- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadjak
csendes tag
válasz
colonell #540 üzenetére
Recsegést én még egyszer sem tapasztaltam, mondjuk nem is hajlítgatom a telefont. Kijelző pontosságára meg visszatérve nekem semmi bajom nincs vele kb akkor veszíti el a két ujjas érintést amikor már összeér a két ujjam a kijelzőn. Az meg nem zavar, hogy csak 2 érintést érzékel egyszerre nem szoktam tenyérrel telefonozni. Ebben az árkategóriában szerintem kiemelkedő teljesítményt nyújt ez a telefon.
-
vadjak
csendes tag
Hát nemtudom, hogy csinálod de nekem van még úgy 317 mega szabadon. Ebből kb 500 mega a Dead Trigger 2 játék amit direkt belső tárhelyre tettem fel. Átlag 1 giga mindig szabadon van pedig rengeteg cucc van rajta. Főképrnyőn az egyik oldalon csak játékok vannak 1 az óra stb és még 3 az appoknak. szóval van rajta rendesen cucc.(8 gigás kártya van benne) Probléma nélkül tudok telepíteni az sd kártyára root nélkül.
Navigáció alapból kártyán van az összes többi amit írtál nem igazán hely igényes.
-
vadjak
csendes tag
Nah a mai napon hozta a futár a telefont. Nagyon meglepődtem mennyire jó kis telefon. Semmi akadás semmi fagyás teszi a dolgát ezerrel. Próbaképpen felraktam rá az Asphalt 8-t és a Mass Effect Infilator-t akadás mentesen viszi őket. A belső 4 gb tárhely se zavaró, ha megvan toldva egy memkártyával. Eddig semmi negatívumot nem tudok a telefonról mondani. Kemény 10e Ft-ért Telenor előfizetéssel tökéletes ebben az árszegmensben csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest