később sem.
Ráadásul van egy szint, ami még nem is igazi beégés, mert ha egy ideig más színeket kap a telefon, változtatva van a téma...stb., akkor regenerálódik.
Nálam például semmi nyoma beégésnek 6 hónap után sem. -
Aryon87
félisten
válasz
#49913699 #16161 üzenetére
Tipushiba nincs, ami gondok voltak, javitottak oket. Az Amoled jellemzoje sajnos elkerulhetetlen, elso voltam a topikban akinek beegett a kijelzoje (3 honaposan), mostanra szepen latszik az also navisor mar feher feluleten is, nemcsak kek es szurke szinnel (6 honapos a telo)
Ezt az egy kellemetlenseget leszamitva remek telefon, tudomasommal szervizben sem volt senkinek (talan 1 tagnak), valamint a szervizben ugyis javitjak garancialis kereten belul (merem remelni, nem volt meg erre pelda, en majd decemberben javittatom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Dell notebook topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Konteó topic
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest