- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubaaa
aktív tag
Sziasztok. Tegnap óta én is gazdája lettem ennek a gyönyörű készüléknek. Már majdnem belaktam,de apró cseprő dolgokba mindig belefutok a használat során,így biztos lesz még mit állítani.. Extreme Digitalból vettem,bele is pakoltam a telenoros,és vodás kártyákat,jött is egyből a frissítés 150re. Azon viszont meglepődtem hogy a bekapcsoláskor már 145 volt rajta. Végig olvastam a topikot,és az összefoglalót is,de egyből lenne is pár kérdésem.
Ha üzenet érkezik,az értesítési sávban megjelennek számok,a szolgáltatók mellett. A honor 7 nél kis ikon jelent meg,kis viber,kis facebook,kis gmail egymás mellett. Itt be lehet ezt állítani valahogy?
A másik mikor tárcsázok a körnél nem jelenik meg semmi,így ha nézem a kijelzőt nem látom hogy felvették e,a réginél forgott egy kis karika míg csengett..
A harmadik pedig gyári témával kapcsolatos. Amit használtam a honoron,sajnos nem találom sehol. Pedig annak voltak a legszebb ikonjai. Back light névre hallgatott. Tudtok esetleg olyat ahonnan le lehetne tölteni?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Társasjáték topic
- Gitáros topic
- BestBuy ruhás topik
- Ukrajnai háború
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Poco X6 Pro - ötös alá