Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát csak ismételni tudom magam. Ezzel a készülékkel én nem tapasztaltam wifi gondot. Értem, hogy a P10 tudott ilyet, de ezzel az egész lakásban van jelem, de még lent a parkolóba is, pont úgy, mint a J5 2016-tal.
Azt is értettem már az fórum elején is, hogy ez a SOC nem a csúcsok csúcsa. Pont annyira érdekelt, mint a J5-nél, amikor vettem. Semennyire. Engem a GYAKORLAT érdekel. Márpedig a gyakorlatban a telefon flottul működik, minden azonnal történik, amire rányomok. Fényképezésnél azt hittem először, nem érzékelt a kijelző, pedig de. Olyan sebességgel történt a fényképezés, hogy nem volt látható jele. A flagshiphez szokottaknak ez biztos nem újdonság, de nekem új volt.
A hiányosságok lekicsinylése pedig teljesen egyértelmű. Ha a hiányosságok nekem számítanának, nem vettem volna meg ezt a cuccot. De nekem ez nem számít,mert használatakor nem érzem az ac wifi hiányát, nem érzem a SOC hátrányát, nem használok NFC-t. Ezért számomra ezek a hiányosságok kicsinységek az előnyökhöz képest.
Ennyiből mondhatnám, hogy miért kicsinyled le a telefon erősségeit? A 6 colos képernyővel, hazai garival kombinált 64 gigás tárolót, amit jelen pillanatban 100ezerért más nem ad? Vélhetően neked ezek nem számítanak, míg az ac-s wifi meg a SOC igen. Semmi baj ezzel, bizonyára ezért használsz másfajta telefont. De vannak emberek másfajta igényekkel, akiknek meg pont ez a telefon jó.
Ezt egyébként úgy hívják, a másik ember másfajta igényének, gondolkodásának az elfogadása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest