- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
válasz
derce1 #14867 üzenetére
Nekem volt valami hasonló hibajelenségem. Nem tudtam semmit telepíteni se Market-ből, se SD-ről. Agyba-főbe pakolásztam rá a ROM-okat, de semmi nem segített. Volt egy olyan hibajelenségem is, hogy a Beállítások/Alkalmazások-on belül, ahol a telepített alkalmazások méreteit kellett volna megjeleníteni csak ennyi látszódott: "Számolás...." és ez órák múlva is ugyanezt mutatta. Hívtam az Invitelt, küldtek futárt (előtte mindent visszaállítottam gyári állapotra, se root, se recovery, stb.), pár héten belül küldtek egy új slimet (bár lehet, hogy csak az enyémet alaplapcserésen, nem írtam fel az IMEI számát, de a visszaküldöttön fólia volt), azóta megy rendben. Ha 30 napig húznák az eszköz visszajuttatását, akkor az invi elengedi az ahavi bérleti díjadat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged