- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Google Pixel topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
ok, fejezd ki a véleményed (kulturáltan), ezért fórum ez... de akkor ugyanezt ne csak nekem hanem a másik ~10 usernek is akikkel veszekszel a huwi-topikokban.
A saját véleményét leírta, de a lényegi kérdésre nem reagált ahogy nézem nem linkelt, azaz nincs a marketing-kamuról cikk, amit sokan kifogásoltak már több cikk alatt is. Ha lenne cikk, nem lenne miről beszélni.
Az meg, hogy nem kap plecsnit egy arra nem érdemes teló (márkától függetlenül) azért nem jár vállveregetés, hanem alap egy szakportálon akik adnak a hitelességre.Ugyanazokat a köröket futjuk, részemről le is zárom ezt a témát, amúgyis a márka magát gáncsolja már egy ideje, van elég gondjuk így is.
-
k-adi
nagyúr
Ennél a cikknél se én (ahogy annál a cikknél se amire hivatkozol) írtam be elsőnek (se másodiknak..) a kommentek közé a megnövekedett cikkszám észrevételt, szóval ne engem pécézz ki emiatt.
Az említett konkrét esetről meg ha van MA cikk, linkeld be kérlek mert elolvasnám, sőt ebben az esetben a cikk alá még el is ismerném hogy tévedtem és mégis lehoztátok hírként csak a kereső nem dobta ki nekem.
Viszont ha nincs cikk, mindaddig jogos a jelzés.Ja és az enyém kritika, a trollkodás meg pl. a #3 komment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Xbox Ultimate előfizetések
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest