- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
válasz
derce1 #14867 üzenetére
Nekem volt valami hasonló hibajelenségem. Nem tudtam semmit telepíteni se Market-ből, se SD-ről. Agyba-főbe pakolásztam rá a ROM-okat, de semmi nem segített. Volt egy olyan hibajelenségem is, hogy a Beállítások/Alkalmazások-on belül, ahol a telepített alkalmazások méreteit kellett volna megjeleníteni csak ennyi látszódott: "Számolás...." és ez órák múlva is ugyanezt mutatta. Hívtam az Invitelt, küldtek futárt (előtte mindent visszaállítottam gyári állapotra, se root, se recovery, stb.), pár héten belül küldtek egy új slimet (bár lehet, hogy csak az enyémet alaplapcserésen, nem írtam fel az IMEI számát, de a visszaküldöttön fólia volt), azóta megy rendben. Ha 30 napig húznák az eszköz visszajuttatását, akkor az invi elengedi az ahavi bérleti díjadat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Microsoft Office és Office 365 topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest