Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
Sicilian #10321 üzenetére
Én pl a CameraPro appot használom, annál tetszőlegesen beállítható, hogy hová mentse a készülő képeket. A már meglévő, de a belső kártyán lévő képeidet a Marketről letölthető TotalCommanderrel (is) lehet mozgatni. (Azt hiszem Rootolt teló kell hozzá, de ki tudja?
) Itt az útvonal: Fájlrendszer-> storage->sdcard0 (ez a belső kártya alapértelmezésben), vagy sdcard1 (ez pedig a külső). Másolás/áthelyezés az alul található ikonnal, a PC-s TotalCommanderrel megszokott módon. De bizonyára van más megoldás is. Nekem pl., ha összekötöm USB-n keresztül PC-vel, simán látja mindkét kártyát, nem csak az alapértelmezettet. Persze más-más meghajtó betűjelet rendel hozzá (pl: i és j), így is megpróbálhatod...
-
kicsizee
aktív tag
válasz
Sicilian #10321 üzenetére
ha beállítod a tárhelynél, hogy elsődleges tárhely az sd-legyen, akkor automatikusan oda teszi. a telóról az sd-re, csak számítógépes csatlakozás után tudod pakolni gépen keresztül(legalábbis az én telóm a total commander segítségével csak vagy a telefon sd-jt vagy pedig az extern sd-t látja, egyszerre nem tudom a kettőt megjeleníteni- -mindig azt, amelyik elődlegesre van állítva)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest