Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• P1eTr0

aktív tag

Némi hezitálás után nekem is felkerült az új felület. A bizonytalanságot az itt olvasottak adták, de végül úgy voltam vele, próbáljuk ki.

Egyelőre csak 1 napja használom így a telefont, ami emlékeim szerint most lesz 4 éves, tehát az akkumulátor is ennyi idős benne. Nekem a két SIM-es verzióm van. Folyamatos mobilnettel a mai napot kényelmesen kibírta, de ma nyomkodtam is rendesen, illetve képeket is csináltam vele.Többen írtátok, hogy úgyis "megtanulja" majd a dolgokat, szóval nem izgulok.

Az értesítősáv újítása szerintem megszokható. A felület pici módosításai nekem tetszenek (igaz ez szubjektív dolog...). A kamera beállítások valóban csökkentek, de azon gondolkoztam, hogyha minden esetben a legnagyobb megapixelt társítja a képarányhoz, akkor igazából nem akkora gond (jó, persze helytakarékosság szempontjából nem előnyös).

A töltésnél eddig nem vettem észre (így nem tudom, hogy új feature-e), hogy volt olyan beállítás, hogy csak 80%-ig tölti az akksit, aztán felhasználói preferenciák alapján tölti tovább a maradékot. Ez tetszik.

Egyébként én örülök neki, hogy valamennyire foglalkoznak még ezzel a telefonnal. Tervezetten egy akkumulátor cserét majd el fogok végeztetni valamikor rajta, mert nagyon szeretem. Vannak kisebb hibái, de bízom benne, sokáig tudom még használni :)

Az EMUI 12-vel pedig még ismerkedem és gyűjtöm a tapasztalatokat.

Apropó, egy kérdés. A hívó félhez rendelt kép nagyságán nem lehet valahogy növelni (nem külső program segítségével), hogy ne csak egy kis körben látszódjon?

Normális vagyok. Megmondták a hangok is.

Új hozzászólás Aktív témák