Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nothing Ear és Ear (a) - hallgattak a hallgatóságra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz janeszgol #48 üzenetére
Új startup ötlet: olyan szemüveg kifejlesztése ami a beérkező vibráló fénnyel ellenütemben és megegyező erősséggel generál vibrálást így kioltva a beérkező vibráló fényt.
Mivel nem tudod az egész világot rávenni, hogy használjon normális fényforrást, ezért személyes védőeszközként funkcionálna, és elég szép áron el lehetne adni.
Legalábbis én megvenném, ha megfizethető, és tényleg működik.
-
addikt
-
addikt
válasz Atomgeszi #42 üzenetére
Irány a Lidl, kevesebb választék, kevesebb felesleges dolgot vetetnek meg veled
És még talán PWMes világítás sincs.Amúgy, ha sok forrásból érkezik a PWMes fény, az nem egyenlíti ki valamelyest a vibrálást mire a szemedbe ér? Egy Tesco tipikusan olyan hely ahol egyszerre látsz legalább 30 fényforrást.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Én ez miatt egy korábbi munkahelyemen kicseréltettem a neont flicker free LED csőre.
A mostani helyemen pedig flicker free monitort kértem.Én annyira érzékeny vagyok rá, hogyha új helyen interjúzom 1-2 órát, észreveszem, hogy PWMes-e a világítás az irodában.
Ez is egy döntést befolyásoló tényező.
Nem akarok felesleges köröket futni, ha engem akarnak felvenni, hogy azt mondjam, rendben, elfogadom azállást, ha kicserélitek az iroda világítást.Ez egy kis pár fős irodánál működhet, de egy nagy open plan officenál esélytelen.
Részben ezért is hagytam ott az egyik helyet néhány hónap után mert égett a szemem és fájt a fejem a PWMes LED világítástól. Fejfájással nem lehet dolgozni.Viszont amennyiben tetszik a munka és az interjún sem égett ki a szemem, úgy első dolog, hogy a szerződés aláírása előtt közlöm, hogy flicker free monitor kell.
-
addikt
válasz South Velen #24 üzenetére
A CCFL ilyen szempontból jobb volt a szemnek. Aztán átálltak LED megvilágításra és jöttek a viszkető szemű fejfájós emberek.
-
addikt
válasz South Velen #20 üzenetére
Ezek a görbék honnan vannak?
-
addikt
válasz South Velen #12 üzenetére
9T még 100% on is PWMes, ez a leggázabb benne. Legalább 100% on tűnne el, és Oled Saverrel szépen leszabályoznám, de még max fényerőn is vibrál enyhén.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest