- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
De azt hiszem fölösleges, hacsak tölt, majd valami jó tokot kap! Ha valaki tudna valami jó tokot hozzá? Kérem linkeljen! Köszi
Üdv. Feri!!
-
batabe
senior tag
-
Nara19
aktív tag
Visszaolvastam egy kicsit a fórumot, vicces volt.
Néhány száz oldalanként újrarágjuk a töltő, autóstöltő, tok, fólia, dokkoló témát.
A megnyugtató az, hogy a válaszok nagyjából megegyeznek -
Frusztréthy
tag
Hi, everybody!
A TVgo live app-ot emlitette valaki itt a napokban, erre ráharaptam, de... Nem valami ragyogóan fut. Most upgradelte a fejlesztoje, erre eltunt a Duna tv, stb. Latom, hogy valami Vitamino plugin is kell, egyet letöltöttem találomra, mivel mind Arm procikra íródott, az Ideos pedig Snapdragon. Any idea?
Más: filmet akarok filemanagerból nyitni (avi) erre ismeretlennek velemenyezi. Egyebkent meg megy.???!! Normális???!!
Facts are stranger than fiction.
-
Frusztréthy
tag
Pardon. Vitamio. Mármint a plugin.
-
dionaea
őstag
miért tokot hol lehet venni?
Ez a samsungos dokkolós billentyűzet vagyalmi kegyetlenül jól néz ki kár hogy nincs tabunkra hasonló e miatt nagyon mérges vok a huawei re.
-
Cindercone82
tag
Üdv!
Valaki nem tud olyan progit amivel az Eurosportot lehet nézni rendesen?"Minden bonyolult problémának van egy egyszerű, világos és rossz megoldása. "
-
napocska2
senior tag
válasz Frusztréthy #8758 üzenetére
Szia! Nálam a Vitamino ARMv7+Neon plugin települt, amikor feltettem ezt a TVGO live-ot. Ez a tabinkhoz való, így nincs miért aggódnod.
-
Bela52
tag
válasz Frusztréthy #8758 üzenetére
Én is a TV -Go Live használom. nekem a tv 2 nem jön be. Eurosport ,az engem is érdekelne.
-
Frusztréthy
tag
válasz napocska2 #8763 üzenetére
Kösz. Ezzel hajtok én is.
Még a gyári billentyűzettel kinlodok, hol bejonnek az ékezetek, hol nem. Rapszodikus. Letöltöttem a SlideIt keyb. erre vmi üzenet arrol regel, hogy ezentúl minden mozdulatomat követik majd. Vicc ez?
Az Opera Mobilhoz szoktam. Most az update után megint nem lehet full screent produkálni. Plusz crash, crash, crash. Frustrating.
Ami viszont finom az a hang. Sennheiser CX-270 ÷ SRS WOWHD = nirvana
[ Szerkesztve ]
-
napocska2
senior tag
válasz Frusztréthy #8767 üzenetére
Én az SPB TV-t csípem a legjobban, azt használom a legsűrűbben. Wi-firől tökéletes. Hajnalban ha felébredek, be a füles, DunaTv elindít és garantált a szundi. Szó se róla, lehetne több magyar csatornája, de ez van.
[ Szerkesztve ]
-
molnartom
aktív tag
ITT [link]
is van egypár adó, köztük magyar is. -
noxika72
tag
Sziaszok!
Látom újra előkerült a TV téma.
Engem sem hogy nyugodni a dolog, és nekiálltam keresgetni olyan usb-s tv tunert mint amit a pdaplus-os([link]) leírásban ajánl a szerző. Hát mondanom sem kell nem találtam. Már fel is adtam a dolgot, mikor is átmentem a szomszéd irodába, és csak megkérdeztem nincs véletlenül egy USB- TV tunered, és előhúzott a fiókból egy külsőleg ugyanolyat mint amire szükségem lenne (ekkora malacot)
Gyorsan szét is pattintottam mi is lakik a burkolat alatt, tényleg majdnem ugyanaz csak a tuner chip más de a leírás szerint azzal is megy csak néha szakadozik.És akkor jönnek a megfelelő programok, azaz egy script-et kell lefuttatni, de nálam csak hibát jelez és nem csinál semmit.
Ha valaki ért ilyen script futtatáshoz akkor a segítségét kérném.
Bár gondolom sok elrontani való nincs benne, ha csak másolom és beillesztem, de úgy néztem mintha a szükséges könyvtárakat sem tudja létrehozni. -
hackeeeee
Jómunkásember
Megjelent az Angry Birds Space!
Véleményem szubjektív...
-
Nara19
aktív tag
Megjött a 2. Slim tokja is: (Folio Stand Leather Case Pouch For HuaWei IDEOS S7 Slim (190562474516) ) e-bay.
Fehér színű és a 15. napra érkezett meg. -
Bela52
tag
Űdv mindenkinek. Vettem egy OTG kábelt, Olvasom a 1sz old, bakter úr leirását,hogy telepiteni kell hozzá a Q5 usb memory stick managert,zippet. Letöltöm ,kicsomagol, telepitem a sd kártyára, de nem tudom föltelepiteni a tabra,mert nem találok inditó filét.Rootol va van a tab.Vagy recoveryböl kell telepiteni? Vagy van valami más megoldás is? Hogy tudjam használni a otg kábelt? Segitsen valaki legyen szives.
[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
Ha zippet töltöttél le, akkor nem voltál elég figyelmes, mert a q5 usb memory manager egy .apk filet tölt le, épp az imént ellenőriztem neked. Az pedig a program telepítője, semmi trükk nincs a telepítése körül.
[ Szerkesztve ]
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
bakter24
őstag
-
V.Stryker
nagyúr
Ha valakit esetleg felizgatna, akkor szeretném jelezni, hogy a tescoban - esetemben a Köki Centerben - van 2,1A-es autós töltő cirka 1700 forintért. Két usb kimenete van, az egyik 2,1A, a másik 1A-es. Ha kéritek csinálok fotót. Gondolom érdekes lehet a rendelt kábelek miatt.
-
-
bakter24
őstag
Tévedsz. Amit belinkeltem, az egy .apk fájl. Ha fölé viszed az egeret, magad is láthatod alul a statusz-sorban. Mivel szeded le, hogy zip lesz?
http://android.gval.biz/download/Q5_USB_Memory_Manager.apk
Ezt linkeltem korábban is.
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
-
dionaea
őstag
nem is zip ben szedi le de no para. pl totalcommanderrel át kell nevezni .apk ra és már mehet is a móka
-
tobias40
veterán
E-mail beállításoknál mit tegyek hogy ne törölje ki a régi e-mailokat?
Nekem az egy hétnél öregebb méleket kitörli!
Az be van állítva hogy a serverről ne törölje a méleket...Üdv!
-
batabe
senior tag
megjöttek a dokkolók
akit érdekel, a yourtablet.nl-en tud rendelni magának, csak drágán
megjelennek a képek? mert nálam nem mindig... lehet, hogy máshova kéne feltöltenem
[ Szerkesztve ]
S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest