- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlor
tag
ha már aksi:-) a slimünkbe lévő aksiról van valakinek olyan infója, hogy hány töltési ciklust visel el?
-
dionaea
őstag
A sprinkle miért nem megy tab on mikor a wheres my water hibátlanul megy és nagyon hasonló a kettő mindenben. vagy valakinek megy esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
nahajv
csendes tag
válasz tobias40 #8639 üzenetére
Hello!
Mióta nekem is megvan a bill.tokom azóta nekem is nagyon merül.
A tok miatt, mivel az USB folyamatosan kajálja az energit. Ha kihúzod tovább húzza (mármint az aksi).Huawei U8230 + Ideos S7 Slim + Samsung Galaxy Ace + Sony Xperia Sola + Zopo C2 + Homtom HT 20 Pro + Cat S60
-
Smiro
senior tag
Neten lestem OBD2 kékfogas cuccost, direkt Androidra. A motor karakteriszrikáját lehet vele sasolni, főleg a Marketből letölthető progival. Használ ilyet valaki? Működési infóra lenne szükségem bővebben, mint a gyártói. Előre is
[ Szerkesztve ]
-
dionaea
őstag
nekem egyik ismerősöm vett ilyet és teljesen jó mindent ki tud irni viszont a turbo nyomás psi ben van csak, de ez nem nagy dolog. persze ez obdII csatis kocsiknál megy elvileg az obdI is tudja.
Bedugod a csatiba elinditod a torque progit asszem ez a neve és látsz minden adatot sőt hiba kód olvasás és asszem kiütés is megy de ez nem biztos[ Szerkesztve ]
-
Cindercone82
tag
A Marketen/Play-en megnézed akkor a progi leírásánál ott van minden amit szeretnél csinálni vele!
Lehet nekem is be kéne szereznem egy ilyet.
http://www.ebay.com/itm/New-OBD2-ELM327-Bluetooth-CAN-BUS-Scanner-Tool-V1-4-OBDII-/270928345710?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f14967a6e#ht_4909wt_1346
Hoppácska![ Szerkesztve ]
"Minden bonyolult problémának van egy egyszerű, világos és rossz megoldása. "
-
dionaea
őstag
van egy srác bp n aki árulja az adaptert elvileg ki is lehet nála próbálni
http://racing-bazar.hu/alkatresz/elektronika/elm327_bluetooth_multiprotokoll_diagnosztikatab on gyönyörüen megy el lehet rendezni a dolgokat szépen.
Az ebay olcsóbb. lehet ott jobban megéri persze előtte ki kell próbálni az adott szgk n .[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Cindercone82 #8668 üzenetére
Ejj, pedig csak két kattintással kéne kiegészíteni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Cindercone82 #8671 üzenetére
Az nem tud kattintani, mert ki kell másolnia a linket.
Véleményem szubjektív...
-
Bela52
tag
Űdv mindenkinek. Billentyűzetes bőr tokot, autós tartót. hol lehetne venni Budapesten? Ebay ról nem tudok rendelni. Már egy hete keresem de nem találok.
-
Luissimo
veterán
szerdan vagy csutortokon fog szuletni a legkisebb bakter, menetrend szerint, ahogyan azt illik egy ilyen csaladban :-) :-)
-
bizi990
senior tag
Most kaptam meg az S7-et inviteltől. Gyors rátoltam pár progit, de pl Fruits&Fun játéknál 20mp, avid planets, angry bird játékoknál 1-2 perc után újraindul a tablet.
Build number: S7-201w V100R001C180B010
Inviteltől letölthető: S7-201w V100R001C207B015
Melyik szám a fontos, a C vagy a B utáni? Frissítsek? Ez megoldhatja az újraindulást? -
bizi990
senior tag
Ha esetleg még nem volt: B015-ös firmware megoldotta a giroszkóp hibáját (felcserélt tengelyek, fekvőben állónak érzékelt helyzet). Legalább is azokban a programokban, amikben nálam előtte rossz volt.
[ Szerkesztve ]
-
dionaea
őstag
kicsit pontosítanék a hsz emben. sajnos meghülés ellen sok volt a szilva igy a karakterek és a gondolatok kicsit össze kavarodtak.
tehát a billentyűs tokot nem ajánlom, helyette jó lenne dokkolós billentyűzet mint pl sasmungnál. csak sajnos nincs. Az érintő kijelzőn való gépelés megszokható egy jó progival meg király.én az anysoftot használom magyar pluginnal. Így rendes ékezetes billentyű van fent
ezt szerettem volna leírni de nem sikerült sorry -
pusihusi
addikt
Jó reggelt sziasztok, most már énnekem is ilyen ta bocskám lett! Két kérdésem lenne! 1: Videó lejátszó ami majdnem mindent lejátszik. 2: Ha a PC-vel összekötöm egyszer mutatja mind a három tárolót, s utána gondol egyet s csak kettőt, a legkisebb eltűnik! Mit lehet csinálni? Köszi előre a segítséget!
Üdv. Feri!!
-
BalanceR
addikt
válasz pusihusi #8688 üzenetére
Nekem az MX Video player vált be a legjobban.
Mindent játszik, kezeli a felitatokat, a streameket, gyors,szép...Ingyenes.
Az a tár, amelyik eltünik, tartalmazza a slimhez való huawei softvert, szerintem a windowsod nem szereti azt a partíciót...
[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
pusihusi
addikt
Köszönöm mindenkinek
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Az alapszoftver van fent, érdemes-e frissíteni, valamelyikre? T-home, v. Invitelre?köszi
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Köszi sikerült a Hi Sute, de ez csak 30MB, hol a közel 3GB partíció? Nincs
Üdv. Feri!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest