- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
nem tudom próbáltátok-e, én feltettem az adobe flash player-t, gondoltam letesztelem mennyire bírja el a kicsike a beágyazott videókat, egyéb flash-es cuccokat és meglepődve tapasztaltam hogy a kevés ram-hoz képest meglepően jól
igaz az Opera Mobile beszarik tőle, ahogy elindítanék/aktiválnék egy flashes tartalmat, bezárja magát. viszont a gyári Android browser egyre jobban tetszik, a flasht tökéletesen viszi, a webes technológiákban is veri az Opera-t, igaz statikus oldalaknál a görgetés lassabb, nem annyira folyamatos mint az Opera-val, de összességében nagyon megtetszett.na most erre csak azért tértem ki ennyire... tud vki segíteni abban hogy lehetne az Opera-ban lévő könyvjelzőimet (amit Opera Linkkel szinkronizáltam régi telóról) átimportálni az Android browserbe? elég macerás lenne egyenként megnyitogatni és elmentegeti.
-
DS39
nagyúr
nem kell elhinni minden hülyeséget amit az interneten írnak, bár nem emlékszem mennyi volt a szabad hely bekapcsoláskor, de a Google Play frissítve foglal 6,5 MB összesen.
nekem 19 alkalmazás van telepítve + a Google Play frissítve és még van 25 MB szabad helyem, szóval lehet ésszel gazdálkodni ezzel a 160 MB-os kis tárhellyel is. (amit lehet SD-re kell pakolni)
-
DS39
nagyúr
ez milyen hülyeség, az SD-t mire találták ki? azért hogy használják...
az Angry Birds simán megy rajta, no comment, persze szerintem egy hülye játék, de simán viszi. ez a cikk pedig marhaság, mert úgy állítja be a telefont mintha más gyártó nem rakna ilyen kevés belső memót, ott a Gio, a OT stb, a tavalyi modellek nagy része 160-320 MB közötti tárhellyel bírnak ilyen alacsony árkategóriában.Krisz86: a mini 1-hez mérve ez fényévekkel jobb, ha a 2-esre gondoltál akkor az jobb egy kicsit, ram + belső tárhely, de kijelző kisebb.
-
DS39
nagyúr
válasz
imrefazekas #370 üzenetére
szerintem amiatt lehet hogy azzal a progival csináltál két partíciót, próbáld meg úgy hogy megszünteted a partíciót hogy minden egyben legyen, és úgy formázd le a windows beépítettjével, mert lehet a progi szart el vmit. (ráadásul ma már ext3-as partíció kellene, nem ext2-es ha jól tudom.)
-
DS39
nagyúr
válasz
imrefazekas #365 üzenetére
nekem FAT32-re van formázva az SD, és minden gond nélkül megy. (igaz nekem ezt a régi, nem android-os telóm formázta, de Windows-zal is pár perc alatt megteheted ugyanezt)
-
DS39
nagyúr
letöltöttem marketről egy live wall-t, telepítette, de sehol nem jelent meg hogy beállíthassam háttérképnek, szóval sztem a gyári romban ez az opció nincs benne. hardverileg tuti menne, max rohadtul merülne tőle. biztos lesz custom rom, amiben lehet majd ezt használni, ha ez divatos dolog
syl123:
ha a videó gépen is halk akkor az a baj.
egyébként a hanggal szerintem ennél a telónál nincs olyan gond mint a nagytesónál, de az is biztos hogy maxra rakva sem fogok halláskárosodást szenvedni. (ha viszont neked irreálisan halk, akkor érdemes érvényesíteni a garanciát) -
DS39
nagyúr
válasz
ferke170 #264 üzenetére
jaja nem rossz, bár ahogy a képeket nézem, ez a kínai verzióhoz illik pontosan, a hangszóró nálunk két csíkban van és függőlegesen, itt meg egy és vízszintesen.
azt kell hogy mondjam, az európai verziót elegánsabban oldották meg, a recés hátlap elég patent, nem szedi az ujjlenyomatokat, karcokat, és nem csúszik
-
DS39
nagyúr
hát nem árt, az ilyen olcsó okosok belső memója elég kevés, SD-t toltam bele úgy jó, bár nem lehet minden progit SD-re átrakni.
off: ez inkább Androidos kérdés, de a gyári google szarokat lehet vhogy törölni? (pl. google+, voice search, meg ilyenek)egyébként meg vagyok vele elégedve, a képe nagyon szép, a wifi is jól szuperál eddig, az akkuban meg az tetszik, ha kikapcsolsz minden multi cuccot wifi, gps, és csak készenléti állapotban van, gyakorlatilag nem is merül semmit egy éjszaka alatt.
(amúgy meglepődve tapasztaltam hogy kikapcsolva is ébreszt a teló, pedig elvileg az androidosok csak repülős módban szoktak) -
DS39
nagyúr
a másik, keresgéltem védőfóliát a telóra, konkrétan erre típusra nem találtam de speedshopban van Huawei Sonic-ra, amely külsőre és méretadatok alapján egészen hasonló ehhez, szerintetek jó lesz?
-
DS39
nagyúr
a zenelejátszót rá lehet bírni valahogy, hogy az albumokon belül a dalokat ne cím szerint ABC-ben játssza le, hanem mint úgy általában a zenelejátszók, számsorrendben?
-
DS39
nagyúr
válasz
HuaweiU8500 #232 üzenetére
köszönöm, akkor ez okés, nem zavar csak nem tudtam hogy mi.
és az normális hogy a RAM-nál kevesebb látszik (foglalt+szabad) mint a névleges RAM (256), ennyit eszik tisztán az Android OS?
-
DS39
nagyúr
na hát én is átvettem a készüléket, hozzáteszem első androidos telóm, de eddig minden nagyon pöpec, már a kibontás után fogadott egy kellemes meglepetés, mégpedig hogy 1250-es aksi helyett 1400-as volt a dobozban. nagy plusz pont a Huawei-nak
a másik egy kérdés a RAM elvileg 256-os, viszont a futó alkalmazásoknál ha összeadom foglaltat és a szabadot akkor olyan 138-147 között jön ki (ez változó valamiért), ez másnál is így van? (persze lehet csak én vagyok kezdő androidos telefonoknál)
mondjuk eddig hátrányát nem éreztem a kevés ram-nak.ill. annyi kérdés még hogy raktam bele másik nem androidos telóból mircoSD-t, és amikor megnézem a tárhely részt akkor fura dolgot látok, van ugye a belső tárhely ez eddig ok, még ha kicsi is, és van egy belső SD kártya ami 17.96 MB és van egy SD-kártya amit ugye én tettem bele és annak korrektül ki is írja a méretét. szóval ez a köztes belső SD-kártya mi fene?
-
DS39
nagyúr
válasz
AMD Power #160 üzenetére
én azt még sosem próbáltam, nem tudom, viszont ha beválik a teló, és pár hét után is jól működik, legfeljebb kifüggetlenítteted a szolgáltatóddal vagy valamilyen gsm boltban, persze ezzel ugrik a gari. igazából az a csomag amivel adják nem rossz (persze a djuice kártyás 29-em jobb).
-
DS39
nagyúr
+1 rendelés. csak bírják készlettel
-
DS39
nagyúr
jaja, jó lenne telenor/djuice-nál is vagy függetlenül, engem is csak ez tart vissza kb, meg egy kicsit ez a rész a tesztben: A Wi-Fi érzékenységét lehetett volna még növelni, éppen csak meglátja azt a jelet, amit a számítógépem teljes erősségűnek könyvel el.
mert én ha már van, elsősorban wifivel neteznék vele, nem tudom hogy ez mennyire jelentős, és általános hiba vagy csak egyedi, ill. szoftveresen javítható-e. -
DS39
nagyúr
Bekerült a T-Mobile kínálatába, 27k-ért kártyásan (webshopban rendelve) szerintem bestbuy kategória.
-
DS39
nagyúr
kár azért a fránya kameráért, meg kicsit a RAM-ért is (bár ha így is gyors akkor elmegy)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Filmvilág
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest