- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 7 - nota bene
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Én sejtem mire céloz.
Okés, hogy 35 ezer. De én azt mondom, akkor inkább legyen 45 ezer forint és akkor legyen benne 720p-s videó meg 1GB ram. Puff.
Ergo inkább kiadnék 45-50 ezer forintot egy komolyan komplett és használható készülékért, mint egy félkészülékért 35 ezret. Bár a ramkihasználásban nem tudok nyilatkozni, a régi LGP500-am 512 rammal igencsak belassult időnként. Kellett restartolni rendesen. Bár ez lehet hogy még a 2.2 miatt volt.
Most 1GB-rammal és 2.3.7-tel vagy 4.1.2-vel semmi ilyesmit nem tapasztalok. -
Dany007
veterán
Teljesen jó lenne ez ha a kamera legalább 720p-ben tudna rögzíteni. Nem értem mért olyan probléma ez 2013-ban. Okés, hogy alsó-középkategória meg minden... De akkor is, nem 1080p-t hiányolok, hanem 720p-t belőle. Ha egy legalsókategóriás szutyokról lenne szó, akkor elmenne a 640-es VGA felbontás. De összességében nézve ez a telefon simán érdemelne egy 720p-s kamerát... =/
Egyébként az árazás jó. Az elődöt volt szerencsém élőben is próbálgatni, kellemes, nem mondaná meg a külső szemlélő, hogy nem egy középkategóriás mobilról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest