Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz kcsa #347 üzenetére

Hát csak ismételni tudom magam. Ezzel a készülékkel én nem tapasztaltam wifi gondot. Értem, hogy a P10 tudott ilyet, de ezzel az egész lakásban van jelem, de még lent a parkolóba is, pont úgy, mint a J5 2016-tal.

Azt is értettem már az fórum elején is, hogy ez a SOC nem a csúcsok csúcsa. Pont annyira érdekelt, mint a J5-nél, amikor vettem. Semennyire. Engem a GYAKORLAT érdekel. Márpedig a gyakorlatban a telefon flottul működik, minden azonnal történik, amire rányomok. Fényképezésnél azt hittem először, nem érzékelt a kijelző, pedig de. Olyan sebességgel történt a fényképezés, hogy nem volt látható jele. A flagshiphez szokottaknak ez biztos nem újdonság, de nekem új volt.

A hiányosságok lekicsinylése pedig teljesen egyértelmű. Ha a hiányosságok nekem számítanának, nem vettem volna meg ezt a cuccot. De nekem ez nem számít,mert használatakor nem érzem az ac wifi hiányát, nem érzem a SOC hátrányát, nem használok NFC-t. Ezért számomra ezek a hiányosságok kicsinységek az előnyökhöz képest.

Ennyiből mondhatnám, hogy miért kicsinyled le a telefon erősségeit? A 6 colos képernyővel, hazai garival kombinált 64 gigás tárolót, amit jelen pillanatban 100ezerért más nem ad? Vélhetően neked ezek nem számítanak, míg az ac-s wifi meg a SOC igen. Semmi baj ezzel, bizonyára ezért használsz másfajta telefont. De vannak emberek másfajta igényekkel, akiknek meg pont ez a telefon jó.

Ezt egyébként úgy hívják, a másik ember másfajta igényének, gondolkodásának az elfogadása.

Új hozzászólás Aktív témák